הזמנה למסעדה

תחיה

New member
אני הייתי...

בעזר"ה לוקחת את יויו כי היא מעניינת אותי... ותמיד נחמד להכיר עוד אנשים...

tamarhp

New member
אולי

הייתי לוקחת אותך, מאיה, או את מתנדב. אני אוהבת מאד את התשובות שלו ברוב הפעמים.

tamarhp

New member
אה, אופס

אני אמורה לקחת מישהו חילוני. אז.. אולי את טל (baby boo), למרות שאני די חדשה פה ולא ממש הספקתי להכיר אותה.

מתנדב

New member
רק אני נשארתי יתום בצד....

תומר לא מוכן ללכת איתי לבד למסעדה רק לצרף עוד שלושה שזה יהיה ארבעה יחד אני ממשיך לחפש בנרות. למעשה כולכם מתאימים, כי אתם באמת טובים....

אני הייתי מזמינה את מוזי...

וואו מוזי, מסעדה בחינם!
בוחרת בה בגלל אהבת האדם שבה באשר הוא. בגלל הכבוד האינושי שהיא חולקת לכל אדם מבלי לשפוט. בגלל שהיא נבונה, רגישה ואכפתית. ונדמה לי שגם אם היא חילונית, לא יהיה פער במהות התכנים הבסיסיים המשותפים. עכשיו, תביאי הזמנות למסעדה!

ה מוזה

New member
סלט יווני נשמע לי טוב ../images/Emo13.gif תודה

פתאום ראיתי שהיתה כאן סעודת מלכים למה אני תמיד מגיעה כשנגמרת החגיגה?
אגב אי"ב ..נכון אני חילונית חושבת שלסלט יהיה אותו הטעם בין אם אני אחלוק אותו עם בן אדם דתי או חילוני העיקר שיהיה בן אדם.
תסתפקי בסלט פרחים אופו ההזמנות ?

Vdrums

New member
מתנדב אני אלך פעם איתך

ופעם עם מאיה, לא כתוב שיש הגבלה...
מסעדה חינם, אני אלך עם כל אחד

mayakol

New member
אההה.... ככה זה תומר?! ../images/Emo6.gif

הולך לאן שיש אוכל? ודווקא יש הגבלה! כתוב "קיבלתם הזמנה זוגית למסעדה". תומר, הזמנה זה ביחיד

Vdrums

New member
אי אפשר לקבל עוד הזמנות?

מה אני צריך להחליט על מישהו אחד? אבל אני רוצה ללכת עם גם עם מתנדב

mayakol

New member
יש פה כמה שלא ענו

כך שאני בטוחה שהם ישמחו לנדב לך את ההזמנה שלהם...

מתנדב

New member
תומר, מתאים לי....

ומאיה, יש אפשרות להמיר את המסעדה, למסעדה חלבית? כי אם כן, למסעדה חלבית אני אלך עם יויו, ולבשרית אני ילך עם תומר.

תגובה להודעת המקור (מאיה):

אםםםםם... יש לי בעיה עם הדרישה השניה של אותה מסעדה, כיוון שזדרם דתי הוא לא רק אורתודוכסי אלא גם יכול להיות קונסרבטיבי או רפורמי!!! תודה

mayakol

New member
מתן...

אני אמרתי שזרם דתי הוא רק אורתודוכסי? כתבתי את זה איפה שהוא? ממש לא. נראה לי שאתה כבר לוקה ברגישות יתר. למרות אי- ההסכמות עם דרככם, אתם נכללים בחלק הזה.

למעלה