הזדעזעתי ממה שסתונית היורה תיארה

snoopytush

New member
הזדעזעתי ממה שסתונית היורה תיארה

ציטוט ממה שהיא כתבה בשרשור פרישה של המנהל
"אותו כותב נוהג להציע הצעות מגונות, לשאול נשים על רוחב הנרתיק שלהן (בשפה פחות נקיה), ולהתייחס בכל הזדמנות לאיברים האינטימיים, לאטרקטיביות המינית, ולחיי האישות של נשים בנסיון להעליב אותן, בלי שום קשר לנושא הדיון. וכן, הוא גם מנסה להעליב גברים באופן סדרתי, ומרבה להתגאות בגסות הרוח שלו. ".

לא יודעת מה איתכן בנות אבל לי מה שסתונית מתארת נשמעת אחת לאחת כמו הטרדה מינית!
זה קייס הרבה יותר גדול מקללות! זה הרבה יותר גרוע!
ולקרוא לכן נשים היסטריות? על זה שמטרידים אותכן?
אני הייתי פונה במקומכן להנהלת הפורומים.

snoopytush

New member
אני במקומכן לא הייתי מסוגלת לכתוב במקום

שהתבטאויות כאילו מותרות בו.
צריכים להגיד לכן תודה שאתן בכלל כותבות
פה אחרי דיבורים נוראים כאילו

snoopytush

New member
הגדרה של הטרדה מינית מויקי

"הטרדה מינית היא התנהגות שבאמצעותה אדם אחד (המטריד) גורם אי נעימות על רקע מיני לאדם אחר (המוטרד). כלומר, מדובר בהתנהגות מינית שאינה רצויה לנמען ומטרידה אותו. מין או מגדר המטריד והמוטרד אינו משנה."
ואחרי שקוראים את זה עוד יותר ברור שהכותב שסתונית תיארה הטריד פה מינית

שלום לך

לאורך תקופה ארוכה ניסיתי להתעלם מהתנהגותו של אותו כותב, בתקווה שזה יגרום להעלמותו. לצערי, מנהל הפורום היוצא לא ראה כל פסול בהתבטאויות שלו, והוא אף זכה לגילויי חיבה והערכה (ולא רק מגברים).

לפני שלושה ימים פניתי למנהל היוצא איבא. מסתבר שהפניה שלי הייתה כנראה הקש ששבר את גב הגמל מבחינתו, לאחר שלא היה מסוגל להתמודד עם פניות של חברים בפורום. הוא בחר לפרוש מהניהול, ולשפוך את מרירותו כאן על גולשים, ובעיקר גולשות, ש"בחרו להעלב" מהאוירה הפוגענית ששוררת כאן.

הכוונה שלי במקור הייתה לפנות להנהלת הפורומים במידה והפניה לאיבא לא תצלח. כעת, לאחר שהוא פרש מתפקידו, ונוצרה כאן אנרכיה, איני רואה טעם בכך. יותר מזה, התנהגותו של אותו גולש ספציפי (וכמה גולשים הדומים לא בסגנונם, אם כי פעילים פחות ממנו), הם לא הדבר המטריד אותי ביותר. מה שמאוד מטריד ומעציב אותי היא ההתגייסות הנרחבת של כותבים כאן, בעמידתם האיתנה מאחורי הזכות שלו ושל כמותו כאן להטריד, לפגוע, ולהשפיל. במקום להוקיע את הפוגענות שלו, בחר המנהל היוצא איבא, ושורה של כותבים שתמכו בו, לצאת כנגד אותן נשים ש"בחרו להעלב", ואף לומר שאנו, הנשים שנפגעו, הן האשמות בכך שהפורום מפספס את יעודו.

אני, באופן אישי, זכיתי כאן למטח של עלבונות והשמצות, על העובדה שאני מעיזה לכתוב כאן ולנסות לסייע לאנשים למרות שאני בעלת נסיון. חלק מהכותבים היו מספיק ישרים בכדי לסגת מההשמצות שלהם, ואמרו שמעתה יקראו את דבריי בראש פתוח. האחרים סתם המשיכו בעלבונות והשמצות בלתי מבוססות.

מן הסתם, כל מה שקורה בפורום הזה לא מוסיף לרצון שלי לכתוב כאן בהמשך.

תודה לך על ההתייחסות, ונתראה אולי בפורומים אחרים.

snoopytush

New member
יש טעם להלחם רק אם יש על מה

אם זה היה רק כותב אחד והשאר לא היו תומכים בו אז ניחא
אבל אם הם תומכים זלזול כזה שהוא בגדר הטרדה לכל דבר
אז אני לא מוצאת סיבה שנשים יכתבו בפורום שאמור להיות פורום תמיכה
עם מינימום של כבוד לכותבים.
החוק בפורום שאני באה ממנו הוא לא לדבר לגופו של אדם אלא לגופו של עניין
ונראה שפה מותר לשפוך דם חופשי וחבל.
אין שום דבר רע בזה שאת בעלת ניסיון ההיפך זה הופך אותך לנכס לפורום.
כי את יכולה לתמוך בצד השני חסר הניסיון ואולי להראות לו שהשד לא נורא כל כך
ושזה אפשרי.
הפורום אכן מפספס את יעודו אך לא בגלל תגובתך .

AlanSmith

New member
למה רק לנשים אין סיבה לכתוב פה? אם ההנהלה

החדשה שתבוא לא תעשה שינוי יסודי, והמצב ימשך כך. אף אחד לא יכתוב פה.
אין צורך לפלג ולהגיד שהמצב שנוצר בפורום פה בלתי סביל לנשים בלבד.
אמנם אני די חדש בפורום פה, אבל ב2 דקות ו40 שניות שאני כתבתי פה בפורום, גיליתי שאכן המצב פה עובר כל ביקורת.

הפורום אמור להיות תמיכה לחסרי ניסיון, ולא במה להטרדות מיניות. ואם הפורום יפספס את יעודו יהיה אפשר לשנות את שם הפורום ל"אלימות מינית".
ולא יהיה פה מקום לא לגברים, ולא לנשים ובטח שלא לחסרי הניסיון הזוגי (או המיני).

אני חושב שגם טוב היו עושות פה נשים שהוטרדו, לפנות לנהלה ואפילו לעשות תלונה במשטרה במקום לסטות מהנושא לדיונים אחרים ולבסס טענות אישיות שלהם על סמך זה שהוטרדו מינית.

יש פה תגובות ברמה: הוטרדתי מינית, לכן צמחונות זה חשוב. הוטרדתי מינית לכן צריך להצביע ליאיר לפיד. (לא בדיוק אחד לאחד, אבל אין בקשר בין הטרדה מינית לאם גולש חושב שהתכנים שמישהו רושם פה רלבנטים לפורום או לא. זה שבמקרה אותו בן אדם הטריד אותה מינית גם זה לא מוכיח את נכונות או אי נכונות הטענה)
אני ממש נגד הטרדות מיניות ועידוד אלימות, אבל גם נגד שימוש העובדה שהוטרדת להבעת עמדה בדברים שאינם קשורים באופן ישיר (גם על זה יכול להיות ויכוח אם זה באופן ישיר או לא באופן ישיר).

הפורום מפספס את יעודו לדעתי האישית בלבד בעיקר בגלל ההטרדות, הלשון המלוכלכת ואי תפקוד של ההנהלה. על כל שאר הדברים אפשר להתווכח באופן מתורבת (למרות שעד שתגיע הנהלה חדשה זה לא יקרה).

snoopytush

New member
אבל אתה צריך להבין שאני בתור אישה

כשאני שומעת על אירועים כאילו אני מתקוממת
ורוצה לתמוך קודם בצד הנשי בעיקר אם קוראים לצד הזה היסטרי
אחרי שהוא מתלונן בצדק שהוטרד ונפגע כבודו

גם גברים מוטרדים מינית

ספציפית, כאן בפורום, גברים הוטרדו על זה שהם "לא מספיק גברים", ושהם "ישארו בתולים עד גיל 80", כי הם מתנגדים להטרדות ולאלימות כלפי נשים.

snoopytush

New member
גם זו הטרדה.

אם כבר זה הופך אותם לבני אדם יותר רגישים ומדהימים ולפרטנרים
טובים ומתחשבים.

Frostey

New member
זו לא הטרדה- אלו עצות בונות לחיים.

והם "ישארו בתולים עד גיל 80",לא כי הם מתנגדים להטרדות ולאלימות כלפי נשים,אלא כי הם לא שומרים על הכבוד שלהם ומוכנים לקבל יחס משפיל כאילו הם איזו אחות קטנה של אותה בחורה.זה למה.

הם עדיין לא קולטים שעדיף לא להיות בקשר אם אישה בכלל,על פני קשר ידידותי.

אם אישה פוגעת בי זכותי המלאה להתגונן ולתקוף בחזרה.חד וחלק.

אתה מסית לאלימות

תגובותיך מדווחות להנהלת תפוז.
חבל שאין מנהלים אחראים פה שימחקו תגובות אלימות כאלה ויחסמו טרולים/ מטרידים.

למעלה