כוכבית מצויה
Well-known member
כבר ב 2011 חוקק חוק ששולל את הקצבה מח"כים שנמלטים מחקירה, על סמך חוק זה נשללה לו הקצבהבשארה אכן בגד והוא ברח מהארץ. ככל שהבנתי, הוא עדיין ממשיך ומקבל את "שכרו" וממש לא ברור לי על שום מה לומה. תעלומה מסריחה.
כבר ב 2011 חוקק חוק ששולל את הקצבה מח"כים שנמלטים מחקירה, על סמך חוק זה נשללה לו הקצבהבשארה אכן בגד והוא ברח מהארץ. ככל שהבנתי, הוא עדיין ממשיך ומקבל את "שכרו" וממש לא ברור לי על שום מה לומה. תעלומה מסריחה.
הנה משה, יש עוד משהו שאני בהחלט מסכים איתך.בשארה אכן בגד והוא ברח מהארץ. ככל שהבנתי, הוא עדיין ממשיך ומקבל את "שכרו" וממש לא ברור לי על שום מה לומה. תעלומה מסריחה.
אבל ואנונו? גם בגד כיהודי וגם התנצר בהמשך. מה זה שייך? בנאדם שהוא פשוט.... דפוק בראש. אז בחיאת סבא, אולי יש לך דוגמאות יותר טובות,
אבל את הכלב הזה, אל תספור בבקשה. הוא סתם דרעק.
בכל מקרה, דווקא את הרמז כן הבנתי. הכל טוב. ולהזכירך: אישית, איני רואה שום סיבה לחגוג בחגיהם, כפי שכבר כתבתי.
היום גם אברום כבר לא יהודיאוי אוי אוי אוי.
זוכר את עזמי בשארה?
הוא נוצרי.
זוכר את מורדכי ואנונו?
הוא גם נוצרי.
אתה רוצה שאני אביא עוד נוצרים "חמודים"?
או שהבנת ת'רמז.
שמה השני של חיפה הוא עיר הפועלים, קרי ההסתדרות ועל כן, היא מאז ומעולם הזדהתה עם הצד השמאלי של המפה הפוליטית.מה אתה מתפלא?
עם ראשת עיר כזאת שמאלנית, התעדופת תמיד תהיה לטובת חגים נוצרים ומוסלמים ופחות חגים יהודיים.
המנורה משגעתתתתאתמול הייתי עם חברות בחיפה במושבה הגרמית.... היתה אווירה נעימה של חג והההמממוווןןןןןן אנשים...
צפה בקובץ המצורף 39647
צפה בקובץ המצורף 39648
צפה בקובץ המצורף 39649
לפני המון שנים היינו בארה"ב בחופשת החנוכה. הגענו לאורלנדו. במופע הזיקוקים של הלילה לקראת סגירת האתר (אפקוט) היו זיקוקים, מזרקות ומוזיקה. נגנו הרבה שירי חג המולד (באותה שנה החג היה מאוחר יותר מחנוכה, כמו השנה), ובין השירים שמענו "סביבון סוב סוב סוב" עם "נס גדול היה שם", ועוד כמה שירים. הופתענו מעט, אך שמחנו שגם החג שלנו בעל משמעות לאוכלוסיה המבקרת.אתמול הייתי עם חברות בחיפה במושבה הגרמית.... היתה אווירה נעימה של חג והההמממוווןןןןןן אנשים...
צפה בקובץ המצורף 39647
צפה בקובץ המצורף 39648
צפה בקובץ המצורף 39649
לא יודע בדיוק למה הדברים מתייחסים (לא ראיתי שמישהו דיבר על כך לפנייך אבל אולי פספסתי), אבל אם כל היהודים ישתמשו בלוח השנה היהודי, לפתע זה יהיה הרבה יותר קל מן הסתם . יש לנו אחלה לוח שנה וכולנו מושפעים ממנו (שבתות, חגים וכו'). אין סיבה מיוחדת לא להשתמש בו גם אם מעת לעת עלינו להזדקק גם ללוח אחר.משהו אחרון.בואו לא ניהיה צבועים! כולנו משתמשים בלוח השנה הלועזי ביום יום שלנו נכון? כי זה יותר נוח פשוט.
וודאי שמשתמשים בו.והוא אכן מצוין ונוח לשימוש.בל בוא ניהיה כנים בלוח השנה הלועזי/ האזרחי אנו משתמשים הרבה יותר נכון?לא יודע בדיוק למה הדברים מתייחסים (לא ראיתי שמישהו דיבר על כך לפנייך אבל אולי פספסתי), אבל אם כל היהודים ישתמשו בלוח השנה היהודי, לפתע זה יהיה הרבה יותר קל מן הסתם . יש לנו אחלה לוח שנה וכולנו מושפעים ממנו (שבתות, חגים וכו'). אין סיבה מיוחדת לא להשתמש בו גם אם מעת לעת עלינו להזדקק גם ללוח אחר.
יכול לדבר רק בשם עצמי והתשובה שלי תהיה לא, לא נכון דווקא . כאמור מעלה, גם חילונים רבים או אנשים שמשוכנעים שהם חיים רק ע"פ הלוח הלועזי, בפועל חלק גדול מאוד מחייהם מתנהל לחלוטין ע"פ הלוח היהודי דווקא. הם רק לא קולטים זאת.וודאי שמשתמשים בו.והוא אכן מצוין ונוח לשימוש.בל בוא ניהיה כנים בלוח השנה הלועזי/ האזרחי אנו משתמשים הרבה יותר נכון?
אנחנו גם אוכלים המבורגר וסושי (גם אם כשרים)אני גרה לא רחוק מחיפה.עיר מהממת ללא קשר לחגים.
לא רואה שום דבר פסול לטייל בעיר ולהנות ממה שיש לה לתת.זה שאנשים מטיילים בחג כל החגים ורואים את כל הקישוטים אין זה אומר שמעכשיו הם ייתנצרו.
חיפה תמיד היתה עיר עם דו קיום או אפילו תלת קיום ( אני יודעת אין דבר כזה בשפה העברית) הכוונה יהודים נוצרים ומוסלמים.מסתדרים מצוין עד שאיזה ראפר בא מבחוץ ויוצר איזה פרובוקציה שטיפה עושה בלאגן ואח"כ הכל חוזר לקדמותו.
משהו אחרון.בואו לא ניהיה צבועים! כולנו משתמשים בלוח השנה הלועזי ביום יום שלנו נכון? כי זה יותר נוח פשוט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.