הזמננן מקומות לסוף שבוע

מי בדיוק הולך לישון ב- 23:00-24:00?

להזכירכן אני אשה בהריון עייפה שהולכת לישון ממש טיפה אחרי הבן שלה כלומר בשביבות 21:00 אני כבר הולכת לישון (בשליש הראשון זה היה 20:00 אז השתפרנו
). אילן הולך לישון בד"כ שעה-שעה וחצי אחרי אלא אם כן יש לו משהו דחוף לעבודה ואז הוא יושב על המחשב או חוזר לעבודה עד מאוחר יותר... וגם אם נעשה לו פורמולה אז בכל מקרה אם יש זלילה שניה היא בסביבות 4:00 שזה כבר ממש הרבה זמן אחרי שהוכנה הפורמולה אז לא בא בחשבון... לגבי המים גאיה, זה נשמע לי לא הכי אבל אני לא יודעת מה להגיד לך. תומר שותה מים בסיטונאות לפעמים הוא היה שותה 7 בקבוקי מים ביום מתוכם כשלושה בלילה (כן, מטורף אני יודעת) וזה מעבר לעובדה שהוא עדיין אוכל לא מעט ארוחות של פורמולה פרט לאוכל הרגיל... כדאי לשאול אולי עוד רופא...

עכשיו אני ממש מודאגת.

אני מתכוונת להציע לו מים תוך כדי אכילת המרק, מבקבוק הוא פשוט מסרב לשתות. אם הוא יסרב לשתות בזמן הקרוב אפנה לייעוץ. אחותי אומרת שהמים כנראה לא טעימים לו ולנסות לתת לו מים ממותקים, לא נראה לי....מצד שני אם הוא היה באמת צמא הוא היה שותה, לא? באיזה גיל תומר שתה כל כך הרבה? אני חושבת שאם לא חם בלילה אפשר בכ"ז להשאיר בקבוק בחוץ ללילה לניסיון ולראות מה קורה לפורמולה, שווה בדיקה.

חמודה, נתתי לך דוגמא של הקיצוניות

השניה. אצל תומר זה לא היה נורמלי לכוון ההפוך. הוא תמיד שתה טוב אבל היו תקופות כמו שכתבתי לך שזה היה ממש מטורף. הוא כן אוהב מים ותמיד אהב והיה מתמלא מהם ולא אוכל אוכל וזאת גם בעיה... בקיצור, אל תשאפי בכלל לכמויות כאלו של מים!!!!! אולי הוא באמת לא אוהב מים (אני אישית שונאת מים) ואז אולי לא תהיה ברירה אלא להמתיק לו את השתיה או לתת לו תה מסוג כלשהו. כדאי אולי שתתייעצי עם טובה מאומנות הלידה הא?!

החיתולים שלו בסדר.

כמובן שאין לי מקור אחר להשוואה, אבל אני מחליפה לו חיתול לאחר כל ארוחה ויש פיפי בחיתול, הכמויות משתנות, בלילה החיתול ממש ספוג. בן זוגי אומר שהבן הגדול שתה כמויות אדירות של מים ולכן הוא רגיל לחיתולים נוטפי מים. בזמנו, ההנחיות היו לתת מים עם הלידה והילדים שלו שתו מים מיד ולא היתה בעיה. מצד אחד אני עם יד על הדופק בעניין הנוזלים. מצד שני אני סומכת על חוכמת הגוף הטיבעית של זיו ויודעת שאם הוא היה צמא הוא היה שותה. המטפלת עידכנה אותי שלאחר המרק, היא מאמבטת אותו ונותנת לו לשתות מים מכפית תוך כדי משחק באמבטיה, הוא שותה קצת. ראיתי את המסר, אני מעדיפה לספר לך בשיחה טלפונית כשאתפנה.

טילי2

New member
מחר אני אשאל בטיפת חלב, אבל היום

תנסו להרגיע אותי. הבן הקטן שלי, מחר עשרה שבועות ישן היום מ-4 אחרה"צ עד 9 בלילה, קם אכל והלך לישון והוא עדין ישן. זה קרה לי לראשונה בלילה לפני הברית ואז הלכתי איתו לבית חולים. עשו לו בדיקת דם ושתן וטענו שהוא בסדר והשאירו אותנו להשגחה עד הבוקר שאז הוא התעורר שמח וטוב לב. אתם חושבים שזה בסזר. הואגם ישן כל הלילה כבר מגל שמונה שבועות, זה מזל שלי או משהו אחר?

אם הוא קם שמח ומאושר...

לא הייתי דואגת. אבל לשאול רופא זה אף פעם לא מזיק, בעיקר לאמהות היסטריות...

נשמע לי בסדר בגיל הזה.

גם זיו ישן המון, אמנם לא כפי שאת מתארת, אבל הוא דילג על ארוחות ולא דאגתי. זה עבר לו מהר מאוד. אם את מודאגת התייעצי עם רופא, זה לא מזיק.

וטוב שאמא של ירין כאן, כי בזכותה יש

לי תמיד
עוגת שוקולד נהדרת במקרר שנטרפת ביומיים. העוגה הזו נתנה לי כ"כ הרבה אומץ להתחיל לבשל ולהתנסות בבישולים ואפיה, שבזכותה ובזכות שירי ל. הדפסתי המון מתכונים לילדים (שהם בעצם מצויינים למבוגרים) מאתר "הלול", ובכל פעם אני מנסה משהו אחר. אז "אמא של ירין" - אולי תכניסי לכאן את מתכון הפלא לעוגה הנפלאה שלך?

סיגל...

את פשוט חמודה , מבטיחה להגיע הביתה ולרשום לכולם , הבעיה שאני עושה אותה לפחות פעם בשבוע ולא זוכרת בע"פ(מסימני הגיל) ולך ליאור , אפילו שלא הודעת לי על פתיחת הפורום אני פה מהתחלה , רודפת אחריך לאן שתלך

למעלה