החבילה שלי הגיעה!!!!

4LeafClover

New member
איזה יופי!! תתחדשי ../images/Emo13.gif!

אני התחדשתי בקטנה, קניתי 3 לקים של שיק.
מימין לשמאל: 266, 60, 228

סקרמנטה

New member
תתחדשי גם את :)

60 נראה משגע. יש מצב שהוא מאוד דומה ל-277. אולי הוא טיפה יותר בורדו-חום ממנו. וה-228 נראה במיטבו באור יום... שימי לב :) לא תתאכזבי.

פנרה

New member
טוב נו- גם אני

אז אם אצלי היום בשמונה וחצי בבוקר צלצל האינטרקום. דווקא ממש שמחתי, כי בדרך כלל זה מגיע אלי רק בערב והיום אני בלימודים בערב כך שחשבתי שאקבל את החבילה רק מחר. בכל אופן אלו הם ההתחדשויות שלי- קולקציית Poolside של צ'יינה גלייז משמאל לימין- Towel Boy Toy Kiwi Cool-Ada Yellow Polka Dot Bikini Sun Worshiper Flip Flop Fantasy Pool Party

צונית

New member
טוב תקשיבי

הכתום הזה.... אני מרגישה שהוא קורא לי... "קני אותי! את רוצה אותי, אני יודע! קני אותי, יהיה לנו טוב ביחד..."
הוא כל כך מיוחד, כל כך מהפנט, כל כך לא קונבנציונלי....שאני לא מדמיינת את עצמי מסוגלת לשים כזה גוון
תתחדשי, חבילה סופנית!

פנרה

New member
אני אומרת- תתפרעי!

סתם, אם לא נוח לך, אז אין שום טעם. הוא באמת מהפנט, ובכלל כל הקולקצייה הזאת מהממת. היה אחד שלא ממש חשקתי בו, אבל כל הסט עלה 16 ובבודדים זה 3, ככה שהוא היה חוסך לי רק דולר אחד בודד. איזה צבעים את מורחת בדרך כלל?

סקרמנטה

New member
יווו זה מזכיר לי אמבטיית גלידה...

אני רוצה מהכחול, הורוד, הירוק, הכתום, הצהוב... יאמי!
תתחדשי ותיהני!

sHiR TaDmOr

New member
מה פה קורה פה?!../images/Emo6.gif

האם יש קנונייה שמטרתה לגרום לנו לקנא?! אלוהים, כמה התחדשויות\חבילות! סתם, הכל בצחוק.
כיף לראות. תתחדשי ותהני, ואנא העלי סווטצ'ים במהרה כדי שגם אנחנו נוכל להנות
הצבעים משגעים.

פנרה

New member
ברור שיש קנונייה!!

האמת היא שקיבלתי את החבילה לפני שבועיים!!! אבל חיכיתי!!
סתם
תודה:)

צונית

New member
גורג'ס! ../images/Emo99.gif

איזה לקים יפים!! אוי, הצמר גפן מתוק נראה כל כך טוב, שימי סווטץ שלו במהרה!
תתחדשי, מהממים אחד אחד! ממתינה לסווטצ'ים...

פנרה

New member
חלק 2

משמאל לימין- OPI- Baby its coal outside OPI- Here Today.... Aragon Tomorrow CG- Happy go lucky CG- Flyin High

זה השחור הכי אהוב עליי!

קניתי את המקביל המאט שלו של אורלי iron butterfly המדהים. תתחדשי , הכל נראה מעולה!

פנרה

New member
גם לי יש את של אורלי

מה שכן יש לי גם את הסוויד של OPI בצבע דומה ככה שהם כמעט זהים....

סקרמנטה

New member
תתחדשי ותיהני :)

פשש... את בהחלט מסודרת לקיץ הבא עלינו לטובה. אין מה לומר, ארגנת לעצמך אוסף מגוון ומרשים.

../images/Emo51.gif לכולן!!! מקסימות אחת אחת! ../images/Emo140.gif

אז לאחר בדיקה ראשונית (מרחתי כל ציפורן בלק אחר) והיות ולא יהיה לי זמן להעלות סווטצ'ים בסופ"ש, הנה כמה רשמים ראשוניים:
הפתעות לטובה
c-c-courage - אני לא טיפוס של נצנצים, זה הגליטר הראשון שלי והוא פשוט יפה!! כל כך התלהבתי שבחרתי בו להיות הראשון שעולה על ציפורניי מכל החבילה הזו... (תמונה מחר, כשיהיה אור נורמלי בחוץ) happily ever after - לא סתם עוד בורדו סגלגל או סגול אדמדם... יש לו נצנוץ עדין עדין עדין שהופך אותו לממש שווה! ככל הנראה יימרח לפחות לחצי מתריסר החתונות שאני מוזמנת אליהן בחודשים הקרובים... calypso breeze - מוכתר בזאת ככחול הכי יפה שיש לי!
הפתעות לרעה
cotton candy - הנפילה של החבילה... כמה חיכיתי לו, רק בגללו חיפשתי עוד לקים כדי שישתלם להזמין מחו"ל, ואיך לא - כגודל הציפיה...
נסלח לו על העובדה שצריך 3 שכבות כדי לקבל מראה אטום (הוא בכל זאת פסטל), נסלח לו על המברשת הנוראית, שבכלל לא נראית כמו מברשת של אורלי אלא כמו מטאטא מרופט (נגיד שזה פאק נקודתי), אבל על חוסר ההתאמה המשווע לגוון העור שלי כבר אי אפשר לעבור בשתיקה! אוווווווווף.... צונית, עכשיו אני מבינה מה עברת עם jade is the new black... פעם אחרונה שאני חורגת ממנהגי לגבי לקים ורדרדים... זהו בינתיים... שוב תודה לכולן על התמיכה והברכות...

RUTHIE1

New member
קודם כל תתחדשי על הכל ותהני!

שנית יש לי את happily ever after ואני מתה עליו (אולי אמרח אותו היום, עשית לי חשק
)

למעלה