יפה מאוד... זה עץ?
B brukeren New member 6/2/11 #88 ../images/Emo24.gifבנות תודה...לאה העבודה הראשונה היא על עץ.....השניה על קרטון קשיח
ה הקולומביאנית7 New member 7/2/11 #102 ../images/Emo23.gifאהבתי... יש משהו שאת לא עושה?../images/Emo8.gif
N nomisz New member 5/2/11 #53 ../images/Emo48.gif../images/Emo96.gifהעבודה שלי ליום המשפחה../images/Emo185.gif../images/Emo72.gif אמנם ספלי תה, אבל לכל אחד טעם משלו... יום טוב, נעמי
../images/Emo48.gif../images/Emo96.gifהעבודה שלי ליום המשפחה../images/Emo185.gif../images/Emo72.gif אמנם ספלי תה, אבל לכל אחד טעם משלו... יום טוב, נעמי
פ פתחתוואית New member 5/2/11 #56 העבודה שלי ליום המשפחה הציור מדגיש את הקשר החזק שבין הדורות. את הגנה שהגיל והניסיון מעניקים לדור הצעיר. המשכיות החשובה של המשפחה
העבודה שלי ליום המשפחה הציור מדגיש את הקשר החזק שבין הדורות. את הגנה שהגיל והניסיון מעניקים לדור הצעיר. המשכיות החשובה של המשפחה
M m e א נ י New member 6/2/11 #78 מ ד ה י ם !../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif איזה יופי!
מ ד ה י ם !../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif איזה יופי!
ה התופרת הקטנה New member 7/2/11 #97 וואו, איזו תמונה ! העוצמה של התמונה מעבירה בדיוק את המסר שרצית להעביר. את כשרונית בכל רמ"ח איבריך! יישר כוח על היצירתיות והיכולת להוציא את הציור לפועל. ריגשת אותי עם התמונה הזו! טלי
וואו, איזו תמונה ! העוצמה של התמונה מעבירה בדיוק את המסר שרצית להעביר. את כשרונית בכל רמ"ח איבריך! יישר כוח על היצירתיות והיכולת להוציא את הציור לפועל. ריגשת אותי עם התמונה הזו! טלי