../images/Emo51.gif לכולן!!! מקסימות אחת אחת! ../images/Emo140.gif
אז לאחר בדיקה ראשונית (מרחתי כל ציפורן בלק אחר) והיות ולא יהיה לי זמן להעלות סווטצ'ים בסופ"ש, הנה כמה רשמים ראשוניים:
הפתעות לטובה
c-c-courage - אני לא טיפוס של נצנצים, זה הגליטר הראשון שלי והוא פשוט יפה!! כל כך התלהבתי שבחרתי בו להיות הראשון שעולה על ציפורניי מכל החבילה הזו... (תמונה מחר, כשיהיה אור נורמלי בחוץ) happily ever after - לא סתם עוד בורדו סגלגל או סגול אדמדם... יש לו נצנוץ עדין עדין עדין שהופך אותו לממש שווה! ככל הנראה יימרח לפחות לחצי מתריסר החתונות שאני מוזמנת אליהן בחודשים הקרובים... calypso breeze - מוכתר בזאת ככחול הכי יפה שיש לי!
הפתעות לרעה
cotton candy - הנפילה של החבילה... כמה חיכיתי לו, רק בגללו חיפשתי עוד לקים כדי שישתלם להזמין מחו"ל, ואיך לא - כגודל הציפיה...
נסלח לו על העובדה שצריך 3 שכבות כדי לקבל מראה אטום (הוא בכל זאת פסטל), נסלח לו על המברשת הנוראית, שבכלל לא נראית כמו מברשת של אורלי אלא כמו מטאטא מרופט (נגיד שזה פאק נקודתי), אבל על חוסר ההתאמה המשווע לגוון העור שלי כבר אי אפשר לעבור בשתיקה! אוווווווווף.... צונית, עכשיו אני מבינה מה עברת עם jade is the new black... פעם אחרונה שאני חורגת ממנהגי לגבי לקים ורדרדים... זהו בינתיים... שוב תודה לכולן על התמיכה והברכות...