הו, ציקלותימיה, את "אהובתי" (ט)

הו, ציקלותימיה, את "אהובתי" (ט)

אני רוצה למות. לא יכולה יותר. התנודות. השינה עד אחה"צ. הבולמוסים. איילה. אני רוצה את איילה. זה מה שאני רוצה. ואז למות.

ניסית לבדוק איתה אם יש דרך "לסדר" את שעות השינה? אולי אפשר להקל בזה ואולי יעזור וישפיע על מהלך היום?

לא, אבל אני יודעת שזה אפשרי ט'

הרי כשהייתי באשפוז יום לא החמצתי אפילו יום אחד, ובכל בוקר בתשע כבר הייתי שם. לא זוכרת איך עשיתי את זה, אבל מן הסתם הלכתי לישון מוקדם. לקחתי את הכדורים הרבה יותר מוקדם.

אני אגיד לך איפה הבעיה - אני מפחדת לישון כשחשוך. מרגישה חשופה ולא מוגנת. דברים רעים קרו לי בחושך, ולאבד שליטה (= לישון) בחושך זה מפחיד. נוסף על כך כשלילה שקט לי ואני מרוכזת לעשות דברים בלי הסחות מהסביבה, שמן הסתם פעילה בשעות היום - לימודים, עבודה, וכו'. כשמתחיל לעלות האור בחוץ ורעש של מכוניות ואוטובוסים (אני גרה מעל כביש יחסית ראשי), אני נרגעת. מרגישה שכאילו יש מי ששומר עליי. הגיוני? לא יודעת, אבל ככה אני מרגישה. אני פשוט בחרדות בלילות.

זה הגיוני

את חושבת שאת יכולה לארגן לך סדר יום, אפילו מפוברק, ואת התרופות תקחי כמו שעשית אז (לפי הוראות הרופא/ה כמובן)?
כי אם הן משרות שינה, לא צריך להתמודד עם החושך.
איך היו הימים בזמן אשפוז יום? מסודרים יותר? אוכל, עיסוק (חוץ מהאשפוז עצמו) כו'. שינה משהו? בתחושות?

אם לא, מה כן יכול לעזור?

בטח, רק שזה קשה ט'

אני יכולה, אבל אני פוחדת מהריק. ובשביל לתכנן לו"ז אני צריכה מדריכה. ואין לי מדריכה. לא יודעת אם יצא לך לעבור קצת על דפי הפורום הקודמים, אבל גם אם אני אישן בלילות ואקום בבוקר - מה אני אעשה החל מהבוקר? במיוחד בסופי שבוע? בשביל מה לקום? בבוקר או בכלל? ככה לפחות עובר חצי יום בלי שארגיש כאב... רק מה, זה דופק לי ת'תרופות ובכלל ת'סדר יום ואין לי כוח לשנות את זה.

בימים של האשפוז יום היה לי הרבה יותר קל מבחינה זו שחשתי מוחזקת. כל בוקר הייתה לי מטרה. ידעתי שמחכים לי, שאתקבל בזרועות מחבקות, שאוכל להתגנב לקבל חיבוק מאיילה שלי (הפסיכיאטרית שלי שעוזבת
). עלו תכנים קשים מאוד באשפוז, אבל לא הייתי לבד עם זה. היה עם מי לדבר. היום יש פחות. גם המצב של יש/אין מדריכה הוא בעוכריי. אם לא קשה לך ומתחשק לך תעשי חיפוש על נושא המדריכה (אני אפילו לא יודעת איך עושים את זה, פשוט אין לי כוח לכתוב שוב את הסיפור) ולא ברור לי היכן הדברים עומדים. מה שברור לי זה שהיא לא כתובת לפריקה, היא לא יכולה לעשות אתי סידורים כמו ללכת לבנק שאני חייבת ודוחה את זה (כי היא מחטטת לי במסמכים ומעירה לי הערות על הסכום שכתוב לי בצ'ק), עושה לי פדיחות ליד אנשים, מבקשת הנחות בשבילי או מתחצפת לאנשים ואני לא יודעת איפה לקבור את עצמי, ומספרת לי דברים אישיים מאוד עליה ועל מטופלים אחרים שלה, שאת חלקם אני מכירה. וכל הזמן מתווכחת אתי ומתנצחת אתי. אין לי כוח. זה בגדול. אז לא ברור לי בשביל מה אני צריכה להיפגש איתה בכלל, ואני מאוד זקוקה לעזרה.

יש לי סדר יום לרוב הימים, ימי החול, וכולם סביב בית חולים או טיפול רפואי כזה או אחר, גם פיזי וגם נפשי. נושא העבודה המוגנת כרגע בסוג של הקפאה כי לא החלטתי מה אני רוצה לעשות. נותנים לי שם המון מרחב וחופש בחירה, ואני לא יודעת מה להחליט. ועבודה מההוצאה לאור (אני פרילנס) כרגע אין לי. תודה לאל שהלימודים מתחילים בשבוע הבא אז לפחות יהיה לי משהו טוב לעסוק בו. אבל קשה לי מאוד להבנות לעצמי סדר יום, ואני מתברברת גם כשיש לי עבודה. אין לי עוגנים, ואין לי כרגע גם מדריכה שתוכל לעזור לי. אני פוחדת להשאיר אותה בחדר כשאני הולכת לשירותים, שלא תתחיל לחטט לי במסמכים (היא כבר עשתה את זה פעם). היא אישה מקסימה ואני באמת אוהבת אותה והיא אותי, אבל אני לא בוטחת בה בשיט. היא רכלנית ופטפטנית חסרת תקנה. ואני יודעת מה הולך בדירות של המשתקמים האחרים שלה ושל מטופלת שלה מתחום אחר פרטי, שאני מכירה שנים רבות, והיא סיפרה לי עליה שעברה אונס במשפחה... כאילו, רבאק, את היית המטפלת שלה, למה אני צריכה לדעת שהיא עברה את זה??? הרי אני מכירה אותה... איך אוכל להסתכל לה ולמשתקמים הנוספים שלה בעיניים???

וכל דקה פנויה שיש לי אני מתעסקת באבל, יתמות, הפגיעה שעברתי, והפרדה המתקרבת מאיילה שלי
. אני כותבת הרבה וזה מאזן אותי נפשית, אבל עצם העיסוק בנושאים כל כך כואבים באינטנסיביות לא כל כך טוב לי.

לפני האשפוז ובתקופה שמיד לאחריו הייתי אובדנית ורצו לאשפז אותי באשפוז מלא כמה פעמים, אבל לא הסכמתי, כי אני לא מוכנה בשום אופן להתאשפז בגהה, ולשם אני שייכת מבחינה גאוגרפית (סידור מטומטם של משרד הבריאות). בסופו של דבר איילה העלתה לי מינון של אחת התרופות וזה ממש הפחית את הדחפים לפגיעה עצמית (מיד אחרי האשפוז יום פגעתי בעצמי בצורה חמורה שעד היום יש לי ממנה "מזכרות"). עכשיו, בגלל תופעות לוואי היא שוב הורידה לי קצת, אבל זה עדיין מעל למינון שהייתי בו באשפוז יום, והבטחתי לה שאם אני מרגישה שוב עלייה בדחפים אני אעלה שוב מיד למינון הגבוה.

כשיש לי עבודה (מההוצאה) הכי טוב לי. מהמוגנת נמאס לי מאוד ואני מתקשה להתמיד בהגעה לשם. וגם כשיש לי עבודה מההוצאה קשה לי לארגן את הזמן שלי.

בקיצור, אני לא מוצאת את עצמי, אני הולכת ואובדת

Lady Stark

New member
אלומונת

כשתיפגשי עם אורלי בפעם הבאה (זה יהיה השבוע, כן?), דברי איתה על לברר לך לגבי כמה אופציות.
גם על המרפאה שאת מחכה לתור בה, גם על אשפוז יום נוסף, ועל כל דבר אחר שיכול לעלות.
שתינו יודעות שמה שאת באמת צריכה זו מסגרת טיפולית קבועה. גם אם זה טיפול של שעה פעם בשבוע, כמו שלי יש, או אם זה מסגרת של חודש לפחות של אשפוז יום.
כל מה שיעזור לך להרגיש שאת מתחזקת.
משהו שתוכלי לנצל כל דקה מתוכו כדי להפנים ולחזק את האמון שלך בעצמך.
את עומדת לפני המון שינויים לטובה. אל תשכחי שהנפילות האלה מגיעות כסימפטום של כל הבעיות שלך. אל תאמיני להן.
גם אני לפעמים עדיין לפחות פעם ביום מרגישה שנמאס ודי, אבל למדתי לייחס את התחושה הזאת לדיכאון ולשקרים שאני רגילה להאכיל את עצמי בחסותו. תזכרי את זה. לא משנה כמה התחושה הזאת אמיתית, היא עוד שקר.

חוצמזה שולחת חיבוק גדול במיוחד.

אורלי בעצמה הציעה לשקול שוב אשפוז יום

אין מצב שאני חוזרת למחלקה שמנהל אותה חתיכת דיקטטור נאלח ומטומטם שנהנה להתווכח לצורך השפלה ושכתב עליי דברים איומים כל כך במכתב הסיכום, שגם אורלי וגם איילה הזדעזעו. הוא פשוט סדיסט שנהנה להכאיב ולהשפיל בגלל שאובחנתי בהפרעת אישיות גבולית. בקושי זרק לי משפט וחצי באינטייק. לא רוצה להיות כפופה לאידיוט החלאה הזה. גם מי שטיפלה בי ומי שהייתה אחראית על מי שטיפלה בי שם היו בצד שלי ותמכו בי ולא עזר להן כלום. הוא חתיכת טמבל, זה מה שהוא. הוא אמר עליי דברים מגעילים, עלובים ואומללים שהשליך כנראה מעצמו. מכתב הסיכום שקיבלתי הוא אחד המשפילים שאי פעם כתבו עליי. מה גם שהוא כל כך לא נכון, וכל המטפלות שהיו לי העידו על כך. הוא פשוט יצא מדעתו ומשתמש בכוחניות שלו כדי להשפיל מטופלים. אף אחד מהמטופלים שם לא סבל אותו, הרי דיברנו בינינו בהפסקות. הוא אומר, למשל, שאני לא רוצה לעזור לעצמי כי כל אפשרות שהוא מעלה אני פוסלת. בכלל לא אכפת היה לו למה אני לא חוזרת לאו.איי, למשל. או למה אני לא רוצה (אז לא רציתי) טיפול את יודעת איפה (איפה שאת ואני דיברנו, שיזמינו אותי בקרוב
). לא היה אכפת לו שפגעו בי באו.איי ושיש לי סיבה מאוד טובה לא לחזור. ובכל זאת ניסיתי לחזור ולא התאים לי אז. וניסה לסכסך ביני לבין הצוות, אמר לי שהצוות וגם המטופלים התלוננו עליי על משהו שלא היה ולא נברא, וגרם לי לחשוד שם בכולם. חוסר אמפתיה מזעזע וחיוך קטן מתחת לשפמפם. והוא נראה כל כך נחמד וסבלני לאנשים, רק אחרי שאת מחליפה אתו משפט או שניים את מבינה עם מי יש לך פה עסק. הוא זורק לך דברים שגורמים לך להתגונן ואז מאשים אותך שאת מגיבה באימפולסיביות בגלל הפרעת האישיות הגבולית. הוא לא מבין שהוא בהתנהגות שלו גרם לי לאנטי בגלל איך שהוא הציג את הדברים, שאני אשמה בכול ולא רוצה לעזור לעצמי. חתיכת דרעק. הלוואי שיכולתי לחזור לשם, אבל אפילו המטפלות שם, שאני פוגשת לפחות פעם-פעמיים בשבוע במסדרון והתייעצתי אתן אמרו לי לא להעז לחזור לשם, שזו תהיה נסיגה בטיפול ושאני צריכה להחזיק מעמד בחוץ. אז זו לא אופציה מבחינתי. מהתחלה הוא פשוט התעלל בי נפשית.

קבעתי אינטייק גם במכון אגם חוץ מהמרכז ההוא שאת ואני דיברנו עליו. מכון אגם זה מכון לטיפול בהפרעות אכילה. זה אמנם בתשלום, אבל הבנתי שאפשר להגיע אתם להסדר, ובכל מקרה האינטייק לא בתשלום אז אני אלך לשמוע מה יש להם להציע. הטיפולים שם די אינטיסיביים. לא יודעת, אין לי מה להפסיד בינתיים (חוץ מאת החיים שלי, עם מה שאני עושה לעצמי עם האוכל).

המון תודה על החיבוק, זקוקה לו מאוד
.

Lady Stark

New member
שמחה שקבעת פגישה נוספת

כדי לבדוק אופציות.
יש גם את האופציה שכתבתי לך עליה בזמנו שאת מוזמנת לברר לגביה (מה שהפסיכיאטרית שלי המליצה עליו).
אני מאוד מבינה את החשש שלך מאשפוז יום עם הפסיכיאטר ההוא, אבל אולי הוא כבר לא שם, ואולי יש עוד בית חולים אפשרי. יש באזור המרכז כמה וכמה.
ופה תמיד יש לך חיבוק מוכן, מותק. ארוז בסרט.

מה הפסיכיאטרית שלך המליצה?

לא זוכרת. אפשר במסר?
והפסיכיאטר הדיקטטור (אני בכוונה לא כותבת את שמו, כי הוא מתחרז יפה מאוד עם דיקטטור) נמצא שם ועוד איך. אני רואה אותו כל הזמן. הוא לא יזוז משם כל כך מהר.
כמו שאמרתי - לגהה אני לא חוזרת. בדקתי את האופציה הזאת דווקא. איכסה. בתוך מקלט מעופש שעשה לי קלסטרופוביה. והאחות חמוצת פנים. לא רוצה.
תודה על החיבוק.

Witch House

New member
אפשר לשאול על המרפאה?

(הרי עכשיו גם אני באותו איזור גיאוגרפי, בערך ומחפשת כל מה שיכול להועיל. תודה. כמובן, אפשר במסר)

על איזו מרפאה?

אם זה מה שליידי כתבה - שלחי לה מסר. אם זה מה שקשור אליי, תשלחי אליי מסר.

1Rain1

New member
יש אנשים שרואים אבחנה כלשהי

כמה מילים שעומדות דם על הדף והם פשוט מתגלגלים איתה... מכלילים את כל הסעיפים של הפרעת האישיות עלייך בכללותה, אבל לעצור ולזכור שכל אדם הוא אחר ושזה יותר מסובך מכך...
ויש דברים באבחנה שאולי נכונים לגבי מטופל אחד מצב מסוים, אבל ממש לא רלוונטיים לגבי אחר.
בגלל זה גם ההפרעות הללו באות יחד, לפעמים בתוספת הפרעת אכילה, לפעמים ocd. מה שמכריע הוא שהאדם הוא מורכב וצריך להתייחס אליו בהתאם
ולא לנפנף ולחתום ישר כאילו היית דף בספר.
מצטערת, גם לי זה קרה פעם וזה מתסכל

שמחה לשמוע שכן יש את האנשים מבינים וראו אותך לאורך הדרך (למרות העצב שבפרידה)
אולי תעשי לך רשימה של דברים שקיבלת ולמדת בתהליך שלכן? לפעמים זה עוזר... גם לסדר בראש וגם רגשית, לבטא את מה שהיה.

1Rain1

New member
הקלדה בעייתית :/

החוסר נוחות של האפליקציה יחד עם המקלדת הפלאפונית, זה מתכון בטוח לטעויות
מתנצלת מראש

Witch House

New member
בתור מישהי שזכתה אף היא לאבחנה הזו

(בתוספת דכאון מג'ורי, ממנו נוטים להתעלם), זכיתי ליחס מבזה, משפיל ומזלזל לא פעם ולא פעמיים, מבלי שתהיה היכרות מוקדמת כלשהי איתי, רק עם צירוף של שלוש מילים הכתובות להן היכן שהוא. וזוהי תעודת עניות למטפלים, בראש ובראשונה.

ט'

לא יכולה יותר. מרגישה כמו סחבה בלויה ואני לא אכתוב עוד סופרלטיבים לא מחמיאים, ויש לי הרבה.
רוצה לא להיות. לא רוצה להיות יותר. לא רוצה להתמודד עם כלום.
חרדה כל כך קשה שנהייתי אפטית.
בשביל מה, אני שואלת-אומרת. בשביל מה.

אני רועדת (טריגר קשה)

אני אונסת את עצמי לאכול. עוד. ועוד. ועוד. מלוח. מתוק. חמוץ. וכן הלאה. אני אונסת את עצמי כמו שעשו לי. לא עם אוכל, אבל זו הדרך שאני מכירה לסתום לעצמי את הפה, לא להרגיש, לא יכולה להרגיש יותר, כואב לי. כואב לי. אני לא עשיתי לו כלום. שיפסיק כבר לדבר אליי. ועוד ביידיש. איכס. אני לא שומעת קולות, אני לא פסיכוטית, אבל כל הזמן יש לי מחשבות ופלשבקים ונמאס לי כבר. איך בן אדם שקבור כבר כמעט 23 שנים יכול לשלוט בי ככה, עם החיוך הזה. איך עשה מעצמו מסכן, נעבעך אומרים ביידיש. תפסיק, תפסיק כבר. אני מטלטלת את הראש ולא עוזר לי כלום. תפסיק להצליף בי. מילולית, רק מילולית כמובן, הוא נזהר. גם המגע היה זהיר, אני חושבת. כל פעם אני נזכרת יותר ויותר ולא מסוגלת להחזיק. וזה מה שאני חושבת עליו כש... לא בא לי לפרט. משהו פסיכי. הסוד שלי, שאף אחד לא יודע, גם איילה לא, וכל כך התקרבתי לספר לה, ואז סיפרה לי שהיא עוזבת ואמרתי לעצמי בשביל מה. למה. למה. והפסיכולוגית. מה זה השאלה הטיפשית הזאת למה את רוצה לדעת את האמת, מה שחשוב זה איך שאת מרגישה. לא רוצה. לא נכון. מה שאני רוצה זה תיקוף שאני נורמלית ושפויה ושזה קרה לי ושתאמינו לי. וכתבתי כתבתי כתבתי. זה משהו שאני לא אעלה לבלוג שלי. אף אחד בעולם לא יודע, ואני עומדת להתפוצץ. עוד גלידה. עוד עוגיות. כמה חפיסות שוקולד ופסק זמן, הכול ללא סוכר, עם חומרים לקסטיביים (משלשלים) כי ככה זה ממתיקים מלאכותיים, וצריכה מוגברת שלהם גורמת לזה. מחכה לי לילה לבן. ולא בא לי להתקלח. לא בא לי. אני לא רוצה שהוא יתקרב. אני יודעת שהוא מת, אבל המחשבות, הזיכרונות. אני לא רוצה לילה. לא רוצה להירגע. לא רוצה את הרעש הזה שיש לי בראש. לא רוצה. תפסיקו. תעזבו אותי. אוי, אני מודעת היטב. לא שמתי אודם בגיל כזה. לא הייתי מושכת. איזה מוזר זה, איזה מעוות. כשישנים הרבה זוכרים יותר, אז אני מנסה לישון פחות אבל הגוף נלחם בי ואני רוצה לישון, לישון. ופוחדת. אי אפשר ככה. אני רק רוצה שאיילה תחבק אותי ותגיד לי שזה יעבור, אבל איילה כמו איילה לעולם אינה מבטיחה כלום, היא זהירה מאוד, האיילה. האיילה עם הגוזלים שלה. איכס. לא רוצה גוזלים, רוצה אותה לעצמי. רוצה לגזול אותה לעצמי. הכול מרעיד אותי. מזל שיש קנדי קראש, אני כבר בשלב 152, אובססיבית עם זה לגמרי כבר אבל לא אכפת לי. ניקוי ראש זה בדיוק מה שאני צריכה. כמה קשה אני צריכה לעבוד כדי לשמור על עצמי. איזה מזל יש לי שלא נהייתי זונה או נרקומנית או אלכוהוליסטית. אני מתעסקת עם חומרים חוקיים בלבד - אוכל בכמויות ובצורות שלא ייאמנו, וכדורים לפי מרשם רופאה ופיפס אחד יותר מזה לא. אני ילדה טובה, אפילו לא לוקחת את כל האס.או.אסים שיש לי, משתדלת להתאפק עם זה ודי מצליחה, אבל סובלת. מי ישמור עליי? מי ישמור עליי כשהיא תלך??? מי יחבק אותי?????? ב-OA הקיאו אותי. אני נכנסת לקבוצה שלנו (כן, עדיין שלנו) בפייסבוק ורואה את היחס המלקק שלהם זה כלפי זה ולי יש רק שניים-שלושה שמגיבים וכל השאר לא סובלים אותי, וככה היה גם בחודשים האחרונים שלי שם. אני יודעת בדיוק למה זה ויודעת בדיוק מה החלק שלי ויודעת שאני צריכה לעבוד על החלק שלי ואני גם מנסה לעשות את זה, אבל לא יכולה לסבול את זה שאני תמיד בצד, אפילו בקבוצה מחורבנת בפייסבוק. ואנשים מענישים איפה שהכי כואב: בהתעלמות. כאילו אני שקופה. אני הרי רואה כמה צפיות היו לי בקבוצה לפוסטים שלי, אז אני כבר לא כותבת שם. כן, אני צריכה שיגיבו לי, אני לא עושה את עצמי שלא אכפת לי. זה כן אכפת לי. וזה מוציא ממני שד של ההפרעה הגבולית ולפעמים אני יורה מהמותן (כן כן, יש לי הרבה על מה לעבוד, אבל לפחות אני מודעת לעצמי, לא מובן מאליו). וזה סוג של כדור שלג, ועכשיו אני לא יכולה לחזור. לא רוצה להרגיש שוב איך זה להיות בצד ושאף אחד לא רושם את השם שלי להתחלקויות (מילה דפוקה ולא תקנית, אבל ככה קוראים אצלנו לשיתופים, שאנשים מספרים על רגשותיהם ומעשיהם בקבוצה). לא ייתכן שפעם אחרי פעם "מפספסים" אותי, עלק. זה סיסטמתי ואפילו שדיברתי על זה אף אחד לא הגיב. ואנשים "התחלקו" עליי אחר כך בלי להזכיר את שמי, וזה משהו שאסור לעשות בקבוצות. כולם הרי הבינו למי הם התכוונו, והיו גם כאלו שניגשו אליי אחרי הקבוצות ואמרו לי דברים מאוד מכוערים (ואסור לנו להגיב זה לזה גם אחרי הקבוצות). בקיצור, הרגשתי שנשבר לי להיות שם ולהרגיש דחויה (ושוב, אני מודה שיש לי בהחלט חלק במה שקרה שם, ושיש לי על מה לעבוד, אבל הפגיעה כל כך קשה שאני מתקשה להתגבר עליה ולחזור, ובסוף לא תהיה לי ברירה, כי אני ממשיכה לאנוס את עצמי לאכול וזה בלתי אפשרי. רק שם הייתה לי הקלה לא מעט שנים).
לא רוצה טריגרים. לא רוצה עוד סיוטים ועוד כיווני מחשבה שליליים להחיל על עצמי. לא רוצה לעורר דחפים רדומים שעד לא מזמן היו פעילים והיוו סכנה ממשית בעבורי. עד שהם נחלשו. לא רוצה. אני רוצה רק אוכל. רק אוכל אני רוצה. ומקלחת. שמישהו ייתן לי כוח להתקלח עכשיו. זה כל כך פשוט. כבר לקחתי למקלחת בגדים ויש לי מיליון סבונים ריחניים נפלאים. אפילו בלי לחפוף, רק תיכנסי למקלחת, קיבינימט, מה כל כך קשה???? קשה לי פיזית להגיע לכל מיני מקומות, אבל זו לא הבעיה היחידה. גם לא עצלנות פרופר. זה לגעת שוב ושוב במקומות שהוא נגע בהם ולרצות רק להקיא ולבכות. לא רוצה. לא רוצה. די כבר. המוח שלי מייסר אותי על דברים שהיו או לא היו ואני לא רוצה שיגידו לי שזה לא חשוב אם זה קרה או לא ומה שחשוב זה ההרגשה שלי. לא. אני רוצה שיאמינו לי. והבעיה היא שכשמאמינים לי אני לא מאמינה שמאמינים לי. איזה דפקט. בדיוק על זה כתבתי את הטקסט למקום ההוא שהשתמש בו כחומר לימוד בכינוס למטפלים, ההוא שהמחזתי וששחקנית מפורסמת הציגה אותו כעדות. אלוהים אדירים. בדיוק על התעתוע הזה, הוא היה מרכז הדיון. אלוהים אדירים. אין לי כוח להחזיק את הגוף שלי ואני מתפלאת שהאיברים עדיין במקום ולא מתפוצצים לי כמו הפצצות של הקנדי קראש. אלוהים, מה שהולך לי בראש. אני חייבת כבר לספר למישהו את הסוד ההוא ולא יכולה. לא יכולה לעשות את זה בשום מקום. הפחד.

עדיין לא הלכתי לישון

הכול מפחיד אותי. מפחיד.
כתבתי פוסט משעשע על הקנדי קראש בבלוג שלי, למי שמעוניין לקרוא. סוף סוף פוסט קליל.
אני לא עושה כלום חוץ מלשחק קנדי קראש ולגלוש באינטרנט. אה, כן, ולאכול.
ולשמוע מוזיקה של שנות השמונים-תשעים ואולי גם שבעים ברדיו 99 אף.אם. ולהתכווץ בלב, כי יש שם שירים כמו MAMA של פיל קולינס, ושירים עזובים וכואבים ומכאיבים על פרידות ונטישות, בדרך כלל של זוגיות.
הכול מבולגן לי, שעות השינה ובפנים.
קר לי.
אני מבטיחה שבעוד חצי שעה לכל היותר אני נכנסת למקלחת ויהי מה. ואחרי זה לישון.
אני כל כך פוחדת. הבסיס שלי זה פחד.
שמשהו טוב יקרה. שמשהו טוב יקרה כבר.

יקרה

פוף... אני מוצפת בעצמי, כך שכל ההודעות שלך רק מציפות אותי עוד יותר. חלק ממה שאת עוברת כ"כ מזכיר לי את עצמי שזה מפחיד (ומטרגר עוד יותר). הפחד מריקנות, הקושי לארגן סדר יום לעצמך, הקושי להתרכז ולסרב לכל הסחות הדעת (!!!), הקושי להזיז את עצמך, הקושי ללכת לישון בשעות מסודרות... טוב, לי יש תירוץ - הפרעת הקשב והריכוז שלי
(ואני לא מזלזלת לרגע בקשיים שלך!). לא יודעת מה להגיד לך חוץ מ"תחזיקי מעמד" ו"תהיי חזקה". הלוואי שיכולתי להרים טלפון אלייך... בינתיים אני שולחת לך שיר שלי, לפחות, עוזר במצבי לחץ, למרות שהוא בפירוש לא לכל טעם. (מקווה שהלינק יעבוד!!!) זה שיר על הנשים האיריות בשפה האירית המקורית, גיילית, ושרה אותו האשה האירית בה"א הידיעה ואהובתי הוותיקה - שינייד אוקונור (ואני יודעת שאת שייכת למחנה קייט בוש).
http://www.youtube.com/watch?v=Tt8p5AxJn18

למעלה