הורים....

habubnik

New member
נושא בעייתי

אצלנו הסיפור ממש הילולה. אנחנו עוד לא נשואים, ולכן אין עדיין לחץ רישמי, למרות שיש רמזים פה ושם. אבא שלי ואשתו הם חוזרים בתשובה, ואתם רק יכולים לנחש מה יהיה איתם... כשהייתי צעירה ותמימה הייתי כל הזמן מכריזה בפני אבא שלי שאני לא רוצה ילדים, הוא מצידו היה מעלה פרצוף מזועזע ומשתיק אותי מהר ב:אל תדברי ככה, שום בחור נורמלי לא ירצה אותך ככה. אשתו מבטלת אותי במשפט האהוב והמוכר של "את עוד צעירה...זה בסדר". אני משערת שהם לעולם לא ישלימו עם זה עד הסוף, וזה פשוט יתווסף למצעד האכזבות של אבא שלי על זה שלא חזרתי בתשובה, על זה שאני גרה עם בחור לפני החתונה וכו' וכו'. את אמא שלי זה לא מעניין. היא לא רוצה נכדים ככל שידוע לי. לסבתא שלי מצד אבא אני קרובה מאוד, היא בטוח בטוח רוצה נינים (נכדים מן הסתם יש לה), ומכיוון שהיא נורא קשורה אלי, אני הבחירה המתבקשת. אבל אני מאמינה שאם יום אחד אני אשב איתה ואסביר לה את הסיבות שלי, היא תקבל (האישה הזאת היא מלאך עלי אדמות). ההורים של זוגי? אבא שלו אני מאמינה ילך עם מה שנלך. אמא שלו תעשה לנו את המוות עד המוות, וכנ"ל סבתא שלו. (אני מאמינה גם שאני אצא "האשמה" בסיפור...) שמח!! :) בתכלס, זה לא משנה לי בכלל. העיקר שבן הזוג שלי ואני יודעים מה אנחנו רוצים, יודעים שזה אותו הדבר ואוהבים בגלל ולמרות הכל.

למעלה