החברים שלי קוראים אצלי בבלוג

לצערי..

השאלה לא רלוונטית לגביי, כי אני כבר לא כותב דברים ממש אישיים, לא מזיז לי אם הם יקראו.

אין לי חברים ../images/Emo3.gif

בצחוק. טוב, כמעט בצחוק: האדם היחיד מהמעגל החברתי שלי שמצויין בבלוג הוא החבר שלי, וקשה לי להתרגש מזה שהוא קורא את הרשומות כי אני היא זו שתמיד מעבירה אותן אליו לביקורת לפני פרסום. חוץ ממנו יש עוד אדם אחד שמכיר אותי ויודע שאני היא זו שכותבת את הבלוג בו זמנית. כל היתר, ייתכן שהם קוראים, ייתכן שלא, אבל הם לא הגיעו לשם דרך הפניה שלי. זה לא מאוד מטריד אותי כי אני לא אומרת עליהם שום דבר שם, וכשאני חולקת דברים אישיים זה כבר אחרי שלקחת בחשבון שכל אחד יוכל לקרוא את זה.

פגעסוס

Well-known member
אני מתאר לעצמי

שאם הייתי כותב בלוג אישי, היה מפריע לי אם היו קוראים בו חברים טובים וייתכן שהייתי מצנזר חלק מהקטעים עוד לפני כתיבתם במודע או שלא במודע. אם היית יודע רק בדיעבד, לא הייתי משנה דבר ולבטח לא הייתי מוחק את הבלוג.

אישית קשה לי לחשוב על זה..

למזלי, או לצערי, אני בספק אם חברים קוראים בבלוג שלי - אני בד''כ לא מדבר על הנושאים האלו, ועדיף שכך. אך אם אגלה ביום אחד שהם כן קוראים וקראו עבר.. (ועל זה אמרתי - לצערי. עדיף לדעת מאשר לא לדעת את זה) קשה לי לתאר מה אני אעשה. מה שבטוח - לא אמשיך לכתוב כמו שכתבתי בעבר, ארגיש שפגעו לי בפרטיות (ואני שם על זה דגש מאוד חזק) ויש מצב שאפסיק לפרסם פוסטים נוספים. אומנם כל מקרה לגופו, אבל אני מניח שבבסיס אקח את זה קשה, ולא משנה מה המקרה. אני לא חושב שהעברה למקום אחר תעזור כאן, ואם ארצה לכתוב - אצטרך להתחיל לעשות זאת על דף או מסמך במחשב..
הפסד ענקי מבחינת החשיפה והפידבקים, אבל לפעמים צריך להתפשר.

למעלה