החדר הכתום שלי

Josette

New member
השתגעת?!?! התכוונתי 1-2 סיגריות ביום,

לא חפיסות! ואני לא מעשנת אם אני יוצאת עם אנשים שלא מעשנים. ואני לא מעשנת עם אני נפגשת עם מישהו שלא מעשן, למשל הבוס שלי. וכמו שאמרתי, אני לא מעשנת בסופי שבוע. בקיצור, חפיסת סיגריות סופר לייט מספיקה לי לחודש, ואם אני מעשנת לייט בטעות - זה עושה לי סחרחורת. אה ואני גם לפעמים מפסיקה לעשן לכמה שבועות כי אין לי זמן לקנות סיגריות נגיד, כמו עכשיו.

Josette

New member
אני לא במעונות עד שאני לא אהייה ממש חייבת

להיות שם כל השבוע ישנתי אצל חברים, באתי לשם רק לסדר את החדר ולקחת כמה בגדים מדי פעם... שבוע הבא - בכיף! אולי אפילו מוצ"ש

amitk80

New member
זה היה בצחוק

Josette. הכל בבדיחות הדעת ואם נפגעת סליחה

Josette

New member
נפגעת? למה לי?

you got it all wrong עמית take it easy מה אתה ישר מתנצל! הכל סבוב!

שמע, שיחקת אותה!!! אני גם גרה בפדרמן

וזה נראה לא משהו.. בכלל אני מנסה להתרגל למעונות האלה..:( קשה..

Lunar4D

New member
נדמה לי שהטריק הכי טוב ..

זה פשוט להתחיל לשרוץ שם... לשנות תפיסה בראש ... ולהתחיל לשרוץ ולהנות מכל זה... :)..

Josette

New member
יש מה לעשות במעונות בסופי שבוע?

אני לא גרה עם ההורים מגיל 17, וממש לא בא לי עכשיו להתחיל לרבוץ שם יותר מדי. ויומיים (שישי-שבת) זה בהחלט יותר מדי! השאלה מה האלטרנטיבה?...

Josette

New member
...ואתם לא עונים כי...?

...אין מה לעשות? או כי יש כל כך הרבה מה לעשות שאתם עסוקים ולא יכולים לענות?...

אני אישית לא עונה כי אני עוד לא היתי בסופשבוע

זו שנה ראשונה שלי.. אני מניחה שאין הרבה מה לעשות במתחם של המעונות בשבת (מסיבות כשיש זה בימי חול במועדון) כך שחוץ מהטלויזיה שיש במועדון או אנשים שנשארים שם או לצאת לבחוץ אין מה לעשות.. אפשר פשוט לנוח על המיטה ולרבוץ עליה זה הכי כיף לדעתי בשבת..

Josette

New member
אנשים שהולכים לגור במעונות -

בסופי שבוע אתם מתכוונים לחזור הביתה?

gtt1

New member
לא יודע

היי גם אני חדש במעונות ונראה שפשוט אנסה להישאר שבת או שניים ונבחן את העניין. בעיקרון יש לי רכב אז תמיד אפשר לצאת לבלות...

stkachov

New member
תלוי בנסיבות

אם למשל יש לך הרבה ללמוד או לחץ מבחינת מבחנים או עבודה, אז בהחלט סופשבוע במעונות יכול להיות זמן מצויין להשלים חוסרים. אם למשל גם יש לך חבר/ה ואת רוצה לבלות איתו זמן(מה שקצת קשה במהלך ימי השבוע הרגילים), אז אפשר להוציא אישור לינה ולבלות בנעימים
מעבר לכך, אין סיבה להשאר. המקום מבודד, אין תחבורה כמעט, קשה מאוד לעשות שם משהו אם אין לך רכב. אם יש רכב, אז זה כבר סיפור אחר.

amitk80

New member
שאלה בהקשר לאישורי לינה

אהלן, אם אני רוצה לבוא לבקר אנשים במעונות במהלך סוף השבוע אני אישית צריך להוציא אישור או שאני פשוט מגיע ומציג תעודת סטודנט? אם אני רוצה לישון אצל חבר שגר שם, אז מאיפה מוציאים אישור לינה? תוכל לספר לנו על זה קצת stkachov? עמית

למעלה