הזמנת חופשה

0808dush

New member
הזמנת חופשה

שלום: אתמול 18.6.14 נכנסתי לאתר זאפ בכדי לעשות השוואת מחירים לנופש בחול. מצאתי חופשה מתאריך עד תאריך כמו שמתאים לי. היה רשום מחיר $, נכנסתי להזמין את החופשה היה כתוב ביורו, נכנסתי להזמנה היה כתוב סה"כ בדולר.
עשיתי הזמנה נציגה חזרה אלי לקבלת מס' כרטיס אשראי ולעבור על ההזמנה, דיברנו גם על המחיר בש"ח. אוקיי סוכם עם הנציגה שהיא תכין את ההזמנה היא תשלח לי במייל שלחה לי מייל ואז מופיע בסכום ביורו, אמרתי לה שדיברנו על ₪, טענה כנראה טעות. היום שלחתי מייל למנהל חב' איזי גו ולמנהל באתר זאפ. לאחר בדיקה חזרו אלי מאתר זאפ ואמרו שהמחיר נרשם בטעות בדולר זה ביורו, והם מוכנים לתת 100 $ הנחה, אני צילמתי והקלטתי את השיחה עם הנציגה.
האם יש לי טעם ללכת לתבוע אותם?
תודה ג'ודי

0808dush

New member
בעיה בחופשה

בוקר טוב:
אם הבנתי ממך נכון אז מומלץ לתבוע אותם?
אני מודה לך שיהיה שבוע טוב.
ג'ודי

לא אמרתי כזה דבר. לא הבנתי עדיין

את השאלה שלך

0808dush

New member
בעיה בחופשה

השאלה שלי האם לאור המקרה יש מקום לתביעה?
תודה

0808dush

New member
בעיה בחופשה

אנסח את שאלתי שוב.
נכנסתי לאתר זאפ לבדיקת מחירי חופשה בחול.
מצאתי חופשה לברצלונה שעלותה 560-1039 דולר, לחצתי על מנוע החיפוש וראיתי כי איז גו נותנים את המחיר הזול ביותר שהוא 560יורו. הופתעתי מכך שהסכום נקוב ביורו אך חשבתי שזאת טעות ולכן המשכתי את ההזמנה עבור זוג ונפתח לי חלון המאשר את ההזמנה לזוג לשמחתי בעלות של 1120דולר. השארתי את פרטיי האישיים ואישרתי את ההזמנה. נפתח חלון ובו נאמר שחברת איזי גו יצרו עימי קשר בדקות הקרובות. נציגת איזי גו אכן חזרה אליי ואישרה את פרטי ההזמנה ע"ס 1120 דולר ואף ציינה את המחיר 3942 ש"ח (השיחה עם הנציגה מוקלטת). מסרתי את פרטי האשראי לצורך תשלום והנציגה אמרה שתשלח במייל את ההזמנה עם כל הנתונים לצורך חתימתי. כשהגיע המייל חשכו עיניי למראה המחיר הנקוב 1120יורו, הנציגה התקשרה שוב וטענה שהיתה טעות פנימית שלהם ולמורת רוחי המחירים הינם ביורו והיא מתנצלת על כך. קיימים ברשותי צילומי מסך המחשב המאששים את דבריי וכן הקלטות השיחות עם נציגי זאפ ואיזי גו.
לאחר דין ודברים הם הסכימו לתת פיצוי בסך 100דולר על כל העיסקה אם תבוצע.
שאלתי היא אם יש עניין לתבוע בתביעות קטנות על הטעייה??
חשוב לציין כי באתר זאפ הטעות לא תוקנה במהלך יומיים לאחר קרות המקרה שלי.

תודה.

למעלה