הזמרת החב``דניקית בתו של גוטניק

הזמרת החב``דניקית בתו של גוטניק

אלבום ראשון הנמכר במאות עותקים, לא רק לזמרים בלבד! בתו של איש העסקים החבדניק גוטניק השיקה כעת אלבום שירים חדש. בהופעותיה היא סוחפת מאות נשים. סביר להניח שגם בחב``ד לא רואים את זה בעין טובה.

א פייר

New member
אולי זאת פתח ההזדמנות לחרדים?

לקלוט שאפשר גם אחרת...! אלבומים כמו ההצגות ימכרו רק עבור ציבור הנשים, לא נשמע לכם?

אם כתוב על זה לנשים בלבד, והשירים חרדיים -

מה רע? כלומר - במה זה שונה מהקלטות של שרה קיסנר ולאה פריד או ציפי מילוא ויעל לוינשטיין? או מהסרטים של מנוחה פוקס? (סליחה אבל ניסיתי לשלוף משהו שזכור לי מהילדות)

odery

New member
אם אני לא טועה

יש לה גם קליפים שמסתובבים ברשת (ופאה מהממת)

ההבדל הוא

שכל גולש יכול להגיע לשירים שלה תמונות שלה קליפים שלה לדעתי מוגזם ולא מתאים לבת חרדית שאמורה להיות צנועה, ובפרט שהיא כבר נשואה.

gushnick

New member
אז אסור לבת ללכת ברחוב

כי כל הגברים יכולים לנעוץ בה מבטים. לא זו ההגדרה ההלכתית. אם המוסיקה היא החיים שלה (לך תבין את זה...) אז ככה עושים את זה. אין סיבה שזמרת תהיה פחות מפורסמת בגלל דברים שלא קשורים אליה בכלל.

odery

New member
היא לא היחידה

אם נתעלם מנשמה קרליבך ומקרני אלדד הסרוגות יש גם את נאוה ברוכין אשתו של קן ברג`ס שהוציאה דיסק לנשים,אבל לא מחתה כשבכתבה שעשו עליה בערוץ 2 שילבו שיר שלה.

gushnick

New member
מה יש לכם נגד זה?

אמנם היא לדעתי לא שרה משהו, אבל יש איסור על נשים לשיר?! יש איסור על גברים מסוימים לשמוע (אלה שרבניהם לא מתירים לשמוע קול אישה שהם לא מכירים ולא יודעים איך היא נראית במציאות).

gushnick

New member
כמו שאמרתי -

אין שום בעיה בזה שיש את התמונה שלה. מי שמחמיר שאסור לראות תמונות של נשים (ולך תדע כמה קולות יש בנושא הזה מלבד ה-4-5 שאני מכיר) יכול לא להסתכל (למעשה מי שמחמיר גם לא נמצא באינטרנט, אז אין שום בעיה). היא עצמה לא עברה על שום דבר.

גושניק.. נו באמת... מתי לאחרונה ראית

כל כך מקרוב אישה חרדית, נשואה (אגב, היא מוציאה שיער מהפאה..)) -- הרי אפשר לראות את הנמשים שהמייק אפ היה אמור לכסות. מילא אם האתר היה פתוח רק לבנות או משהו כזה - זה לא טוב אבל יותר טוב מזה

למעלה