הזמנות

אלונהב

New member
הזמנות

בוקר טוב בנות, שאלב לילגבי הזמנות- מה אתן אומרות על יצירת ההזמנה בעצמי והדפסתה בבית? האם זה כדאי? האם זה באמת יהיה זול יותר מאשר בבית-דפוס? HELPPPPPPPPPP

הילית*

New member
מבחינת עיצוב- לכי על זה

מבחינת הדפסה- נראה לי די בלאגן לעשות את זה בבית, במיוחד נושא החיתוך של הנייר, מהירות ההדפסה בבית. אני הייתי במקומך מעצבת בעצמי ומדפיסה בבית דפוס. זה צריך להוזיל את המחיר

אלונהב

New member
תודה על העזרה..

האם בכל בית דפוס זה יהיה זול יותר? מכירה מקום זול יחסית?

הילית*

New member
אני הלכתי למישהי שאני מכירה

שעובדת במקום כזה והם נתנו לי הנחה (בד"כ המקום הזה די יקר). לפי מה שהבנתי בפורום, דוקא בתי הדפוס במקומות פחות מרכזיים זולים יותר (למשל בחולון). אל תלכי למפוסמים כמו דפוס דנה (לא זוכרת עוד שמות) כי הם בד"כ גם יותר יקרים. חוץ מזה, תבקשי הצעות מחיר מכמה בתי דפוס כדי לדעת במי לבחור. בהצלחה

יעלי9

New member
השם של הדפוס בחולון? או זול אחר?

אנחנו מחפשים בית דפוס זול במיוחד כי עיקר ההזמנה תהיה תמונה שאנחנו נכין תודה

הילית*

New member
אני לא ממש מכירה. תשאלי את אתל

אם אני לא טועה היא מצאה מקום זול יחסית בחולון

oritpl

New member
הזמנה

שם בית הדפוס הוא סופר גולד איציק שבזי 1 חולון לעוד פרטים, כתבי לי שוב כי אני צריכה לחפש את כרטיס הביקור מישהי מהפורום המליצה עליו ובאמת ביום ו´ סגרנו איתו.

היי אלונה

תדברי עם אתי שטרודל היא זרקה לי אתמול על כך שהיא כנראה תבצע את ההזמנות לבד. מסתבר שלבצע לבד זה שליש מחיר. אישית, נראה לי קצת מבהיל להתעסק עם זה לבד ואני נחשבת לאחת שעושה הכל לבד..... לפחות בשל הסיבה שאם המדפסת מתחילה "להתפרע" כבר צריך ללכת למשיהו אחר וזה שוב עולה יותר מדי. אבל שטרודל ערכה את כל הבדיקות.. תבדקי איתה. אתי

מזאלונה

New member
אנחנו עשינו הזמנות לבד!!!

עיצבנו את ההזמנות בבית ב"וורד". את הניירות קנינו ב"ארטא" בנחלת בנימין. בגלל שההדפסה בבית לוקחת המון זמן, הבאנו את הניירות יחד עם עיצוב הטקסט שלנו לבית דפוס ושם עשו לנו צילום צבע על הניירות שלנו. האמת היא שהוא עשה לנו הנחה כי הוא מכיר את אמא של החתן, אבל לא נראה לי שזה צריך לעלות הרבה. העלות היתה נמוכה - משהו כמו 2 שקלים להזמנה, עבור הזמנה בעברית ואנגלית עם חלק חיצוני מנייר ממוחזר עם פרחים, חלק פנימי עם נייר בצבע ירוק, חוט שקושר את שני הניירות ואפילו את המדבקות שעל המעטפות עשינו לבד!!!

אתי@

New member
מאזלונה, אפשר לראות את ההזמנה שלכם?

תודה

שירי71

New member
פונטים מיוחדים לוורד עבור הזמנות?

גם אני רוצה לעשות לבד, חלקית בוורד וחלקית להוסיף משהו בצבעי מיים... אבל בא לי להשתמש בפונטים מיוחדים בוורד. מישהי מכירה מאיפה אפשר להוריד או להשיג כאלה?

*שיר

New member
אני יודעת!

א. באופיס דיפו או ב"באג" (יש בקניון איילון) יש הרבה מאוד CD של פונטים בעברית. זה עולה משהו כמו 50 שקל (מקסימום) ויש שם איזה 200 פונטים.

אלונהב

New member
אני חושבת שניתן להוריד

מהאינטרנט - אני אתחקר כאן את החברים שלי ואיידע אתכן....

שירי71

New member
אוקיי יש אתר

חשוב לי לציין שהגעתי אליו הבוקר דרך פורום אופיס בתפוז ורק כעת אני בודקת אותו...

אתי@

New member
נראה לי שיש שגיאה בכתובת

את יכולה לנסות שוב??? תודה רבה

למעלה