הזדעזעתי

QueenOfMagic

New member
איך שאתה רוצה

אתה צודק אני טועה.. טוב לך עכשיו? אני יכולה לתת לך נימוקים ארוכים ..אבל באמת שאין לי כח.. יש פה אימא שמוכנה להשמיד את כל חיות העולם ...כדי שלה ולעולם יהיו עוד תינוקות..

rain bow

New member
"חמודה" נחדש לך

את לא יכולה "לרצוח" משהו שלא קיים, מה הם חייבים להביא ילדים?? הן (והם..) לא רוצים ילדים ואת יכולה להיות מזועזעת עד מחר, זה לא מעניין אף אחד.. תחיי ותני לחיות אני לא ראיתי שום הודעה שמזמינה אותך לבוא ולבקר אותן על זה שהן לא רוצות ילדים.. רק שתדעי שלמרות שיש לי כלבה, חתולים אולי אגואיסטים ויש כאלה שלא משתפים פעולה אבל רובם מקסימים וחמודים ואפילו אלה שגודלים ברחוב יותר מקסימים ומעניקים יותר אהבה מאנשים... חוץ מזה שיש ילדים שם ממש ממש גועליים.. ומיש שבחר בחתולים על ילדים כל הכבוד לו, שיעשה מה שהוא רוצה.. נשים הן לא כלי, הן לא נוצרו במיוחד כדי להביא ילדים, חוץ מזה שאני חושבת שלא יקרה אסון אם יש כמה אנשים שלא רוצים להביא ילדים זכותם המלאה..!! דרך אגב, אני בת 14 ואני כותבת ומתנהגת בצורה יותר בוגרת ממך, עלייך לכבד את השונה. הן לא רוצות להביא ילדים, עזבי אותן לנפשן אף אחד לא הזמין אותך כדי שתנסי לשנות להן את החיים. הן נחושות בעמדתן וזהו. ודרך אגב, אני חובבת פרות מושבעות ואני עוד לא שמעתי על פרה שטרפה משהו שהוא לא דשא, כי פרות צימחוניות. אז אני הייתי מציעה לך ללכת ולרענן את הידע שלך

GarbageEater1

New member
קודם כל

בקשר לפרות זה היה בצחוק אז הבדיחה עליכם אבל ברצינות - תחשבו שניה שאתם יולדות ילד - הוא בא לעולם, אתן לא כל כך רוצות אותו, הוא סובל מכל הרוע בעולם חי חיים קשים ובלי אהבה (במקרה הקיצוני כן?) ואז יום אחד אתם יושבות איתו ושואלות אותו "תגיד נכון שהיית מעדיף לא להיוולד?" אם הילד שלכם מעל גיל 16 99% יגידו שהם היו מעדיפים להיוולד, אבל אתן עושות את הבחירה הזאת בשבילם רק משיקולים חתוליים (חתול = אגואיסט) שלכן. אז תחשבו על זה קצת - כי אפילו ילד שנולד בלי רגליים ועם פיגור שכלי למשפחה ענייה באפריקה מעדיף לחיות - כמו כל אחד! חוץ מזה המשמעות הביולוגית של הבן-אדם הוא להתרבות - וזה שאתן לא רוצות לעשות את זה - מעבר לזה שמשהו קריטי חסר בחיים שלכן (קרי משמעות) - זה אומר שאתן לא רוצות להשתתף במאגר הגנטי האנושי וזה למעשה מפריד את ה"גזע" שלכן משאר האנושות - ובאופן אוטומטי החלקים המנוונים נושרים מעץ האבולוציה.

QueenOfMagic

New member
סתם לידע כללי בורה שכמוך

לא כל בני ה-16 ובהחלט לא 99% היו רוצים להיות בחיים...תבדקי את הסטטיסטיקה שלך - זה בערך 80% .. אני הייתי אחת מהן שתיכננה את יום מותה בגיל 16. ומישהי שלא רוצה ילדים אומר שדווקא ההיפך..לא חסר לה דבר בחיים. אילו שעושים ילדים חסר להם בחיים המון!! ואחד הידידים הכי טובים שלי בן 46 שנולד לאמא חד הורית ששנאה אותו שינאת מוות אמר שהיה עדיף לו מעולם לא ילדה אותו. אל תדברי שטויות!! ילד שלא נולד לא יכול להגיד הלוואי והייתי חי... את מטומטמת בצורה הכי נוראית שאיי פעם נתקלתי...ואני מעדיפה לא להביא ילד לעולם אלא לאמץ..אם אני אביא ילד לעולם אני צריכה לשמור עליו מסוטים ומגנבים שודדים...עדיף שילדיי שלי לא יהיו חיים.. ילד שנולד..מה שניקרא. חבל אבל עדיף לתת לו את החיים הכי טובים שאפשר. כן גם עליו צריך לשמור מסוטים וכל מיני חלאות עולם כמוך... אבל הילד כבר בחיים ונגד זה אי אפשר לעשות דבר..

QueenOfMagic

New member
ובדרך החוצה גברת זבל

א. תורידי את הזבל ב. תלכי לפורום הומאים ולסביות ותסבירי גם להם שאין משמעות בחייהם כי הם מסרבים להיות חלק מהמאגר הגנטי תגידי להם שילד שלא נולד זה רצח.. אני מתה לקרוא את התגובות שלהם..בטח אפילו לא יתנו לך תגובה אלא ימחקו אותך בשאט נפש!! איכסה גברת זבל לכי מפה!!

טל קר

New member
לא כל ההומואים והלסביות מסרבים

להיות חלק מהמאגר הגנטי, את מוזמנת לפורום הורות הומולסבית בתפוז - מס' 386. אני מכירה הומוסקסואלים שעשו ילדים עם אישה סטרייטית, הומוסקסואל שאימץ ילד עם בן זוגו, וכמה לסביות עם ילדים משותפים.

QueenOfMagic

New member
אני יודעת

אני מכירה את הקהילה של ההומו לסביות. למעשה אחותי הגדולה שהיא ללא ילדים היא לסבית שגרה עם החברה שלה למעשה היא הבחורה הזו היא גיסתי.. אבל יש המון בקהילה הזו שלא מביאים לעולם ילדים וגם לא מאמצים.. אולי היא תלך לשם ותסביר להם כל מיני דברים מטומטמים..

datchi2

New member
פרות טורפות? ממתי לעשבים יש דם?

....אוי אוי אוי ....
זהירות פרה טורפת...

אני אמא אבל לא מסכימה איתך

מה זה ילדים בפוטניצה לא הבנתי? מילא מילא מילא לומר שלהפיל עובר זה לרצוח, וגם לא (אני עברתי 2 הפלות מרצוני), אבל מה זה ילד שלא נולד בכלל ושלא חשבו עליו? לא מבינה, תהרוג (תהרגי?) אותי

א ר נ בת

New member
לא מבינה מה הזעזוע?

אני כרגע בהריון...ובטח רק דואגת שהכל יהיה בסדר...ומחכה לראות אותה. אבל ממש לא מבינה מה את מזדעזעת, שמעי הריון זה לא תמיד כזה תענוג, טוב לפעמים כן אבל גם כבד, ולפעמים יש בדיקות (קצת מטרטר) ובעיות אחרות והרבה דאגות, והלידה...אני מאוד מפחדת ממנה... בקשר לחתולים, יש לי חתולה גם כן, ואפילו שהיא מעצבנת ממש לא רוצה להפרד ממנה...והחתולים טובים שלא יהיו יותר מידי חולדות ועכברים, בניו יורק למשל היה ראש עיר שחיסל את כל החתולי רחוב, ועכשיו יש שם מלא עכברים...חיה אגואיסטית...טוב מי לא אגואיסטי בעולם הזה...ככה שורדים... את צריכה לבדוק את עצמך למה זה כל כך מזעזע אותך, בסך הכל לא בא להם ילדים, נו אז? חסר אנשים בעולם?..בקיצור: זאת זכות ולא חובה...ולא משנה הסיבה תהיי בטוחה שבשבילם היא מספיק טובה...

1שרון ע

New member
זעזוע? למה? בגלל שמישהו בחר לעשות..

משהו אחרת ממך? באמת שאני לא מצליחה להבין על מה הרעש הגדול. גם אני אמא (לתאומות). אבל בעיני זה טבעי לחלוטין שכמו שאני כל כך רציתי ילדים וזה היה פסגת חלומותי...יש נשים שלא ירצו. למה בעינייך זה לא נכון? למה כל אישה חייבת להביא ילדים לעולם? אני שואלת באמת, מעניין אותי לדעת. והכי חשוב גם אם זה מזעזע אותך, אני ממש לא חושבת שזה המקום להביע את דעתך. הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה פשוט לא להיכנס לכאן יותר. להיכנס ל"בית" של אנשים ולומר להם שאת מזועזעת מהם ולמה הם צריכים את הבית הזה ועוד כל מיני הערות זה לא פחות מזעזע....לא חושבת?

Kalla

New member
באמת מזעזע.

כאמא ל-3 ילדים שהבאתי לעולם ולילדה "שמישהו אחר זרק" וגם כבעלת 2 חתולים אגואיסטיים וחסרי תועלת, אם כי מקסימים יש להודות, אני יכולה רק להביע תדהמה שוב ושוב על ה"פנינים" וה"הברקות" שמופיעות כאן חדשות לבקרים. אני חייבת לציין שהיה שווה להיכנס לפורום הזה אפילו מבחינה אנתרופולוגית טהורה - על מנת ללמוד על הטיפוסים השונים והמשונים של החיה הזאת שנקראת המין האנושי, המאכלסים את הפורומים. לפעמים אני שוכחת את עצמי ומתפתה לחשוב שהאדם הוא באמת יצור אינטליגנטי, נאור, ואציל נפש יחסית לחיות אחרות, כגון, למשל, כלבים וחתולים. אבל אז - בומס! - באה מין הודעה שכזאת ומנפצת את האשליות המגלומניות שלי ומכריחה אותי לשוב למציאות ולהיזכר שהאדם היא בעצם חיה שיכולה להיות הכי צרת עין ואופקים, הכי אנוכית, פרימיטיבית, חסרת סובלנות וגסת רוח מכולן. תודה לך, בולסת הזבל מס' 1, על השיעור המאלף.

אביטלתל

New member
גם אני מזועזעת

אני מזועזעת בכל פעם שאני שומעת על הורים שמתעללים בילדים שלהם כי "הם הפריעו להם" אולי קצת מחשבה לפני שהם עשו סקס הייתה גורמת להם להבין שהם לא באמת רוצים ילדים ואולי אז היה פחות יצור סובל בעולם אני מזועזעת בכל פעם שאני שומעת על משפחה שיש בה 6-7-8-9-10-11-12 נפשות והמשפחה לא יכולה לפרנס את עצמה בצורה הבסיסית ביותר העיקר להביא ילדים לעולם, לרצות את הרבי ואת הדת ואת מה שהם אומרים שאלוהים רוצה, בלי טיפה מחשבה על איך שהילדים האלה ירגישו וייחיו זה מזעזע אותי נשים שמחליטות במדינת ישראל שלא ללדת ילדים זה דבר שמעורר כבוד כזה אומץ לצאת נגד חברה שבה לעשות ילדים זה קידוש החיים (לטפל בהם זה משהו אחר כבר) לעשות ילדים זה כבר יותר קל הטבע אמנם ייעד אותנו לעשות ילדים זו דרכו של הטבע לדאוג להשרדות המין האנושי היות ואנחנו לא בסכנת היכחדות (בעצם אנחנו בסכנת השמדה עצמית), אין סיבה שכל אישה וכל גבר יממשו את הזכות הזו שנקראת להיות הורים וזו זכות ולא חובה

datchi2

New member
את מבינה את תגובתך? לך יש בעיה!!!

וזה אי היכולת לקבל את האחר. לי אין ילדים אני עובדת על זה קשה וזה לא קורה אבל יום אחד זה יקרה. בינתיים יש לי כלבים ורק בגלל זה אני לא יכולה לאמץ מיליון חתולים. לידיעתך אין בעולם שום נשמה חסרת תועלת אפילו אנשים כמוך שלא מקבלים דעות שונות ואחרות. חבל לדעת שהילדים שלך יחונכו לאמא שחושבת שהיא נורא חכמה ושהדעות שלה הן הכי נכונות. לצערי בגלל אנשים כמוך יש בעולם מלחמות. דרך אגב, אני אעשה ילד אחד או שניים מה שהשם יתן לי אבל לא כי צריך אלא כי בא לי שתהיה המשכיות לאנשים כמוני וכמו בעלי שמקבלים הכל בכיף, מתים על בעלי חיים, ובני תמותה. אני מבינה נשים שלא רוצות ילדים מאוד!!! ויש לזה המון השלכות. אם בעלי יאמר לי שהוא מוותר אחרי כל הייסורים שאנו עוברים שדי מספיק אני איתו! לא פעם נשאלה בליבי השאלה על מה במשך 4 שנים אני מתאמצת כדי שבעתיד עוד נער/ה מתבגר/ת יפליצו וישימו עלי זין ובמילא יעשו מה שהם רוצים? או שחלילה איזה מתאבד יקח אותם איתו? או שיחטפו לי אותם? או שהמורה המזדיינת שלו תגיד לי שמשהו אצלו לא בסדר? כן תמיד יש השלכות לכאן או לכאן אבל הכי חשוב שכל אדם יהיה מאושר ושמח בחלקו ולא ידחוף ת'אף למקומות שאין ביכולתו להבין, או בטח שלא להעביר ביקורת!

forglemmigej

New member
כדאי גם שתלמדי

לדבר יותר יפה לילד המיועד שלך. הסגנון של שהמורה המזדיינת שלו תגיד לי שמשהו אצלו לא בסדר לא מראה על בגרות..

datchi2

New member
אני יכולה ללמד אותך כמה דברים על

החיים אז תרגעי. וחוץ מזה אם אני לא יגיד לו שהמורה שלו מזדיינת הוא יגלה את זה לבד... ביחוד אם הוא יהיה כמוני
.

למעלה