הזרעה ראשונה נכשלה

מיכל יקרה

מאוד הצטערתי לשמוע על ביקורה של המכשפה (גם אצלי היא מבקרת מאתמול אבל הייתי החודש כל כך פסימית שאפילו לא הזלתי דמעה). אין לי הרבה מילים מנחמות כי אני מכירה את ההרגשה ויודעת שאין כאלה. אבל יחד עם זאת אני יודעת שהיום-יומיים הקשים עוברים בסוף ואז נכנסים לרוטינה של הטיפול הבא ומתחילים מחדש לטפח את התקוות. ככה זה עובד אצלי. מאחלת לך התאוששות מהירה ושולחת מיליון
שירה

אוף, מיכלי, כל-כך קיויתי ../images/Emo10.gif

שתהיי מאלה שמצליחות בטיפול הראשון... גם אני סופרת את מספר המחזורים מאז שהתחלנו לנסות (19) וכל-כך מבינה איך את מרגישה ככל שהמספר הזה עולה ושום דבר לא קורה. אבל כמו שכתבת - הזרעה ראשונה , כלומר, תהיה שניה, שתצליח. אני רק מקווה שזה יקרה כבר!!! חיבוקים לאלפים...

טלי2

New member
מיכלי יקרה ../images/Emo20.gif

לגוף כנראה פתרונים משלו למה שמתרחש אצלך, מבינה את העצבות, העצבים והתסכול, וטוב לפעמים לבכות את זה החוצה, ולהתנקות קצת מכל הכאב הזה... מקווה שההזרעה הבאה תביא לך הצלחה!

יעל@

New member
מיכל ../images/Emo7.gif

זה אף פעם לא ניהיה קל יותר. שולחת חיבוק, ומקווה כי בפעם הבאה זה יצליח. יעל

יפעתי&

New member
מיכלי ../images/Emo14.gif

המון המון המון
ים ומאחלת לך המון
לפעם הבאה ואסור להתייאש
מותר לבכות
ולרקוע ברגליים
ולכעוס
ולהתפרק...
אבל למחרת חייבים להמשיך לחתור כי זה יבוא
חזקי ואמצי יקירתי

..נעמה

New member
מיכלי ../images/Emo14.gif

היית כ"כ נחרצת ובטוחה שזו הפעם ואני איתך אופטימית ושמחה. אבל כמו שלמדתי, אין הגיון אין הסברים רק לאסוף כוחות ולהמשיך. מחזקת אותך לפעם הבאה.

אפרת**

New member
../images/Emo4.gif מכשפה מעצבנת

ועוד מקדימה... חצופה. מקוה שזאת המכשפה האחרונה שתראי בתקופה הקרובה אפרת.

מירה@

New member
מיכל יקרה,

זה כל כך נורא שחיינו סובבים סביב המכשפות,הא מאחלת לך שהפיה הטובה תגיע ותניס את המכשפה הרעה מירה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אויש מיכלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

דוקא בניתי עליך, וגם התאים לי להוסיף לסטטיסטיקה של הפורום הצלחה בהזרעה ראשונה. לא נורא, תהיי בין אלה שמצליחות בהזרעה שניה
קצת מוזר שהוסת הגיעה 9 ימים אחרי ההזרעה. מתי היה הביוץ? כדאי שתתייעצי עם הרופא ותבקשי תמיכה של פרוגסטרון, למרות שאחרי ביוץ הוא היה תקין. אני מתארת לעצמי שבבית כבר נפתחו סכרי הדמעות, ועכשיו את ישינה עם עיניים קצת נפוחות
אבל מחר בבוקר כשתקומי- מאחורי מסך הדכדוך תגלי שם בפינה האחורית של הלב את התקווה מחכה לה בשקט. התקווה שתעזור לך לעבור עוד פעם אחת את הדרך הלא נעימה, רק שהפעם יהיה תינוק קטן בסוף הדרך הזאת. מחבקת חזק
נועם

מיכל - כואב לשמוע ../images/Emo10.gif

מגיע לנו קצת שמחה כבר בפורום וחשבתי שאת תתחילי את הגל. אבל עוד לא. עם הנחישות שלך זה בטוח יקרה בקרוב. מחבקת
ואוהבת

מיכל ק-ש

New member
תודה גדולה גדולה לכולכם. ../images/Emo24.gif

תמיד נעים לגלות את התמיכה העצומה של חברות וחברי הפורום המקסים הזה. חלק מהתגובות שלכם ממש הפתיע אותי. גיליתי שמשום מה יש אנשים ש"בנו" עלי כמי שתעשה את זה החודש ותתחיל שרשרת של הריונות. עם כאלה מחשבות חיוביות, אני באמת לא מבינה איך זה לא קרה...
אני מקווה שיש פה אחרות שיודיעו בימים הקרובים על הריון ו"יגררו" אחריהן בנות נוספות. נמאס מכל האכזבות והצער של הימים האחרונים. מהתגובות שלכם גם גיליתי שכנראה שידרתי משהו מאוד נחרץ ובטוח. אז לצערי הנחרצות והבטחון האלה קצת נשחקו בימים האחרונים. אני לא יודעת למה המחזור הזה היכה בי כ"כ חזק. פתאום אני מבינה שיש בעיה רצינית. אולי זה קצת טיפשי לקלוט את זה רק עכשיו, אבל כל הזמן העדפתי לחשוב שזו סתם סטטיסטיקה גרועה/לחץ בעבודה/חוסר מזל ושאר תירוצים. ובנימה קצת יותר מחוייכת ואפטימית: איזה כיף היה להתכרבל בלילה במיטה כשהגשם יורד בחוץ, אה?!
שוב תודה לכולכם, מיכל

TWEETY =^.^= 4

New member
אוי ../images/Emo7.gif עצוב לי לשמוע ../images/Emo7.gif

אוי כמה אני מכירה את הנפילה של הפעם הראשונה,,,נפילה שכלל לא לוקחים בחשבון אחרי הפעם הראשונה
אני שולחת לך המון חיבוקים ואהבה בתקווה שיעזרו לך לאגור כוחות לסיבוב הבא והאחרון
אגב,,,גם אני מקבלת מוקדם אחרי כל טיפול,,,מה שמנחם אותי בזה הוא קיצורה של תקופת ההמתנה שהיא הכי הכי גרועה בעיני מאוד יכול להיות שזה בגלל הכוריגון, כי בחודש ללא טיפול אני מקבלת רגיל.

iris2210

New member
גם שלי

הזרעה הראשונה לשלנו גם נכשלה אנחנו בטיפול שני

למעלה