הזויי ביותר

pink floydror

New member
היי היי חבר'ה ../images/Emo13.gif

בואו לא נהיה עוינים :) דבר ראשון, מישהו פה יודע בבירור אם במ"ב לא נתנו את הקרדיט איפשהו לפלויד, או אולי הם עשו את זה באישור ההנהלה ואנחנו לא יודעים? דבר שני, אני לא רוצה שקריירה של להקה תגמר בגלל שהעלתי הודעה שמטרתה לספק את הסקרנות שלי :) סתם באסה אחרי זה..
בואו לא ניתן ל
לייבש לנו את האנושיות שבנו :)

בדקתי בחוברת המצורפת לדיסק

וכל הקרדיטים הם ללהקה (או יותר נכון, לכותב שיריה, ששכחתי כרגע את שמו). שמו של דייויד גילמור, שהלחין את Lost For Words, אינו מצויין בשום מקום.

אומי5

New member
הכל תלוי בניסוח

אם תמצאי מישהו שיודע לנסח מכתבים באנגלית ברמה גבוהה(אולי גם את יודעת) ותנסחי את זה בצורה שתשתמע שציבור של שומעי פ"פ מזועזע מהחקוי ,ויש כאן סערת רוחות כנגד הלהקה המלוחה הזו ,אז אולי הם דווקא יעריכו את הציבור כאן . כמובן שבמקביל יש להפיץ לעיתונים ולתוכניות שעוסקות במוזיקה את כל הסיפור.

כמו שכתבתי מקודם, אין להגזים בתגובה

לכאורה, אין לנו עניין אישי בזה: זה בין האמנים לבין עצמם. סתם מתוך סקרנות, הייתי רוצה לשמוע את תגובת הלהקה לדמיון. אין מקום להבעת "זעזוע פומבי"
מה שיקרה עם הסיפור הזה אח"כ, זה אנו לא יכולים לדעת כרגע.

א י ט י

New member
אוי ואבוי..

מה לעזאזל הם חשבו לעצמם??? העתק כמעט מדוייק באמת שייתביישו ,אולי זה בכוונה בשביל למשוך תשומת לב הציבור , ואולי הלהקה..אבל שיתביישו

hubash

New member
מילים ולחן - גדי אלטמן

זה מה שרשום בשירונט על השיר הזה... באמת ביזיון, הלחן ללא ספק של הפלויד

הכי משעשע יהיה:

אם נשלח להנהלת הפלויד מכתב. יהיה משפט והכל .. ובסוף יגלו שגילמור העתיק מגדי אלטמן הזה.

bijo2

New member
עדכון לגבי החקוי של בוטן

נרשמתי לפורום של הלהקה וסיפרתי שם את הסיפור (רק בשביל שידעו איזה להקה הם מעריצים) בנוסף שלחתי מייל להנהלת הלהקה. סיפור מצחיק: באחת ההודעות מישהו ביקש אקורדים לשיר "הרגע" אז הפנתי אותו לאקורדים של השיר המקורי.

bijo2

New member
עדכון נוסף.

טוב, עכשיו הם עיצבנו אותי!!! מדובר בחבורה של ילדים קטנים ומפגרים. קיבלתי שם קללות שלא שמעתי מאז הצבא

jimos

New member
בוטן

בוטן הודיעו ביום שהסינגל "הרגע" יצא שזה לחן של פינק פלוייד וגם נתנו קרדיט הם אמרו אז זה ברדיו ת"א ועוד תכנות רדיו

היכן ניתן הקרדיט?

עיינתי בדיסק, ולא מצאתי בו קרדיט לדייויד גילמור. נהפוך הוא, גדי אלטמן (נדמה לי שזה שמו) לקח את הקרדיט עבור הלחן, במפורש. אלא אם פספסתי משהו, ואז תקנו אותי, בבקשה.

Crazy Diamond85

New member
אם כבר בואו נאמר גם לפיקסיז

ולבוב דילן שיתבעו את משינה... אה כן וגם מדנס :)

אומי5

New member
משינה העתיקו והמון

אומנם לא ברמה של לנגן שיר ולשנות ת'מילים ,אבל יש להם הרבה העתקות. ואנהי עדיין אהבתי אותם עד האלבום המסריח שהם הוציאו עכשיו.

סלע 1

New member
אילו אני הייתי במקום פינק-פלויד

במקרה הספציפי הזה לא הייתי כל-כך מתעקש שיתנו לי קרדיט. הייתי מעדיף להכחיש כל קשר לאבומינציה הזו. אם מישהו היה עושה דבר מוצלח שמבוסס על העבודה שלי, כמובן שקרדיט היה מאד חשוב לי. אבל במקרה הזה? ...

למעלה