החבילה שלי הגיעה!!!!

החבילה שלי הגיעה!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו התרגשות.... חבילה ראשונה, הגיעה תוך פחות מ-3 שבועות מיום ההזמנה עם שליח עד לדלת הבית!! עכשיו רק שיעבור מזג האוויר החורפי הזה כדי שאני אוכל לדגום את כל הלקים הסופר-קיציים שהזמנתי... קבלו אותם... מימין לשמאל: רביעיית מיני של קולקציית tiki time של אורלי - mint mojito sol cabana calypso breeze teeny bikini בגודל מלא - china glaze - c-c-courage orly - happily ever after (שנכנס להזמנה ברגע האחרון, כי iron butterfly אזל...) opi - jade is the new black orly - cotton candy (שהגיע עם ליפגלוס חמוד ביותר) רביעיית מיני של קולקציית הפסטלים החדשה של אורלי - gumdrop lemonade lollipop top 2 bottom - שכבת בסיס וטופ במוצר אחד... נשמע מעניין... אוף! למה אני צריכה ללכת לעבודה עכשיו??? רוצה להישאר בבית ולמרוח אותם אחד אחרי השני...

תולי01

New member
איזו חבילה מהממת ../images/Emo99.gif

תתחדשי !!! בהחלט מבינה את הרצון שלך להישאר בבית ולמרוח את כולם
עשית בחירות מקסימות ואני בטוחה שאת הולכת להנות כשתחזרי מהעבודה

mikey mouse1

New member
יואוווווווו כמה לקיםםם,תתחדשי בובה!!! ../images/Emo140.gif

איזה פינוק אמיתי.... ואיזה צבעים חבל על הזמן- מעלפיםםם ביותר !! אני מקנאהה חחח , סתם אבל בכיף מפרגנת לך
תהני מהם, ואני בטוחה שלא תידעי איזה לק לשים לכל יום מרוב המבחר שיש לך חחחח התלבטות קשה :] <הלוואי על כולנו צרות כאלה אה?>

mikey mouse1

New member
אגב,נצל"ש...התחדשתי ב-2 לקים חדשים../images/Emo13.gif

עשיתי אתמול סיבוב בקניון,ופתאום ראיתי את הדוכן של לה צ'אט אז אמרתי נסתכל על הלקים שלהם אם אני כבר פה... קיצר איזה צבעים מעלפים חבל על הזמן,אחד יותר יפה מהשני חחח ממש לא ידעתי מה לבחור מרוב שכולם שם יפים ואופנתיים. בנוסף בחרתי בשניים: אחד בצבע ורוד-אפרסקי מעלףף בעיניי- מס' 259 והשני בגוון סגול- מס' 261 קיצר יצאתי מרוצה :]]

צונית

New member
אני בשוק!

בואנה, איזה מוכרים בלי בושה!
איך יכול להיות שבמקום אחד זה עולה 10 ובמקום אחר 30? אין איזה מועצה להגנת הצרכן או משהו כזה? מרגיז!

צונית

New member
יש איזה מקום פה בעיר

שהלצ'ט עולים שם בין 10 ל15. לדעתי את הישנים יותר מוכרים בעשר ואת החדשים ב15. אין מבחר גדול במיוחד אבל זה לפחות בטווח ההגיוני של המחירים.

dhara

New member
../images/Emo99.gif איזה כיף זה חבילה חדשה

העניין הזה פשוט ממכר... תתחדשי, מקסים ממש!! מאיפה הזמנת?

Angel Of Moon

New member
../images/Emo6.gif איזה הודעה שמחה!!

צבעים מהממים... ממש עשה לי תיאבון
מאיפה הזמנת ? אני מתה לעשות וואחד הזמנה של צ'יינה גלייז...

מ ס ט י ק

New member
ובזמן שכתבתי את ההודעה חיכתה לי בבית

מעטפה עם שני הלקים שהזמנתי: OPI duble decker red & essie red nouveau. מהאסי אני קצת מאוכזבת כי הוא מזכיר את הגרניום, הייתי בטוחה שיהיה קצת יותר כהה אבל הוא עדיין ניראה לי אחלה צבע קייצי! לגבי האופי - המהמם! במיוחד אחרי שסבתא שלי גנבה לי את הרולטה הרוסית של אסי
אמנם עדיין לא ניסיתי אותם ככה שיכול להיות שעל הציפורנים הם יתגלו כאחרים. מקווה בזה סגרתי את האדומים שהיו חסרים לי אחרי שנחתה עלי מוזת האדום.

למעלה