הו, שלום אנשים נחמדים.

• פותח הנושא nh5
  • פורסם בתאריך

nh5

New member
אבל... הג'נרי ידוע כגרוע לא?

מה זה יכולת צפיה בטקסט? תוכנה כמו זו שהצעת אולי תוכל לעזור לי, כלומר אני לא אוכל לקחת את המחשב לטיולים וכאלה, אבל לפחות בחלק מהזמן אני אוכל לשמוע מוזיקה לא? מאיפה אפשר להוריד או לקנות תוכנה שכזו? כמו כן, איפה אפשר למצוא IBEAD? כלומר לאיזה חנויות אפשר ללכת ולבדוק בהן פיזית (באזור המרכז אם ידוע לך) בלעכס. חבל שרוב המכשירים לא נגישים לחירשים. נו מילא, אנחנו לא כזה קהל יעד טוב בשבילם..

יאיר B

New member
בנוגע לקראוקה

זו תוכנה לא זולה, אבל אין לי מושג איפה קונים דבר כזה. מציע לשאול בפורום אודיו וקולנוע ביתי - אולי הם יודעים וכן בפורומי מחשבים (בעיקר תוכנה וחומרה - מספר 91, אבל יש עוד כמה). אוכלוסיית כבדי השמיעה היא בהחלט אוכלוסייה מאתגרת ליצרני הנגנים (אתם כמעט הפכים), אבל אני מאמין שעם הזמן יבינו שיש קבוצה כזו ויתחילו לייצר מכשירים שיותר מותאמים עבורכם (כמו שהתחילו עם כבדי הראייה - סימון כפתור ה-PLAY ובליטות סימוניות על כפתורים חשובים אחרים).

nh5

New member
אני אבדוק לגבי התוכנה.

לגבי מה שאמרת, חייבים להודות שיש דעה קדומה על האוכלוסיה הזו, יש תגובות של רתיעה ממוזיקה, גם לי היה את זה אבל ככלות הכל עם הטכנולוגיות של היום אפשר להנות ממוזיקה בקלות, ולנצל את המפרט הטכני של מכשירי השמיעה שלנו. אני מאמינה כמוך שבקרוב ישימו לב לקבוצה הזו ויתאימו מכשירים , בכל זאת אוכלוסית החירשים בישראל מונה 600,000 איש, 10% מהאוכלוסיה בארץ. במונחים סטיסטיים זה נחשב יחסית הרבה.

nh5

New member
חחח אני מצטערת אם אני סתם אומרת

עובדות, ומדברת על נושא שלא מעניין אותך. פשוט אני מאוד בקטע של זכויות החירשים בישראל. בכל אופן, לא מצאתי ברשת את האתר של פוליפון טכנולוגיות, יש לך מושג איך אפשר ליצור איתם קשר?

יאיר B

New member
אני לא חושב שיש להם אתר

אבל מצאתי משהו אחר: כתובת מייל, טלפון ופקס. בתקווה שזה יעזור לך (מדובר על אתר של MPIO - יצרן נגנים אחר, אבל זה אותו יבואן). חפשי בטבלה את המדינה Israel (זה לקראת הסוף).

nh5

New member
תודה!../images/Emo13.gif

אני סוגדת לך. בחיי. תודה תודה תודה תודה! זה היה כ"כ חשוב עבורי.. מחר על הבוקר אתקשר אליהם. תודה על המאמץ והעזרה (למרות השאלות המרובות).. אתה אחלה של מנהל פורום. אני מקווה שאחזור מחר עם תשובה מהחברה. ושוב- תודה

nh5

New member
תודה

כמה נחמד שיש דבר כזה (ואנשים נחמדים שיודעים על התוכנות האלה) ניסית את התוכנה הזו? היא בטוחה מבחינת וירוסים וכאלה?

matke

New member
כן../images/Emo3.gif

וגם אפשר להוריד ממנה קבצי LRC (באנגלית אמנם אבל....) תוכנה חמודה לאאלה

nh5

New member
נשמע שווה!

אני אותה.. תודה רבה רבה רבה רבה!

nh5

New member
*אוריד אותה

מה קורה לי היום?! ובאמת תודה.