הזמנה לסרט השלגיה והצייד + שרשורי הנוסטלגיה

EdisonGirl

New member
כן, הא?

רק לאחרונה דיסני הסכימו לשלב דמויות שאין לא שיא השלמות, וגם זה- בצורה אסתטית וזהירה. אף אחד לא שם את מה שבאמת הרבה אנשים חווים על בשרם- שומן, חצ'קונים, ורידים וכו'.. מצד שני, בכל זאת דיסני לא בדיוק חרטו על דגלם לשדר סרטי "גור"..

TDKR

New member
אבל ב"היפה והחיה" זה צורם

משום שזה מפספס את הנקודה של מוסר ההשכל.

al19

New member
חולק עליך בנושא

כי זה ממש לא מפספס את הנקודה של מוסר ההשכל
זה הכל תלוי איך אתה מסתכל על זה .
זה כמו שלקטוף פרחים יכול להיות רומנטי לעשות את הכל לבד ופרח פרח קטפת ופרי עמלך וכל מני שטויות כאילה.. וזה יכול להיות גרוע כי אתה משחית את הטבע.
נראה לי זה נקודה של זווית צפייה.
זה מראה שגם מפלצת .. ומישהי יפה
יכולים להתאהב.
זה מה שזה אמור להראות
אז למה לפתח קונספירציות ?

TDKR

New member
היא התאהבה בו לפני שהוא היה חתיך, נכון.

מוסר ההשכל הוא "לא להסתכל בקנקן" כאמור, כך שהם היו אמורים להשאר ביחד כשהיא יפה והוא חיה. אבל הוא לא חיה בסוף אלא נסיך חתיך עם אופי חתיך לא פחות.

al19

New member
מעניין ...

באמת לא חשבתי על זה... בכיוון הזה
מעניין מה שאתה אומר...

al19

New member
שאלה מאוד קשה

הביאו אותי לפתוח דיון חדש, והפעם-

מה הייתה האגדה שהכי התחברתם אליה בילדות? ולמה היא כ"כ דיברה אליכם?
בלי סוף
אני בתור ילד מאוד אהבתי את האגדות... את כולם האמת
הייתי חולה אגדות עד היום ..
הכי ?
שהייתי קטן לקחו אותי לראות את פיטרפן, וששון גבאי שיחק את קפטן הוק, חלמתי דווקא להיות קפטן הוק, הוא נראה כל כך פיראטי.. עד היום השחקן הכי טוב שקיים לפי דעתי ...
זה היה קסום .. רגע קסום.. ועוד שפיטרפן (חנוך רוזן) עף באמצע.. אז בכלל הייתי באקסטזה...
האגדה ?
לא יודע.. קשה מאוד לבחור ..

מהם הסיפור/ אנקדוטה/ ספר/ משל שאתם הכי מתחברים אליהם היום והכי משקפים אתכם או את העמדה שלכם בנוגע למשהו ספציפי, לדעתכם?
אני רואה את עצמי בכל סיפור קצט
אפילו בבת הים הקטנה שרוצה לברוח מהעולם שלה לעולם אחר ויותר טוב ולפגוש את האהבה שלה,
אפילו ו.. לא יודע אני רואה את עצמי בכל סיפור... זה באמת שאלה קשה..

הרחיבו באושר ועושר....

עונה...

מה הייתה האגדה שהכי התחברתם אליה בילדות? ולמה היא כ"כ דיברה אליכם? מאוד אהבתי את היפה והחיה, והיה לי את הסרט המקורי (המצוייר) בבית....הייתי חורשת עליו!

מהם הסיפור/ אנקדוטה/ ספר/ משל שאתם הכי מתחברים אליהם היום והכי משקפים אתכם או את העמדה שלכם בנוגע למשהו ספציפי, לדעתכם?אני מאוד מתחברת לפיטר פן,תמיד התחברתי לסיפור שלו... הכי טוב להיות ילד לנצח...

הייתי ילדה שמאוד אהבה אגדות....נסיכים,נסיכות,מפלצות,מכשפות...זה היה ממש אני...אני חולה על וולט דיסני!!!! אין על הסרטים שלהם...

Puskas

New member
פיטר פן

ממש אהבתי את הרעיון של ילד שלא גדל לעולם, שחי בעולם פנטזיה שבו אפילו הרעים נראים חיוביים חח.
התור ילד הייתי מכור לסדרת הטלוויזיה בגרסה היפנית:
http://www.youtube.com/watch?v=HFPeLiCjQ2c

ממש אהבתי את זה והאמת, סוד קטן? יצא לי בשנה האחרונה להיתקל במקרה בפרק של זה בערוץ ג'וניור שהיה פתוח מתנת יס,
ואשכרה ישבתי וראיתי את כל הפרק חחח, מיותר לציין שזה לא היה כייפי כמו פעם אבל סתם זה גרם לי להיזכר בערגה בימים עברו.

היום? אולי נילס הולגרסון, לא להתאכזר סתם לאנשים אחרים או לבעלי חיים,
להיות אדם טוב ולזכור תמיד שלא משנה מה, תהיה בריון על מישהו, יום אחר מישהו יהיה בריון עלייך,
אז מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך.

למעלה