הזמנות

אתי@

New member
אני חושבת לעשות הזמנות לבד

עד יום שישי חשבתי שאני לא נכנסת לזה, ואני הולכת לעשות את זה בבית דפוס ויהיה מה. אבל... אחרי שביום שישי הסתובבתי בשני בתי דפוס יחסית זולים וראיתי את המחירים החלטתי לבדוק את האופציה לעשות את ההזמנות לבד. אז הלכתי לארטא ברחוב נחלת בנימין פינת דרך יפו-ת"א ובדקתי קצת מחירים. ראיתי שבחצי מחיר מהזמנה יפה (אבל לא מדהימה) בבית דפוס, אני יכולה לעשות הזמנה מקסימה בעצמי. אפילו ההזמנה הכי פשוטה בבית דפוס תעלה לי יותר מהזמנה מנייר אורז ופרגמנט שאני אעשה בעצמי... העניין הוא שזה ממש טרטור וכאב ראש. חברה של רונן עשתה את ההזמנות בעצמה וקיללה את הרגע שהיא התחילה עם זה. מצד שני, היא השתמשה בהרבה צבעים ואני מתכוונת להדפיס את כל ההזמנה בצבע אחד, מה שיחסוך הרבה טרטורים... זהו, אין יש לך חשק וקצת חוש אסטטיקה, לכי על זה!!! בחצי מחיר תעשי הזמנות פי 2 יותר יפות! אני עדיין לא החלטתי אם יש לי זמן להיכנס לבלאגן הזה, אבל אני שוקלת ברצינות...

אלונהב

New member
בוקר טוב

ותודה על העיצות, האמת היא שחתונתי עדיין קצת רחוקה ,ככה שאני יכולה לנסות לעשות במו ידיי ולראות איך זה מתקדם ואם זה יהיה אכן מיוחד , אז אלך על זה ואם לא - אז אולי אסע לצפון הרחוק לברר מחירים - יש מעצבת אחת בבית-שאן שהראתה לי איך היא לוקחת רעיון מהזמנה מאוד יקרה והופכת אותה להזמנה יפה ולא יקרה ...

שירי71

New member
אשאלה לגבי מחירים של נייר

אם אכן נעשה לבד, השאלה היא כמה עולה לקנות בארטא או במקומות אחרים נייר להזמנה, שזה יכול להיות עם או בלי קיפול כלומר או נייר סגנון גלויה או נייר בגודל כפול עם מקום מוכן לקיפול באמצע, וגם האם יש לקנות ניירות פרגמנט מוכנים גזורים או לא וכמה זה עולה?

אתי@

New member
לא ראיתי דברים כאלה בארטא

ראיתי ניירות בגדלים שונים שאת צריכה לחתוך בעצמך. אפשר לקנות גליוטינה פשוטה באופיס דיפו בכ- 70 ש"ח, אבל זה לא יפתור לך את בעיית הקיפול, תצטרכי לקפל לבד (לא נורא..). את רוב סוגי הנייר (כולל פרגמנט ונייר אורז) יש בגודל A4 או בגיליון גדול. אם קונים גיליון זה יוצא הרבה יותר זול, אבל לדעתי ממש קשה לחתוך את זה ועדיף לשלם קצת יותר ולקנות נייר בגודל A4. אם יש לך מי שיחתוך, אז אפשר... מה שאת מחפשת אפר לקנות בבתי הדפוס (למשל במוצ-ארט), אבל כמעט במחיר הזמנה, ככה שכבר עדיף לעשות הכל בבית הדפוס.

שירי71

New member
רגע רגע לא הבנתי

אני מדברת על סגנון הדברים שראיתי בקרביץ רק ששם זה עולה פר יחידה ואין להם מחירים לכמויות. חשבתי שאת מסברת על דברים כאל, שהם בגודל קטן יותר? כי לחתוך נשמע לי לא הכי הכי, גליוטינה יש גם בחנויות צילום אבל זה לא הכי הכי מה את אומרת? אגב אני חושבת שבחלק מהמדפסות של הזרקת דיו אפשר לשים נייר קטן ופשוט בתכנית הגדרת עמוד של וורד להגדיר את גודל הנייר החדש מי שצריכה עזרה ... אני כאן

אתי@

New member
לא הייתי בקרביץ

בארטא בנחלת בנימין יש גליונות נייר גדולים או A4. לא ראיתי שם משהו קטן יותר. אם את חושבת לעשות את ההזמנות בבית ובהזדמנות לחסוך במחיר, אז אין טעם לקנות נייר חתוך. במוצ-ארט הם מוכרים נייר חתוך במחיר ההזמנה עצמה. ההבדל הוא, שאם את מזמינה מהם את ההזמנה, את משלמת עוד 250 ש"ח להדפסה. ככה שאם מוסיפים את מחיר הטונר, זה לא יוצא משתלם בכלל, בערך אותו סכום. אם את לא רוצה מידות מיוחדות, אלא למשל חצי או שליש מנייר A4, אז זה לא נורא לחתוך לבד... הסיפור לחתוך הוא כשלוקחים גליון נייר גדול... לגבי הדפסה על נייר קטן, בוודאי שאפשר בוורד...

אתי@

New member
ועוד משהו

עשיתי חשבון שהזמנות מנייר אורז עם פרגמנט ואולי עם בריסטול (תלוי בעיצוב שנבחר) יעלו לנו בין 500 ל- 650 ש"ח, שוב - תלוי בעיצוב ובגודל. ההזמנות הכי פשוטות (ולא מי יודע מה) שראיתי יעלו לנו 820 ש"ח. המחירים ל- 250 הזמנות.

אלונהב

New member
אני בטוחחה שניתן למצוא בפינות

נסתרות את כל סוגי הדפים- אולי אפילו אצל איזה יבואן או משהו כזה.....

למעלה