הזמרת החב``דניקית בתו של גוטניק

gushnick

New member
בנושא הזה

אני מעדיף שלא לעשות לך טובה...
וכן - אכן כך. את אמנם מגזימה עם העשר סנטימטרים, אבל בהחלט כך. ודרך אגב - הרבה נשים חרדיות נשואות נתנו לי תמונות שלהן כדי שאצייר אותן. ואין לי סיבה לפקפק בחרדיותן אם גדולי הדור לא מפקפקים (ולא אזכיר שמות).

gushnick

New member
אתה מוזמן להתעלם מהטענה שדורשת שמות,

אם כל כך אכפת לך מהענין. ענו לי בטענה שהדברים אינם כך - אז עניתי שאני מכיר את הדברים אחרת. אין לי ענין להוכיח שזה כך, משום שלי זה מספיק. וכבר אמרתי בעבר שאני לא מעלה שמות של רבנים לפורום, משום שהנסיונות הקודמים הראו שרבים בפורום לא עומדים בזה ופתאום מתחילים להוציא את כל הלעז שהם מכירים על אותו הרב, חרדי או דתי.

gushnick

New member
ואני לא חושב שצריך לאסור הכל חוץ ממה שמותר,

אלא להתיר הכל חוץ ממה שאסור. אלו 2 גישות שכל פוסק צריך להכריע מאיזו מהן הוא בוחר, ואני לא מכיר הרבה פוסקים שבחרו בדרך הראשונה.

אני לא מתמצאת בשיטות הללו אבל

תעשה לי טובה - אתר של אישה חרדית + זמרת + הורדות + תמונה שלה לא מצלצל טוב... וסמוך עלי שאני לא מחמירה ולא חיה על פי אמות מידה סגפניות יותר מידי...

gushnick

New member
אין לי ספק!

גם לי זה לא מצלצל טוב! אבל אחרי שזה לא מצלצל טוב, צריך לעצור ולחשוב למה. אני אמנם לא עשיתי מחקר פסיכולוגי מעמיק אחרי עצמי, אבל נראה לי שהסיבה שזה מצלצל לי מוזר זה כי פשוט בציבור החרדי זה אכן מוזר. אבל לאחר כל ה"מצלצל מוזר", חייבים להודות שאין עם זה שום בעיה.

לא מסכימה איתך, ואני מנועה מלפרט כאן למה...

אני אתן לך רמז - תבקש מפירסומאי חרדי להסביר לך איך התמונה שלה יכולה להועיל בפרסומת חוצות... כולל מהמבט המושפל

gushnick

New member
חשבתי על הכיוון הזה

כאחד שמצייר דיוקנאות, אני יכול להסביר לך בעצמי כיצד זה משפיע. ולמרות כל זאת אני אומר את מה שאני אומר. אם את לא מסכימה - אז לא.

gushnick

New member
דווקא יש קשר

מי שלומד ציור צריך לדעת טוב טוב איך כל תו פנים משפיע (לפעמים צריך לדעת איך לצייר אחרת מהתמונה, כדי שזה ייראה כן כמו התמונה...), והרבה מזה זה לדעת אילו רגשות ואילו אסוציאציות הדברים מעלים במוחו של הצופה.

gushnick

New member
זה בדיוק כמו זה!

מה רע בזה? מרגע שנאמר במפורש שהאתר הוא רק לבנות (או לחילופין לבנים שהרב התיר להם...
) - אזי כל מי שנכנס עושה זאת על דעתו האישית, ועל בוני האתר ניתן לומר "ואתה את נפשך הצלת".

אוי באמת לב.. זה לא אותו דבר..

כשאני אומרת שזה יהיה פתוח רק לבנות, זה אומר שאם אתה נכנס עם שם משתמש של מישהי זו בחירה שלך ולכאורה גם אחריות שלך, כי כמו שזה עכשיו (נכנסתי ללינק לאתר שלה או שמעתי 2 שירים שהביאו בYNET) זה ממש כמו מה שאמרת - שהטלויזיה דולקת ופתאום יש סימן של 14+... - שוה לכפרות... כי מי שרואה את זה, כבר רואה בלאו הכי, והא לא צריך לעשות כלום כדי לראות... כשאני אומרת לשים שם משתמש וסיסמה זה אומר שהוא חייב לעשות משהו במודע כדי להכנס לאתר, זה סוג של שיקול דעת עצמאי והחלטה אם כן או לא.. אתה לא רואה הבדל?

למעלה