הזדעזעתי

GarbageEater1

New member
הזדעזעתי

הסתכלתי בפורום הזה וניסיתי להבין את התופעה הזאת של נשים שלא רוצות להביא ילדים לעולם, וכל מה שאני רואה פה זה כל מיני צורות של בריחה מאחריות אמיתית, או גרוע מזה פחד פיזי מההריון עצמו! מה אמא שלכם לא עברה את זה ? לא הייתן רוצות להיוולד? בזמן שיש כל כך הרבה נשי שמנסות בכל מיני צורות נוראיות להכנס להריון ולהביא ילדים לעולם וגם נשים שמתיאשות אפילו מזה ומאמצות ילד שמישהו אחר זרק - מה אני רואה פה? המון נשים שמאמצות חתולים מהרחוב שכידוע זה חיה חסרת תועלת ואגואיסטית שמפיצה כלבת וכל מיני מחלות אחרות ומזמן כבר משרד הבריאות היה צריך לטפל בבעיה זאת, בושה! מצד שני - אולי יש משהו בזה שמישהי לא רוצה להביא ילדים כי אולי זה הדרך של הטבע להגיד שיש לה איזשהו פגם גנטי שצריך להיעלם.... אבל זו רק דעתי.

SaraGubits

New member
כלומר לדעתך כולם כולם חייבים ללדת?

ואם הם לא רוצות, אז זה לא זכותן?

I s t a r

New member
חבל

פשוט חבל . כל מה שיש בהודעה הזו שלה זה שיפוט של אחרים שמעידה על אטימות מחשבתית,צרות מוח, וחוסר סובלנות לאחר. דיון שייהפך מכוער ולא פרןדןקטיבי בכלום. צריך ללמוד להתעלם מהם, פשוט להתעלם.

הניק שלך תאים לך

רואים שלעסת ובלעת הרבה זבל בחייך, רק תעשי טובה ולכי להעלות גרה במקום אחר. מי את שתשפטי כאן אחרות?? מישהי חייבת לך כאן משהו? את תקבעי מי תיקח אחריות על מה??? יפי!! נראה לי שמשרד הבריאות היה קודם צריך לטפל בתופעות כמוך, לפני שיטפל בחתולים, אנשים כמוך הרבה יותר מסוכנים לחברה דמוקרטית וחופשית. ובאמת, מזמן לא ראיתי פגם גנטי כמו שאת הצלחת לשקף אותא: פגם גנטי של בורות!

QueenOfMagic

New member
שבלולית לא יפה

אבל מה שנכון נכון!!! והבורות הכי ענקית שלה זה בנושא החתולים...עכשיו בכל המקומות שהמיתו את החתולים יש עכברים שהם באמת נושאי כלבת.. וחבל להגיב על דבר כזה...את נותנת לה ליגיטימציה היא יודעת שהיא בורה ומטומטמת את לא צריכה לספר לה את זה... אני רק מאחלת לה בית שורץ עכברים עברושים ונדלים (החיות שחתולים אוכלים)

את צודקת

זה באמת לא שווה תגובה ואני מקווה שימחקו את זה. אבל לא יכולתי להתאפק. זה מזכיר לי את דיעות ואנשים במדינות חשוכות שניסו למצאו כל סיבה לטפול על מיעוטים כל מיני האשמות ומחלות גנטיות..איכס, מגעיל.

SaraGubits

New member
כאשר הקימו את ביתר לא היו שם חתולים

אבל עכברים ועכברושים כן היה שם. לא יודעת איך הם הגיעו, אז הביאו אוטו גדול מלא חתולי רחוב שאספו ואז פתחו את האוטו וכל החתולים רצו והתפזרו בביתר, והפכו אותה לעיר נורמלית כמו כל הערים בארץ. לא סתם יש חתולים

GarbageEater1

New member
בעד עכברים

קודם כל עכברים לא מעבירים כלבת וזה בדוק מדעית, מי שמעביר כלבת זה רק חיות טורפות - חתולים כלבים, פרות (כן פרות גם טורפות!) וכו' למשל לפני שנה מתה אישה בבאר שבע מנשיכת חתול נגוע כלבת - זה הכל מידע ממשרד הבריאות שקיבלתי כשבאתי לחסן את הילדים שלי ששיחקו עם חתול שאחר כך מת מכלבת בהסגר. חוץ מזה אני לא מבינה מה זה האגואיסטיות הזאת להגיד שלא רוצים ילדים - אתם לא חושבים שהילדים שלכם (בפוטנציה) רוצים להיוולד? זה בדיוק כמו רצח! וחוץ מזה אתם פה בכלל לא פתוחים לדיון ומה המשמעות של הפורום הזה בכלל אם אתן רק מחבקות אחת את השניה עם הדעות שלכן והתיסכולים שלכן ובכלל לא מנסות להבין אם אתן צודקות ואם זה באמת הפתרון. וחוץ מזה אם יהיו לכן ילדים גם אתן לא תרצו שהם ישחקו עם כל מיני חיות חולות ברחוב. ילדים לפני חתולים!

SaraGubits

New member
במקרה של ילדים שרוצים להוולד

יש מספיק נשים שרוצות להוליד. הם לא צריכים להוולד אצל מי שלא רוצה אותם

קספיאן

New member
איזה גיבוב של שטויות

כל יונק יכול להעביר כלבת. החל מחדף ועד לוויתן. עכברים, דרך אגב, הם יונקים. פרות, דרך אגב, הן צמחוניות, ולא טורפות. אבל אם יצא לך פעם לראות פרה רודפת אחרי זאב ומחסלת אותו, אולי נשיונל גאוגרפיק ירצו לשמוע. לכתוב "זה בדוק מדעית" על ערמה כזו של שטויות, לא מוסיף לך אמינות, אז אם את מנסה לשמע דרמטית, לפחות תכתבי דברים נכונים. "אתם לא חושבים שהילדים שלכם (בפוטנציה) רוצים להיוולד? זה בדיוק כמו רצח!" נו, השטויות לא מפסיקות לצאת ממקלדתך, לא לרצות ילדים זה רצח, זו חשיבה של אדם רציונלי? יש 6.5 מיליארד בני אדם על כדור הארץ. אני מאמין שנסתדר עם כמה שלא רוצים ילדים. ומעניין שאת מדברת על תיסכולים. אולי תבדקי את הקישור הזה.

משוש30

New member
../images/Emo6.gif מצויין! הרגת אותי עם הנשיונל

גאוגרפיק והפרות הטורפות!

inbal76

New member
גברת יקרה,

ראשית, זהו אינו פורום "ילדים נגד חתולים". זכותו של כל אחד לאהוב מה שבא לו ואת לא תחליטי בשבילו. מישהו מינה אותך להיות "משטרת הרגשות"? שנית, לפני שמתפרצים כך לפורום, מן הנימוס לקרוא ולהבין מה מטרתו וגם מה קרה בו עד עכשיו. את כל ה"טענות" שאת מעלה כבר העלו לפנייך, וכבר ענינו עליהן, ולא נחזור על הכל במיוחד לכבודך. את מוזמנת לקרוא את התשובות כאן (ולהפנים גם את מה שכתוב בפתיח בבקשה!) שלישית, אנא קראי כאן אודות מטרת קיומו של הפורום הזה, ובעיקר מה היא לא מטרת קיומו. רמז: דיון עם צדקניות מזועזעות ומבוהלות כמוך אינו נמנה על מטרותיו. צר לי לאכזב אותך. אנחנו לא כאן בשביל שתראי לנו את ה"אור". (ובוודאי לא להקשיב לטענות כל כך מגוכחות כגון אלה שהבאת. "הילדים שלי בפוטנציה", כמו שאת קוראת להם, הם לכל היותר ביציות. על איזה רצח את מדברת?? אם זה רצח, אז הרי גם את רוצחת - פעם בחודש לפחות!
בשם אלוהים, קצת להפעיל את השכל לפני שמשפריצים שטויות למקלדת...)

QueenOfMagic

New member
לא יכלתי להפסיק לצחוק!!

מי שסיפר לך שחתול יכול להיות חולה בכלבת כנראה חולה בכלבת בעצמו. לא אמא שלי שהוא מתקרבת לשנות ה- 70 לחייה ולא אני ניתקלנו איי פעם בחתול שחלה בכלבת..מה שסיפרו לך במשרד הבריאות זה בולשיט!! במשרד הבריאות עומד אדם שהוא וטרינר שהוא שונא חתולים. אם תמצאי לי חתול חולה כלבת חי..תגידי לי...אני מבטיחה שלא תמצאי זה הכל אגדות. הרבה עמותו למען החתול מנסות להפריך את האשמות האילו כבר שנים. אז מכיוון שהמאבק לא ממש מצליח אז מחסנים את החתולים נגד כלבת. כדי שיהיו כאלה שישתקו. לגבי עכברים...מזל שאת וטרינרית ואת יודעת (אני התנדברתי אצל ורטינר ואני בפורום חיות) עכברושים ועכברים מאוד מעבירים כלבת ומחלות שאני לא מאחלת לך ולילדייך..אפילו סנאים אבל פרות?!? מותק פרות לא טורפות...אולי הן טורפות חסה...פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעע... לא הייתי מסוגלת הייתי חייבת לצחוק!! וגם את רוצחת...פעם בחודש לפחות.. ואני שמחה שאין לי ילדים שצריכים לחיות בעולם מרושע וטיפש... כן..עם אנשים כמוך טיפשים ורעים...אין מה לעשות רוע וטיפשות זה צמד מאוד קטלני...

קספיאן

New member
אז גם אותך צריך לתקן

חתולים בהחלט מעבירים כלבת, כל היונקים יכולים להעביר כלבת. זה שלא את ולא אמך נתקלתן בחתול חולה כלבת זה לא אומר שאין. דוקא בדבר אד אוכלת הזבל צדקה, ב 2003 אכן מתה אישה מכלבת לאחר שננשכה ע"י חתול חולה כלבת. רק שהיא לא היתה בבאר שבע, היא היתה מישוב בדואי ליד ירוחם, אבל זה בהחלט היה מחתול. למעשה, אם תסתכלי באתר של ה CDC אז תראי מצאו פי 2 חתולים נגועים בכלבת מאשר כלבים. אז מצטער שהרסתי לך את המונולוג הדרמטי ואת הפנטזיות על החתולים הבריאים, אבל בתור מדען ממש חורה לי לראות אנשים מנפיצים "עובדות מדעיות" שקריות ולא מגובות במקורות רק בשביל להיראות צודקים.

QueenOfMagic

New member
אולי...

אבל לפי מיטב ידיעתי (ואני חיה במקום שהכלבת חוגגת לפעמים). אף חתול שלנו לא חלה בכלבת ואפילו וטרינר אמר לי שאין דבר כזה. אני לא הייתי כותבת על זה אם לא הייתי מבררת קודם. אני לא מתכוונת להתווכח על כך..אבל אם אראה במו עיניי חתול חולה כלבת. אני אאמין! כל עוד אצלינו לא חלו בכלבת (60 חתולים) ווטרינר אמר לי אז אני מאמינה לוטרינר המקומי שלי. ואין לי פנטזיות על חתולים בריאים ידוע לי שהמון חיות שאם הם לא ביתיות עלולות להעביר מחלות. השאלה מה הסיכויים ...

קספיאן

New member
הסיכויים?

גדולים בהרבה, כי אנשים בד"כ לא מחסנים את החתולים שלהם נגד כלבת, וחתולים בד"כ חופשיים ללכת ולחזור. תקראי עוד כתבה. אז את מוזמנת להאמין לווטרינר המקומי שלך, אבל זה לא משנה את העובדות. אולי את לא רוצה להאמין כי לחסן 60 חתולים נגד כלבת ירושש אותך, אבל אמונה לחוד ואמת לחוד. אלו היו 60 שניות על כלבת בחתולים. מנהלת הפורום, אנא אל תמחקי שרשור זה רק כי הוא אוף טופיק, תני לפורום לחיות.

QueenOfMagic

New member
אני לא מתכוונת להתווכח

אתה רוצה שאני אשלח לך חומר נוסף שונה?!? אין בעיה אנחנו פה לא במלחמה על חיות. והסיבה שאני לא הולכת לשים פה את החומר הזה כי הוא ימחק. כבר המנהלת איימה במחיקה ואני לא מתכוונת להשקיע משהו שלא אכפת לך ממנו. רק עוד סיבה למה חתול לא חולה בכלבת. העור של החתול הוא עבה אם חיה מסוגלת לנעוץ את השיניים שלה ככה בחתול שתידבק בכלבת החתול פשוט ימות..והינה אין כלבת. אני לא מתכוונת להוסיף לזה עוד..

קספיאן

New member
תפסיקי לדבר שטויות

זה כל מה שאני מבקש. מילא את לא מסכימה, ומתעלמת ועובדות בשטח ומוסדות עלומים כגון משרד הבריאות וה CDC אבל לכתוב שטויות על העור העבה של החתול, זה כבר תת רמה. בתור אחת שמגדלת 60 חתולים, אני בטוח במאה אחוז שראית כבר חתולים פצועים ונשוכים ומדממים ולא מתים. כלבת, לידיעתך, לא מצריכה נשיכה בשביל להדביק, זה לא ערפד, כלבת עוברת ברוק, מספיק שכלב או חתול נגוע ילקקו אותך ויש לך חתך מיקרוסקופי בעור בשביל להדביק אותך. מה שאני לא מצליח להבין, זה למה כל כך קשה לך לקבל את העובדה שחתולים מעבירים כלבת? הנה, אולי האתר לאוהבי החתולים ישכנע אותך, אם לא, יש עוד אלפי מקורות באינטרנט על כלבת וחתולים, רק תריצי חיפוש בגוגל. אבל בכל לשון של בקשה, אל תכתבי שטויות

למעלה