אחלה שאלות
ה היויו New member 21/8/07 #17 היה,והיה ס-ב-ב-ה!! ../images/Emo45.gif הראיון המלא - מאוחר יותר בינתיים - TEASER - יהיה בהופעה Ever Dream, GLS ו... תקראו בראיון המלא, אני כבר יודע היא מאוד רוצה לבקר בישראל, לראות את הארץ,היא מאוד מתרגשת ו(איך לא) -היא מאוד נחמדה!!
היה,והיה ס-ב-ב-ה!! ../images/Emo45.gif הראיון המלא - מאוחר יותר בינתיים - TEASER - יהיה בהופעה Ever Dream, GLS ו... תקראו בראיון המלא, אני כבר יודע היא מאוד רוצה לבקר בישראל, לראות את הארץ,היא מאוד מתרגשת ו(איך לא) -היא מאוד נחמדה!!
L lacrimosa girl New member 21/8/07 #20 נשמע סבבה! למרות שהיא פחות מגניבה מתומאס/tapuzforum/images/emo3.gif
ה היויו New member 21/8/07 #21 דווקא לא הרבה פחות ../images/Emo8.gif דווקא היא באמת היתה נחמדה מאוד. היו לה תשובות ממש לעניין...
I Itay Simons New member 21/8/07 #26 to tease=להתגרות הוא נתן לנו "טיזר"- פרט קטן שיגרום לנו להתגרות ולרצות לשמוע עוד.
B BrowN EyeD GirL1 New member 21/8/07 #29 מגניב! כמה מפתיע שאוור דרים יהיה בהופעה אבל היי,גוסט לאב סקור זו הפתעה. מחכה לריאיון המצלא בקוצר רוח
T The Cat Woman New member 22/8/07 #30 אבר דרים היה כ"כ ברור מאליו... אבל אני שמחה שיש GLS, למרות שזה היה גם הימור שלי אז בינתיים אני די קולעת...
אבר דרים היה כ"כ ברור מאליו... אבל אני שמחה שיש GLS, למרות שזה היה גם הימור שלי אז בינתיים אני די קולעת...
B box 5 New member 22/8/07 #32 כל הכבוד לך בנאדם ../images/Emo140.gif אני ממש מקווה שהיא תבצע את GLS טוב... הכוונה, זה ישמע ממש שונה, זה בטוח... אני רק מקווה ששונה טוב ולא שונה מעפן =]
כל הכבוד לך בנאדם ../images/Emo140.gif אני ממש מקווה שהיא תבצע את GLS טוב... הכוונה, זה ישמע ממש שונה, זה בטוח... אני רק מקווה ששונה טוב ולא שונה מעפן =]
L LadySilkworm New member 21/8/07 #23 אעעעע שאלות מצויינות!! D: ואני ממש שמחה שחלק מהשאלות הן שלי P: בהצלחה בראיון