הזדמנות אחרונה בהחלט לביקור חולים

הזדמנות אחרונה בהחלט לביקור חולים

כל הפנוי מחר בערב מוזמן למפגשון ספונטני שיערך מסביב למיטתי בהרצליה רח"העצמאות 51. טל"099547574 0507991755 נא להביא זרים.

maysabel

New member
בדיוק כמה שיורד..

סתם למען האיזון.. :)) נהיה שם..שנפסיד את יעקב מקטר ועולה על הקירות?

maysabel

New member
לא מתאים לי..

לא משנה אגיע לשם אם צריכה להיות שם אני לא בטוחה מאיפה יוצאת לכיוון שלו לא בטוח מגדרה

מכביש 6

יורדים בצומת קסם, שמאלה לכפר הירוק, דרך רמת השרון להרצליה, פונים שמאלה לרח" העצמאות ברמזור של התחנה המרכזית ושם את כבר יודעת אני מקווה. דרך אגב כביש 6 הוא יותר עלוקה מאשר עכביש.

סליחה טעות

בדרך מרמת השרון פונים ימינה ברמזור של התחנה המרכזית לרחוב העצמאות ועוצרים אחרי 50 מטר.

אליה ל

New member
ברך דפוקה לחלוטין ../images/Emo7.gif

הייתי כמעט חודש על כדורים - פעמים ביום שהיו אמורים להקל אבל הם כנראה לא קראו את הפרוטוקול שלהם. אז נכון לרגע זה כשאני נוהגת (גיר רגיל ורכב רגיל) אני צורחת מכאבים למרות שיש פה ושם רגעים של שקט חחח צריכה להחליף גם לאוטומט וגם לרכב שהכסאות בו מוגבהים = או לחילופין להחליף אולי ברך? או בכלל את כל החלקים המשומשים.............. בכל מקרה אתמול זה הגיע לרמות מזעזעות של כאב.

netad169

New member
ברך שמאל. גם אצלי

מה הסיפור הזה? יש הסברים? רפואה שלמה לברכיים כולן

maysabel

New member
ברך=רכב

:) שמאל=משל א' אבל זה גם מרכיב את המילה ברכה..לברך.. שבת ברכ(ה) לבעלי כאב הברך.. וכל אחד והמשל שלו יאלללה הפורום יחליף שמו מיד ל-תקשור והתברכות שמאלנית עפתי(לפני שיעיפו אותי לכל הרוחות..או הבר(ו)כ(ות)..) ד"א ברוכה=מכשפה בספרדית.......... :( שאלה: של מי הברכיים הללו לעזאזל?

maysabel

New member
אם יעקב ירשה לי

אראה גם את תמונת הפרצוף(המעשן או לא?)..המסתתר מאחורי הברך :) יעקב-מחכה לאישור שלך

למעלה