הזדעזעתי ממה שסתונית היורה תיארה

dori78

New member
לפני שאת מזדעזעת

מן הראוי שתקראי קצת את הפורום, לא רק את הציטוטים המאוד מכווני מטרה של מי שכנראה הביאה אותך לפה היישר מפורום פמיניזם. כשמישהי כותבת לגולש "אני לא מאמינה שיש לך שלונג באורך 26 ס"מ", אני לא רואה צורה אחרת להגיב חוץ מלהזמין אותה למדוד. זה מזעזע אותך? תפני בטענות לאותה גולשת שהטילה ספק בנתונים, אותם היא שואבת מהכינוי של אותו גולש.

קיצוניות זה דבר בעייתי, גם קיצוניות פמיניסטית.
אם כי בעיניי זה בכלל לא פמיניזם, זו סתם שנאת גברים ונסיון להוכיח שכל גבר שלא מעריץ נשים והופך סמרטוט לרגליהן הוא שוביניסט דוחה.

askimosi

New member

snoopytush

New member
אוקיי אבל כמו שאמרת

פמניזם אין פירושו להיות נגד הגבר.
זו דיעה קדומה שיש לאנשים שאנטי פמניזם.
פמניזם פירושו שיוויניזם.
מכל מקום ראיתי בשרשור שכמה נשים התלוננו
על יחס משפיל

snoopytush

New member
fyi אני לא מפורום פמניזם וכבר יצא לי אם כבר

להלחם גם על הצד של הגברים.

askimosi

New member
שכחתי רק להוסיף....

שאם היו יותר נשים נורמליות כמוך ולא קיצוניות לצד זה או אחר העולם היה נראה יותר יפה ללא גירושין,מלחמות מינים,"סירוסים" כאלה ואחרים ושאר ירקות.

בברכה
אסקימוסי

גם אני לא כותבת בפורום פמיניזם

ואם היית קצת קוראת בעצמך את תגובותיי בפורום הזה, היית מגלה שיש לי הרבה מאוד ביקורת כלפי מה שנעשה שם.

אם היית קוראת את המסר ששלחתי לך, עוד לפני שאיבא פרש, ואת התגובות של כותבות רבות כאן, היית מבינה שלא מדובר במקרה חד פעמי ולא בגולשת שונאת גברים. אפילו גולשת שהצהירה שהיא אינה פמיניסטית נפגעה מאוד מדברי השלונג.

שנאת גברים? זה בראש שלך.

dori78

New member
צודקת

השתמשתי ב"פורום פמיניזם" כביטוי לקבוצה של נשים שלטעמי נעלבות יתר על המידה מכל שטות.
אנחנו אנשים שונים, עם סף רגישות שונה ורפרנסים שונים, כפועל יוצא מניסיון חיים וחוויות כאלה או אחרות.
ברור לי, שאשה שחוותה הטרדה מינית או התעללות מינית, עלולה להיפגע יותר ממי שלא, גם מהתבטאויות שבעיניי נתפסות כסבירות לחלוטין. אם את חושבת שכל מטרתו של אותו כותב היא להעליב - למה את טורחת להתייחס אליו?
יש פה כמה כותבים, שמציקים לי הרבה יותר מאותו שלונג מדובר.

לא צריך להיות פמיניסטית כדי להיעלב מדברים, סף רגישות לא בהכרח מושפע מהשקפה כזו או אחרת.

אני קוראת הרבה דברים, גם מה שאני לא מוצאת לנכון להגיב עליו.
הבנתי מתגובותייך (וגם מכמה מהדברים שכתב ברת'ור) שיש לכם ביקורת קשה על מה שנעשה שם.
גילוי נאות - מעולם לא ביקרתי בפורום הזה, בדיוק בגלל אותן תופעות עליהן את כותבת פה.
אבל תביני שאת נתפסת בפורום הזה (בעיני חלק גדול מהגולשים והגולשות פה) כקיצונית, בדיוק כמו שאת תופסת את הקיצוניות שמפריעות לך שם. כי בסופו של דבר - הכל עניין של יחסיות.

למה את טורחת להתייחס אליו?

כבר עניתי לשאלה הזו, ויותר מפעם אחת.

אני לא יודעת כמה קראת מכל התגובות שנכתבו פה בימים האחרונים. אני ציפיתי שתקראי לפחות חלק מהן ותביני, שגם אם לך יש סף רגישות מאוד גבוה (ו/או מאוד סלקטיבי), זה לא אומר שאחרות "נעלבות יתר על המידה מכל שטות".

את עיוותת והקטנת את הדברים שלי כאילו התייחסתי לאירוע נקודתי, למרות שזה ממש לא כך.
טענת כאילו הזמנתי את סנופיטוש לכתוב כאן, למרות שאני כלל לא מכירה אותה.

ועכשיו, כמה לא מפתיע, את לא חוזרת בך מדברייך, וממשיכה להאשים אותי על זה שאני מעיזה להעלב מדברים שאת לא נעלבת מהם. ברכותיי, דורי. הוכחת שאת "אשה נורמלית ולא מסרסת".

Reyn

New member
לדעתי זה לא עניין של סף רגישות

אני לא מסוגל לדמיין מצב שמישהו קראה את הדברים של שלונג, פרוסטי או איזה מתלהם אחר, והלכה לבכות לבד בשירותים ולשקול חיתוך ורידים. לא מדובר כאן על עלבון אמיתי, מדובר על "עלבון" שמשמש אמתלה לדווח על המעליב למנהל הפורום / מנהלי תפוז, או סתם לקטר בציבור בקול רם (תחביב של הרבה אנשים).

Reyn

New member
ואם אפשר לקטר בנושא יענו-עקרוני, זה בכלל נפלא

אתה לא מסוגל לדמיין הרבה דברים

התגאית לא פעם כמה אתה בז לסנטימנטליות, אז לא ברור על סמך מה אתה מרשה לעצמך לנתח את נפשן של נשים שאתה לא מכיר.

Reyn

New member
אותך למשל אני מספיק מכיר ומבין

כדי להיות בטוח לגמרי שאת לא נעלבת מהקשקושים שנכתבים פה, והמגננה שלך נובעת אך ורק מרצון להגן על אידיאולוגיה. שזה יפה בסך הכל, אבל זה לא קשור לעלבון אישי, פנימי, נפשי, אמיתי. אז בבקשה אל תמכרי לי לוקשים.

באמת? טוב לדעת שהספקת להכיר אותי כל כך טוב

למרבה הצער, אתה טועה. כנראה שאני יותר רגישה ממה שאתה מדמיין. ומה לעשות, אני מסוגלת להפגע גם מדברים של טרולים שאני לא מעריכה אותם בשיט, במיוחד אם הם זוכים לגיבוי כל כך נרחב מגברי הפורום ה"נורמטיביים" לכאורה.

dori78

New member
אולי לא התנסחתי בבהירות מספקת

אז אני אחדד:
לא נעלבתי ממה שפרוסטי כתב.
ההודעה לפרוסטי היתה על מנת להבהיר לו, שבפורום הזה יש סף רגישות שונה לנושא הספציפי בו עוסק הפורום.
כמו כן, מאחר והוא התייחס לעניין האחריות הפלילית והרלוונטיות של התבטאויות במרחה האינטרנטי - תיקנתי את טעותו.

מה לא היה בסדר בזה?

זה היה בסדר גמור

ולכן אני לא מבינה מדוע את כל כך ביקורתית (ואף עויינת) כלפי אחרות ואחרים שגם להם יש רגישויות.

למעלה