הזדמנות אחרונה בהחלט לביקור חולים

maysabel

New member
אז הנה:

לפי הפרצוף שלך בתמונה זה אחרי ה'-סיגריה..לא לפני.. (חומר חזק אה? )

אליה ל

New member
חחח מאיזה אז אני מבינה שהברכיים

הן ברכות יעקב - שנברך עליהן ובמיוחד על השמאלית שבחבורה שירפה הכאב וילך. ובאשר למכנסיים הכתומים?........................... אי לי שמץ שבת מבורכת לך

אליה ל

New member
חחח - אחוות הברכיים ../images/Emo68.gif

אולי כמו שמאיזה אמרה - התברכנו - חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כואב שזה חבל"ז, תוסיפי לזה גם קילה/הרנייה טבורית שהיו צריכים לנתח לפני יותר משנה ושכחו את התור שלי - מחכה כעת לתור חדש בכדי לסגור את החור הזה וההרנייה הזו כואבת ברמות שאני לא יכולה לעשות כמעט כלום - כל פעילות פיזית מינימאלית גורמת לכאבים - וזהו זה, אני מסודרת לחלוטין. שתתברכנה ברכייך ברפואה שלמה

maysabel

New member
אז זה לא לפרסום חלילה.........../images/Emo69.gif

אבל תשאלו את לאה מי ריפה לה את ברך ימין מי? מי? לגבי שמאל נדמה לי שזה גם יפעל :))

maysabel

New member
ד"א אם לי לא כואב כלום אני לא שייכת לכאן?

:( אחפש מאלתר ברך אחרת

בוקר טוב לכם ילדים יקרים...../images/Emo66.gif

ותודה לרינה ויעקוב שלמרות שכאב לו מהתחת דרומה הועידה הייתה הצלחה גדולה וטעימה.. שבת שלום נ.ב. כפי שהיא, מאיזוש, נראתה אתמול מתה או לא מתה מהמטה לא הייתי משליך אותה!

maysabel

New member
נכון

זה מתלונן כואב כאן זאת מתלוננת כואב שם עד שאחת אומרת שהיא אחלה קוברים אותה כמו מתה אני מכאן ברחתי בייייייייייייי

maysabel

New member
ועוד

גם מחלקה פסיכיאטרית לא חסרה כאן חחחחחחחחח עכשיו באמת ביי :))

אליה ל

New member
לאה לא לברוח ../images/Emo68.gif

יש לך עוד כמה שנים - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תברחי אחר כך ..................... נשיקות

maysabel

New member
מה אתם כלואים בכלא הזה של הגיל הכרונולוגי?

יאלללה צאו מזה כבר.. נדמה לי שלי יש את כל הנצח, אז מה לדבר על מספר שנים? אבל בינתיים אם נגדיר שנים יש לי עוד "כמה" שנים גם.. אם נראה או לא נראה ככה בכל אופן ..כך או כך..ממש לא שבויה של כל החרטא הזאת והצעיף הזה לא קיים אצלי שבוע קסום לכם ברחתי חזרתי ו.....................ברחתי שוב ליחר המלא אחח :))

maysabel

New member
כן.."סיבות" לבריחה ותירוצים למה.........

התירוצים הם בריחה מאחריות לרוב אבל שלא נברח מהנושא :)) וכי זה תמיד בריחה מעצמם.. עד שמבינים זאת הם מאד רחוקים והדרך חזרה הביתה ארוכה.. לא נורא.. העיקר את כאן? :))

למעלה