החדר שלי, עם סוסים.

S H I L G I

New member
אה ו..../images/Emo29.gif

יש לי 3 קלטות: הלוחש לסוסים סוס פרא קלטת מידע על סוסים ויש לי דיסק מידע+ משחקים של סוסים

טוי בוי

New member
לי יש../images/Emo60.gif

כמה פוסטרים, 75-80 פסלונים ובובות של סוסים, 2 פרסות, תמונות, 4 רוזטות 3 של מקום ראשון ואחת של מקום שלישי, חולצות של סוסים, מכנסי רכיבה, מגבת של סוס, ואיזה 8 ספרים, עגילים של סוסים........

אין לי הרבה אבל בכל זאת../images/Emo80.gif

יש לי פוסטר מדהים של סוסים בובה של סוס פרסות של סוסים תמונות של סוסים מהחווה רוזטות וגביע. זהו נראה לי

אוקיי אצלי....

אממ התחלתי לאסוף עכשיו דברים... בעיקר פסלים.. יש לי: ספר על סוסים, 4 סוסים קטנים כאלו מפסלטיק ממש חמודיים!, בובה של סוס ממש חמודה, סוס מזכוכית על 4 שמרים את הראש למעלה, סוס מזכוכית שבפנים יש כזה משהו ממש מיוחד שהביאו לי מספרד ממש ממש יפה!! סוס עם כנפיים שעומד על 2 ואפשר לשים אותו גם על 4!! את זה אני הכי אוהבת וזה מהונגריה, סוס פוני ממרציפן שחברה שלי הביאה לי לפני שנתיים מהונגריה, תמונות של סוסים שרכבתי עליהם, פסל של ראש של סוס ממש יפה מספרד, פסל מברזל ממש יפה של סוס שמרים את אחת הרגליים שלו גבוה גם מספרד, סוס לבן מפלסטיק עם אוכף וראשייה חחח שזה מצרפת-פרובנס יש שם מלא סוסים לבנים.. 5 פוסטרים גדולים של סוסים... 2 ציורים של סוסים שציירתי ועוד כמה ציורים של סוסים שלא תליתי..8 רוזטות שלי מתחרויות חוץ משתיים שלא.. מחזיק מפתחות של סוס מתנה מהחנות של חנה במגשימים... פסל קטן של סוס ששוכב ואני חושבת שזהו... אהה וציוד..

אז ככה

החדר שלי מוצף בפוסטרים ותמונו של סוסים מהחווה שלי ובכלל! ציורים (יפים שקניתי!) ועוד 12 פוסטרים על כל הקירות..... על הלוח מודעות יש תמונות של מיסי אפאצ'י ועוד על הקיר יש תמונה שלי ושל נגרו (ממוסגרת!) ועל הטלוויזיה שלי מודבקות מסביב להכול מדבקות של סוסים פרווניים כאלו! חחח

אה

וכמובן כל מיני בבות של סוסים! ויש לי אחת שיכולה ללכת!!!!!!!!!!!!1 חח אני שומרת עליה מאז שאני בת 7! בחיים לא נתתי למישהו לגעת בה חחח החדר שלי מלא באלבומים ש הסוסים שבחווה שלי וכל מיני דברים קטנים יש לי גם מין כיסא אוכף שההכנתי פעם אבל הוא יישן אז זה כבר הרוס!

וכמובן פרסות שצבעתי בלק......

חח של אלאדין (פרסה עגולה ושלמה!) ומין סוס בתוך זכוכית עם השלג הזה שחברה שלי קנתה לי ולקרן למזל טוב לתחרויות עיתונים של ההתאחדות רוזטות הקסדה הראשונה שלי מגיל 3 וחצי 4 שמקשטת לי את החדר וזיהו נדמה לי

אוקי לי יש...

פוסטר ענק של סוסים רצים בעדר, לוח שנה שווה ביותר עם תמונות יפות של סוסים שקניתי באיטליה, כל מיני בובות של סוסים, תמונות של סוסים מהחווה, מיליוני כרטיסי ביקור של חוות ואממממ אני לא זוכרת עוד...

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

לי יש פוסטר של סוסים, לונג' של סוס, ציור של סוס, תמונה מניו זילנד שדודים שלי צילמו והיא של סוס שחור וסוס לבן עומדים אחד ליד השני וזה נראה כאילו הם מודבקים בתחת...
, בובת של סוסים ואחת שלוחצים על הבטן היא צוהלת....חח, מדבקות זוהרות בחושך של סוסים, ספרים על סוסים, פרסה, וזהו נראה לי......

למעלה