הזמנה למסעדה

mayakol

New member
הזמנה למסעדה ../images/Emo48.gif

שאלתי את השאלה הזו בצורה אחרת בפורום אחר, והנה השאלה אליכם- מובן שהיא תיאורטית היפותטית... מה שתרצו. קיבלתם הזמנה זוגית למסעדה בחינם. רק שיש כמה חוקים כדי שתוכלו לממש את ההזמנה- -חייבים להזמין מישהו שיבוא איתכם למסעדה. - הוא חייב להיות מהזרם השני- אם נניח אתה חילוני עלייך להזמין מישהו, או מישהי, מהזרם הדתי. -האדם שתזמינו צריך להיות כמובן אדם שמעניין אותכם. אחד שאפילו שאתם לא נוטים להסכים עם דעותיו, אתם מעריכים אותו, מכבדים את צורת ההתבטאות שלו או מכל סיבה אחרת. -מה שחשוב הוא שתכתבו מיהו אותו אדם, ולמה הייתם בוחרים דווקא בו. -מקווה להתייחסות רצינית

מתנדב

New member
אני לא חושב שהייתי הולך למקום כזה..

זה כמו שאני יזמין אותך אלי בתנאי שאת תלכי הפוך עם הראש למטה, לעשות תנאים?

mayakol

New member
לא הבנתי למה התכוונת...

וזו שאלה היפותטית... מה לקחת את זה ברצינות כ"כ?

התשובה ברורה!

לא הייתי מזמין אף אחד כדי שיהיה לי יותר מה לאכול... מי צריך לדבר כשיש אוכל של מסעדה?? נמאס.

Vdrums

New member
אוכל בבית... ../images/Emo8.gif

לא בעיה למצוא מישהו כזה... שאלה היפוטתית שלא הבנתי את הפואנטה שלה.

mayakol

New member
בהכול חייבים פואנטה תומר?

המטרה שלי הייתה שמעבר להגדרות של "דתי וחילוני" נביע הערכה לאנשים ממגזר אחר... אבל אני מתחילה להתחרט על כל העניין.

mayakol

New member
צר לי... לא מקבלים את ההזמנה בלי

להזמין עוד מישהו!

Vdrums

New member
אבל איזה מסעדה?

כי אם אני חילוני אז אני חייב ללכת עם דתי וזה יהיה כשר. לא כיף...

mayakol

New member
בוגר...

לא יכול להתעלם מהרקע ולענות אה? עזוב, אני כבר באמת לא מבקשת...

Vdrums

New member
מה זה להתעלם מהרקע?

קודם זה היה בצחוק. דבר שני את אמרת שאם אני חילוני אני אלך עם דתי, לא? רוצה תשובה, בבקשה, הייתי הולך עם חבר לעבודה. בשיא הרצינות.

mayakol

New member
אמרתי שזה צריך להיות משיהו מהפורום

להתעלם מהרקע זה לנסות להבין למה שאלתי את השאלה, ולתת שם של אדם מהפורום הזה שאתה מעריך ושאיתו לכאורה היית הולך למסעדה... (ומסתפק באוכל כשר ופחות איכותי....)

מתנדב

New member
אני הייתי בוחר את תומר...

תומר מה אתה אומר על הרעיון? אבל אני הולך רק למסעדות של גלאט כשר...

mayakol

New member
טעות שלי....

את הפרט הקטן (והמאווווווווד משמעותי הזה) משום מה לא כתבתי... אופס, סליחה.

אוי לא!!

אוכל כשר!! מה תעשה?? איך תאכל?? הייתי בעשרות מסעדות כשרות... מי אמר שאוכל טעים חייב להיות טרף? נמאס.

mayakol

New member
כנראה שעדיין לא טעמת אוכל טעים

אמיתי... טרף! כמו שצריך!

Vdrums

New member
על טעם וריח אין להתווכח.

בינתיים אני טעמתי גם מפה וגם מפה אז מי שבוחר להיות מוגבל במזון שהוא מכניס לפה לא יכול לבוא ולומר שזה לא טעים כי הוא לא טעם. אני תמיד מוכן לטעום אח"כ אני אחליט אם זה טעים לי או לא. אף פעם לא הטחתי ביקורת בלי לאכול!

mayakol

New member
אתה מדהים

איך אתה מצליח להתחמק למרות שכבר אמרת שאין לך בעיה ויש כמה אנשים פה שאתה מעריך, ומעדיף להתעסק בשוליים- האוכל.... זו שאלה היפוטתית!!!

למעלה