הו, שלום אנשים נחמדים.

• פותח הנושא nh5
  • פורסם בתאריך

nh5

New member
הו, שלום אנשים נחמדים.

ובכן, אני יודעת שאני מציקה לכם, אבל הייתי רוצה להתייעץ איתכם... (חחח כמו תמיד). אחרי חיפוש די מדוקדק באינטרנט, לא מצאתי שום ליריקס בעברית (מתברר שאין....). זה גרם לי לוותר על הדרישה הזאת ככה שהדרישות שנשארו לי הן: - עברית בתגיות - ליריקס באנגלית - איכות קול טובה - יציאה למערכת FM - משהו עמיד יחסית בטלטולים - לפחות 1gb כל שאר השטויות שנועדו לדאווין לא ממש משנות לי. העיקר שיהיה איכותי. מה תוכלו להציע לי? mc69 הציע לי את ה-ibead 400 שנראה לי נחמד. יש לו ליריקס באנגלית? מה האיכות שלו? תוכלו להצליץ לי על עוד נגנים נחמדים? שוב, סליחה על ההתקרצצות.

TheRealDeal

New member
שלום גם לך!

אז ככה.. למה את צריכה ליריקס? (לא אומר שזה רע או משהו, פשוט קשה לי להאמין שיש נגן כלשהו חוץ מהג'נרים עם אפשרות לליריקס).. וחוץ מזה, את רואה את עצמך מסתכלת על המסך הקטן של הנגן שלך ושרה את השיר כשהנגן 10 ס"מ מהעיניים שלך בשביל שתוכלי לראות מה כתוב? זה קצת מצחיק.. למען האמת. מה התקציב שלך? הIBEAD נראה טוב, אני לא ניסיתי אותו.. עברית בתגיות? אולי הIFP-799 של אייריבר, אבל אני לא מת על האיכות סאונד שלו..

matke

New member
לאחד הנגנים של איאודיו יש ליריקס

לפי מה שאני זוכר

matke

New member
אוי דוגרי שחכתי את זה...../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif

nh5

New member
אני חייבת ליריקס..

אני כבדת שמיעה, ולכן העניין מאוד מאוד חשוב לי.. חחח וכן אני רואה את עצמי מסתכלת על הליריקס, אחרת- איך אני אוכל לשמוע את השיר? אתה מסין, אילוצים משנים את ההעדפות. יש איזה שהוא מכשיר שיתאים לדרישות האלה?

יאיר B

New member
דרישות בעיתיות

מכשיר שקורא עברית בתגיות יש שני אפשרויות: IBEAD והנגן של טופ (ג'נרי). הג'נרי של טופ בטוח יש לו ליריקס. הבעיה היא שאני לא יודע אם ל-IVEAD יש (לפי אתר החברה יש לו Text Viewer - לא יודע מה זה אומר: ליריקס או יכולת צפיה בטקסט כמו ב-H10 ובאיפוד). מה שאני יכול להציע לך: לכי לחנות (פיזית) שמוכרת את ה-UBEAD ותסתכלי מה כתוב על האריזה (ואם תוכלי לראות את המכשיר בפעולה - יותר טוב). אם הוא לא עושה ליריקס באנגלית - בצער רב אני נאלץ להסכים שהנגן של טופ הוא האפשרות היחידה בשבילך. הערה שעלתה בדעתי: תוכנת קריאוקי שרצה על מחשב אישי (PC) יכולה לעזור לך? שם יש עברית וליריקס מדוייק לשירים (ויש מגוון רחב מאוד של שירים). החיסרון הוא שזה לא נייד (אלא אם כן יש לך משחב נייד). סתם מחשבה שעלתה לי בראש.

nh5

New member
מצטערת על ההצפה..

אבל ראיתי במפרט הטכני שכתוב שם : LDB Lyrics Support תמיכה בליריקס? הידד! אני מקווה שאני לא טועה, או משהו.. זה אומר שמצאתי מכשיר שמתאים לעדיפויות שלי לא? איך הוא מבחינת העמידות והאיכות? זתומרת, לא ממש יצא לי לראות אותו פה ברשימה של הנגנים שאתם ממליצים עליהם כאיכותיים..

יאיר B

New member
יכול מאוד להיות שזה מתאים לך

שימי לב שהקישור באתר החברה הוא לגירסת ה-512MB (אבל יש כזה גם בגירסת 1GB). אני לא יודע אם הליריקס הזה תומך בעברית (למרות שזה לא משנה כי אין כאלו קבצים כמו שאמרת). היבואן שלו נקרא "פוליפון טכנולוגיות" - תנסי להשיג אותם ולשאול מה בדיוק המכשיר יודע לעשות. יש גם כתבה עליו שפורסמה ב-YNET (אבל הם לפעמים מדברים שטויות... לקחת אותם בערבון מוגבל). אני מעולם לא ראיתי אותו - אבל הוא עושה רושם של נגן טוב (אני מניח שהוא לא מומלץ בפורום כי לא הרבה מכירים אותו).

nh5

New member
אוקיי

אני חושבת שבסופו של דבר הכי טוב זה להתקשר לחברה לא? הכתבה בYNET נשמעת קצת משוחדת, אבל בכל זאת צריך להודות שזה הנגן היחיד שמתאים לי. כבר לא כ"כ משנה לי לגבי הליריקס בעברית. התייאשתי. אין טעם להשקיע אנרגיה בחיפוש מכשיר שיש לו את התכונה הזו כשגם ככה אין איכותיים שכאלה ובכלל אין איך לממש את התכונה הזו.

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif../images/Emo37.gif

http://mp3music.gpg.nrg.co.il/lyrics אם זה לא ליריקס בעברית אני לא יודעת מה כן ויש שם גם בלועזית

nh5

New member
תודה חבוב

אני מכירה את האתר, ולמען האמת הוא לא כ"כ מתאים לי מכיוון שאי אפשר להוריד ממנו את הליריקס לנגן.. אפשר רק להדפיס את המילים ה\או משהו.

חבובה, כי אני בת

ואת טועה כשאת בדף השיר יש לך אפשרות למטה חזרה לדף הקודם, *שמירת עמוד* והדפסת עמוד. שמירת העמוד אומרת שכן אפשר להוריד לנגן...

nh5

New member
דיי ! את רצינית?

אני אבדוק! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה! וסליחה שחשבתי שאת בן, זה קצת מסובך בפורום עם הניקים והכל...

nh5

New member
אבל..

הוא שומר לי את הקובץ כקובץ טקסט, לא כקובץ lrc.. אני לא בטוחה שהנגן ידע לקרוא את הקובץ..

יאיר B

New member
../images/Emo58.gif לא עובד על נגנן ג'נרי

הוא שומר את הקבצים בפורמט TXT (או HTML). כדי שזה יעבוד בנגן ג'נרי (וגם ירוץ לפי הזמן הנכון), סיומת הקובץ צריכה להיות LRC ובקובץ צריך להיות לכל שורה מציין זמן אחד. בקבצים שיש באתר אין מציין זמן ולכן זה לא יעבוד. לגבי צפיה בקבצי טקסט במכשירים תומכי עברית - אני לא בטוח שזה ניתן (צריך לבדוק אם באיביד יש אפשרות כזאת). H10 לא תומך בעברית בטקסט וגם האיפוד לא (בעידכון הפירטי).

nh5

New member
הבנתי

השאלה שלי במילא מתייחסת לאייביד, כי אני אעדיף נגן איכותי יותר... (ע"פ מה שאתם אומרים הוא איכותי יותר....). יש המלצות נוספות לגביו? מישהו שמשתמש בו?

למעלה