ברוכה הבאה
S Sezuke New member 20/6/06 #20 תודה ^___^ I'll do my best =) וכן, הולך להיות לי מ-א-ו-ד חם עם התחפושת שלי X_X אבל זה יהיה שווה את זה T_T
תודה ^___^ I'll do my best =) וכן, הולך להיות לי מ-א-ו-ד חם עם התחפושת שלי X_X אבל זה יהיה שווה את זה T_T
S Sezuke New member 20/6/06 #21 תודה כולם =) ואני מבין מהתגובות שאף אחד לא מתכנן קוספליי כל שהוא ^_^;;?
S Swan Princess New member 21/6/06 #24 ברוך הבא :] אני רותם ^^ ואני מתכננת קוספליי.. אבל לא לזמר\ת JPOP\JROCK למה אתה עושה? :0
S Swan Princess New member 22/6/06 #41 :O בישי אבל אין.. אין על אקסל! סתם סתם ) אז אתה עם חן בקאסט. ואתם תבואו לכנס הקרוב או לחנוכה עם התחפושות?
:O בישי אבל אין.. אין על אקסל! סתם סתם ) אז אתה עם חן בקאסט. ואתם תבואו לכנס הקרוב או לחנוכה עם התחפושות?
S Sezuke New member 22/6/06 #43 XD אכן אקסל הוא ללא ספק הדמות הכי מגניבה במשחק XD וכן, אני בקאסט עם חן. ואני אבוא לכנס הקרוב עם התחפושת, למרות שאני די מבולבל עם מה שקורה עם הקאסט אחרי כל הבלאגן האחרון שהיה הכנסים x_o
XD אכן אקסל הוא ללא ספק הדמות הכי מגניבה במשחק XD וכן, אני בקאסט עם חן. ואני אבוא לכנס הקרוב עם התחפושת, למרות שאני די מבולבל עם מה שקורה עם הקאסט אחרי כל הבלאגן האחרון שהיה הכנסים x_o
S Swan Princess New member 22/6/06 #44 אקסל סוסון 3> ו.. תבואו כל הקאסט ביחד O.ם אה ומצטערת שלא עניתי לך מקודם.. הקוספליי שלי הוא די סוד אז אני לא רוצה לחשוף אותו בפומבי.. טיהיהי
אקסל סוסון 3> ו.. תבואו כל הקאסט ביחד O.ם אה ומצטערת שלא עניתי לך מקודם.. הקוספליי שלי הוא די סוד אז אני לא רוצה לחשוף אותו בפומבי.. טיהיהי
F Fire Puppet New member 22/6/06 #38 XD ברוך הבא~ אוך, הלוואי קוספליי ;~; כל פעם שאני מתקרבת למכונת תפירה הדבר הארור מנסה לתקוף אותי ><