החדר שלי, עם סוסים.

GrEeNwOmAn

New member
החדר שלי, עם סוסים.../images/Emo29.gif

לרובנו, אלה שמאוהבים ומכורים לסוסים קשות, יש בחדרם המון דברים שקשורים לסוסים. אנא כיתבו מה יש לכם בחדר שקשור לסוסים? פרטו נמקו והסבירו על כל פרט. תודה, אבישג.

Sweet SuGaR

New member
בעיקרון

בחדר הישן שלי היה 14 בובות של סוסים פוסטרים שמיכות קטנות שהכנתי לבובות חיחיחי עם השמות של הסוסים האהובים עליי... עכשיו קיבלתי חדר חדש שהוא קצת יותר בוגר אז יש לי פסל לבן של סוס שעסוי מקרמיקה והוא עומד על שתיים... פסל מדהים!!! הבאתי אותו מסלובניה ופשוט לא הייתי מוכנה לוותר על הדבר היפה הזה!!!!!! ופסל של סוס מעור שעומד על 4 ומביט לכיוון אחד וזהו בעיקרון בקרוב גם אני אפציץ את החדר שלי בתמונות

Sweet SuGaR

New member
יש עוד....

המחשב שלי מפוצץ בסוסים יש לי צמיד שחרוט עליו צ'יקו רוזטות (אחת מהן של זוהר מאליפות הארץ! זוהר תודה!! זה עזר לי במבחן בלשון!!!) ויש לי בובה שאני מתה עליה... של סוס קטן לבן עם רעמה שחורה שמושכים לו בחוט והוא צוהל.. אין אני מתה עליה!!!

GrEeNwOmAn

New member
החדר שלי, מלא בסוסים.../images/Emo29.gif

אוקיי הפריטים שנמצאים בחדרי שקשורים לסוסים, כמובן הם: פסל של סוס שמרים את הרגל בדראסז' אבל בלי רוכב אלא בטבע לבדו. בובע של סוס רכה ונעימה שקיבלתי מחברתי נוי לבת מצווה. חחחחחחח קלסר עם תמונות+קלסר עם מבחני דראסז'+קלסר עם מסלולי קפיצות. פוסטר גדול+תמונה גדולה. מנעל (פרסה- זה נקרא מנעל, וזה כמו מגנט), של המלך=פוצ'יני! כובע בוקרים, מפורים. ציוד רכיבה. יש לי חלק בחווה ורזרבה בבית. חחח. כל מיני ספוגים ומוצרי טיפוח לסוס. במחשב, מסך ומלא תמונות ואתרים שמורים של סוסים כמובן. המון פסלים, ומכשירי כתיבה עם ציורים של סוסים, חבילות מדבקות בערימות. תמונות מוגדלות של סוסים אהובים שלי+תמונות מוגדלות שאני רוכבת על סוסים. מגנטים של סוסים. סימניות של סוסים. ספרים של סוסים. בובע קטנה של סוסים+בובות קטנות של לגו ושל פוליפוקט (הכל שההיתי פיצית). ויש עוד מלא, פשוט אין לי כוח ממש לכתוב. אולי אחר כך אני יכתוב. היום ימולדת...

GrEeNwOmAn

New member
נזכרתי, יש לי גם...../images/Emo29.gif

מלא חולצות של סוסים ושל חוות בכלל. וגם מחזיק מפחות של סוס (קמע המזל שלי), שרשרת של סוס, צמיד, תליון.

gal616

New member
טוב נתחיל

אין לי הרבה אבל יש לי כמה דברים "יקרי ערך", קודם כל ביום הולדת שלי קיבלתי מבעל החווה (איפה שאני מטפלת בסוסים בבניה) אז קיבלתי תמונה ענקית שלי ושל כל הסוסים, וזה משולב בתוך התמונה הגדולה המון תמונות של הסוסים ושלי, ומאחורה יש לי הקדשה מקסימה. דבר שני הוא פוסטר של סוס שידיד טוב שלי הביא לי, וגם פסל של סוס עם מלאכית. יש לי תמונה גדולה של כמה סוסים מהשכנה שלי, יש לי מלא תמונות מודבקות על קיר מסוים בחדר. ו....זהו בעיקרון. פעם (לפני חודשים בערך) אז הביאו לי תמונה ענקית של סוסים-אבל לא היה לי איפה לתלות אותו אז נאלצתי להחזיר אותה. אה ויש לי כובע בוקרים כזה-אבל זה לא ממש קשור לסוסים.

Shai Felton

New member
אממממ../images/Emo174.gif../images/Emo10.gif

טוף... יש לי פסל מדהים של סוס עומד על 2 מזכוכית. פוסטרים קטנים/בינוניים מעיתונים.... 2 פוסטרים ענקיים ויפים (אחד של להקת סוסי פרא ואחת של סוסה וסייח בשדה) שקניתי פעם, ועוד 3 פוסטרים בינוניים מדהימים (אחד זה סוס לבן בים, ועוד 2 פוסטרים של סוסים בשדא /חצר). חוצמזה יש לי גם כל מיני עיתונים, כמה של ההתאחדות ועוד כמה באנגלית. וגם ציוד רכיבה שלי, שנמצא בבית ולא בחווה (שוט,מכנסיים לתחרויות, חולצה לבנה, כפפות...), וגם גביע אחד ו-5 רוזטות. יש לי גם תמונה של כפיר ממוסגרת
וגם תמונה שלי שאני קטנה נורא על גבע
(התמונה היחידה שיש לי עליו), ואלבום תמונות של כל הסוסים מהחווה.... כל מי שיש לי תמונה שלו..

Shai Felton

New member
נזכרתי../images/Emo174.gif../images/Emo10.gif

יש לי גם מגבת עם ציור של סוס!

Shai Felton

New member
אה ויש לי גם../images/Emo174.gif../images/Emo10.gif

ספר שלם של תמונות של סוסים והסברים על גזעים - באנגלית....

אממ... טוף..מקווה יש לכם זמן...

יש לי בחדר: 18 פסלים של סוסים 8 פאזלים של סוסים שתלויים על הקיר 5 תמונות ממוסגרות של סוסים(בינהם 2 של אינדיאנה) 48 תמונות ופוסטרים שתלויים על הקיר (ועוד לפחות 20 שאני עוד צריכה לתלות).... ומגבת ענקים ויפייפיה עם שני סוסים שקניתי בהולנד...

אה ו....

יש לי גם שעון של סוסים(שעון יד) שכאילו ברקע יש תמונה של סוס חום דוהר.. ם הוא מהולנד... ויש לי מחזיק מפתחות של סוס.... והמחשב שלי מופצץ תמונות של סוסים ויש לי גם מלא חולצות של סוסים...

TauraMan

New member
החדר שלי..../images/Emo20.gif

יש שם גילוף של סוס עומד בעץ(אני עשיתי!) תמונה של שלג(החתיך!) 29 רוזטות 6 גביעים מדליה 2 תעודות 2 פרסות(אלפא וטיפטופ, של טאורה וביג'יי על החלון מבחוץ) תמונה קטנה של בליידי עיתונים של ההתאחדות. פסל של סוס ממתכת פסל של סוס מאיזה זכוכית אדומה וזהו.. עיקר החדש שלי שקשור לסוסים זה הרוזטות..

יש לי

3 גביעים 6 רוזטות פוסטר ענק (שאבישג קנתה לי מזמן) פסל של סוס מרים רגליים פסל של סוס עומד עם ציוד 3 פסלים מחרסינה של סוסים בובה קטנה של סוס משמיע קול מלא תמונות של סוסים קלסר של תמונות קלסר של מבחני דראסג' 2 ספרים גדולים ציורים מלא תמונות של סוסים מהחווה 2 תמונות מוגדלות של סיני וחוואג' ועוד מלא דברים

Juli kleo rullz

New member
אז ככה... ../images/Emo15.gif

אצלי יש ככה: -פסל של סוס פיינט עם אוכף ווסטרן וראשייה -8 רוזטות+3 גביעים -קיר ראשון: -מלא בתמונות של סוסים מהחווה שלי (בעיקר של הסוסים בביצפר שאני הייתי מטפלת בהם..) -כתבתי בלורד שחור עבה את השמות של הסוסים שאני הכי אוהבת (6 שמות) -3 פרסות של סוסים מהחווה שלי... -קיר שני: -פוסטר של סוס לבן רץ בשדה כזה... -תמונה שאחותי צילמה לי בספרד של שני סוסים חמודים -תמונה שלי בת 6 וחצי מאכילה סוס בחציר וזהו בנתיים... אבל עוד מעט חברה של אחותי מציירת לי סוס בגדול על הקיר!!!!
-אניציקלופדיה על סוסים -על הקיר שבו יש

Juli kleo rullz

New member
שכחתי... ../images/Emo15.gif

שכחתי להוסיף את הכוס שאמא שלי קנתה לי... היא ורודה עם ציור של סוס והידית זה סוס... :)

S H I L G I

New member
כתבתי משהו ארוך אבל זה לא עלה../images/Emo46.gif

אוקי אני אעשה רשימה בקצרה למרות שאז רשמתי משהו ארוך ארוך ארוךךך יש לי בסביבות 40-50 פסלונים/בובות של סוסים על המדף יש לי נר בצורת ראש של סוס לוח שנה של סוסים שחברה שלי הביאה לי מחו"ל מתקן לתליית ציוד רכיבה שהכנתי בסדנת עץ בבצפר(+כל הציוד שיש לי-צ'אפס, מגפיים, 2 זוגות כפפות, מכנסי רכיבה, שוט, קסדה) צמיד של סוסים 2 שרשראות של סוסים 4-5 זוגות עגילים של סוסים 11 רוזטות 3 גביעים 5 ספרי מידע על סוסים באנגלית ובעברית 5 ספרים עלילתיים על סוסים 2 מגזינים (ההתאחדות, ומגזין מחו"ל), עוד מעט אני הולכת לקנות עוד איזה 5 מגזינים באנגלית) 2 פוסטרים של סוסים בכניסה לחדר יש לי משהו שמדביקים על זככיות והדלת שלי היא מזכויית אז 2 סוסים כאלה.. על הדלת יש לי תמונות שהדפסתי של הפלינגרים 2 ציורים גדולים ממוסגרים מאיטליה של סוסים חולצת I LOVE HORSES מהקולקציה הקודמת של איזה חנות ששכחתי את שמה עם ציור של סוס על זה חולצה שהיא בצד אחד שרוול בצד אחד בלי שרוול (סטרפלס) שחורה עם ציור זוהר של סוס עוד 2 טי-שירטס עם ציורי סוסים תמונה ממוסגרת של גאלה וגלאקסי במחשב הישן יש לי פד לעכבר עם תמונה שלי על לאדה יש לי אלבום תמונות שהוא רק של סוסים במחשב שלי: ביוזר שלי יש לי אייקון כניסה, והוא של סוס הפלינגר הרקע של המחשב זה סוסת הפלינגר וסייח הסמן של העכבר שרואים כשמשתמשים במחשב אצלי הוא של ראש של סוס הפלינגר יש לי תקיית סוסים עם מעל 1500 קבצים בתיקייה הספציפית של התמונות הפלינגרים יש לי 300 תמונות יש לי סיכה לשיער עם סוס סיכה לבגד ששמתי על תיק שיש לי בצורת סוס דוהר מגש אוכל קטן מאיקאה עם סוסים ספל של סוס (והידית בצורת סוס יושב פחח) מן כלי מגירות קטן עם ציורים של הפלינגרים עליו (קניתי אותו בגיל 8) יש לי פעמון גדול בצורת סוס צ(לא פעמון רוח) עוד פעמון רוח עם סוסים יש לי אלבום מדבקות עם סוס עליו שהסוס כזה זוהר (זה לא סוס בעצם זה יוניקורן-חד קרן) וכל האלבום יש בו רק מדבקות של סוסים מהארץ ומחו"ל כל השולחן כתיבה שלי מלא במדבקות סוסים אם אני אזכר בעוד אני אגיד.. אה וזה לא כל כך נחשב אבל כתוב לי על הילקוט "haflinger lover"

S H I L G I

New member
אה ו..../images/Emo29.gif

יש לי 3 קלטות: הלוחש לסוסים סוס פרא קלטת מידע על סוסים ויש לי דיסק מידע+ משחקים של סוסים

למעלה