וואלה רקאסה, את גרה במסריק?
לחברה שלי הייתה בדיוק כזאת דירה, עוד מהשנים שבנו דירה אחת לשתי משפחות (קום המדינה, עליות...) אחלה דבר לדעתי בייחוד לשותפים אבל גם למשפחות (בכל שלב בחיים צריך טיפה פרטיות, לא?) מצחיק מה שכתבת אבל כל כך נכון, את החבר הראשון הם (הנוער) פשוט שנאו, למה? ככה! היום, את הנוכחי הם בקושי "סובלים", תמיד יש להם תלונות ותמיד הם מזכירים לו ולי כמה הקודם היה נפלא ונהדר ומקסים... סתתתם, כמו שאמרת, מפריע להם שהוא חי וזהו. מה שכן, כשצריך להפעיל שרירים הם יודעים לבוא ישר אליו שיעשה בשבילם את העבודה המלוכלת. על הבן שלו הם מתים (אני פחות) ולמרות הטענות האין סופיות שיש להם נראה לי שהם רואים בו חלק מהחיים וזהו. בקשר לאם, מתי ואיך. אחד השיקולים היותר משמעותיים שלי (פרקטית רציונלית וצינית, אמרנו?) להפוך עולמות כדי למצוא ולבנות זוגיות (התייחסתי לזה כמו לפרוייקט) שנתיים אחרי מס' 2 ולקראת סוף הלימודים (שהיו פול טיים ג'וב) היה שרציתי שהילדים שלי יגדלו עם דגם של משפחה שכוללת זוגיות. לא בטוחה לגבי התיאוריות בעניין אבל די ברור היה לי שיכולתי להתרגל ללבד ואפילו לחיות בעושר ובאושר, (עד היום כל החברות שלי רווקות, לא יודעת למה) ידעתי (מנסיון...) שזוגיות תדרוש המון פשרות וידעתי גם שבין אהבה התאהבות וחיים יחד יש עולמות שלמים. האמת היא שגם לא האמנתי שיש בעולם בן אדם (שבחרתי בעיקר כי שנינו רצינו אותו הדבר - חיי משפחה) שיהפוך להיות כמו חלק מתאים של פזל. נשיקות ללי