החוות שלכם!

החוות שלכם!

ספרו קצת על החווה. על איך היא נראת. על הסוסים. הישגים. כמה החווה מצליחה, כמה תלמידים למדים כמה סוסים וכו'. ואם אפשר תמונות של הסוסים בחווה או לפחות הסוסים שאתם רוכבים עליהם וגם סטליונים אם יש לכם בחווה. ולספר גם על הסטליונים!

../images/Emo13.gif

ניתן לבקר באתר הלא רשמי- http://www.jerusalem.muni.il/sport/as/hrs/hrs.htm הממממ יש לנו בסביבות ה-30 סוסים... רובם סוסים בית ספר (בחלקם לא משתמשים לבית הספר חחח).... יש לנו מנז' אחד ענק שמחולק למגרש' קפיצות, ריבוע קטן לשיעורי פונים וסיבובי פונים ומגרש דרסז'. מולו יש עוד מנז' "הלבן".... הממממ יש לנו שתי סייחות בחווה- קארין- בת שנה בחנוכה וויירן בת כמה שבועות... (מאמי שלי!!!). אין לנו כרגע סטליונים. אני כעיקרון רכבתי על רוב הסוסים אצלנו בחווה (אני פח הזייבל שלנו- כל סוס מפילים עלי...חחח).

PiKolulo

New member
../images/Emo25.gif

יש לנו חווה פיצית אבל ממש טובה....והיא גודלת לאט לאט..... היא דיי חדשה.. יש לנו סביבות ה10 סוסים רובם בצפר 2 סייחות אחת כבר התחלנו לאלף ועוד סייח פוני שגם אותו התחלנו לאלף. ממ...יש לנו מנז' ממש גדול ומלפני ויש את המכולת ציוד ליד המכולה ראונדפנד ומאחורי שניהם בונים עכשיו אורווה.. מעל יש את המירעה... יש מלא ילדים שלומדים אצלינו ואנחנו לא ממש מתחרים...רק לפעמים.. ו...מזה סטליונים?!

טוי בוי

New member
החווה...

ג'וקי קלאב.. בחווה יש בסביבות ה-55 סוסים +-... מתוכם 5 סטליונים (אני חושבת...) 13 סוסי בצפר. וכל השאר בפנסיונים.. לחווה 4 מנג'ים.. מנג' קפיצות, מנג' בצפר, מנג' דרסאג' לא בשימוש, ומנג' שיחרור...בגודל של הזרת שלי... המנהלים של החווה הם פרנקי ועדי.. בחווה יש שיעורי רכיבה שאותם מעבירים בבצפר: אושרת, שירית, מיאה, אביעד וגור.. חוץ מהמדריכים האלו יש מדריכים של הסוסים הפרטיים.. רנה, נועם, ועד איזו אחת... המתחזק של האורוות הוא סמי. המנג'ים מיושרים כל יום יומיים ומושקים. התאים מנוקים פעם ביום. מאילים את הסוסים 3 פעמים תערובת מעולה! ופעמיים חציר! לפרטיים יש מאוורר באורווה. יש ארונות ציוד. וחדר ציוד לבצפר. לא מתקימות תחרויות בחווה אבל פרטיים יוצאים לתחרויות שמתקימות בארץ...וגם רוי ואני..אבל אנחנו מקרה מיוחד.
יש 4 מתקני שטיפה, מקום לקשירת סוסים ליבוש...יש מקום ל-3 סוסים אבל בגלל שרוב הסוסים בועטים בדרך כלל יש שם 2 סוסים... מלכודות זבובים יש בכל החווה. לבצפר מסופקות כסדות ומברשות. הישגים?! מאיפו לי...כל רוכב והשיגיו....אני לא יכנס לפרטים... יש לבצפר בסביבות ה- 200 תלמידים +- פרטיים יש בסביבות ה- 20-50 איש+- סוסי הבצפר הם... המלט- סוס למתחילים ולונג'ים. גרייט- סוסה ללונג'ים ומתחילים. גלורי- סוס לטיולים וחצי פנסיון של שבח....סוס זקן בגגלל זה רק מטילים איתו. ג'רי- סוס מושלם! למתקדמים בלבד! סוס דרסאג'! רמבו- סוס לבינוניים מתקדמים ובעיקר קפיצות. סילבר- סוס למתקדמים ובינוניים סוס קפיצות ודרסאג'. ג'סיקה- להכול! טיולים, דרסאג', קפיצות, בינוניים, מתחילים, מתקדמים...השאלה היא אם אתם בגודל שלה..היא פונית. סידני- סוסת קפיצות, דרסאג' למתקדמים בינוניים ומתחילים. יהודית- סוס לונג'ים ומתחילים ובינוניים. טוי בוי- סוס למתקדמים, הוה קפיצות, עכשיו רק דרסאג' בגלל שהוא התעוור לפני חודש..
קלייד- סוס למתקדמים ולמבוגרים כי הוא גדול, הוא קופץ בעיקר... מוגלי- סוס להכול! אנדרו- לבינוניים. תמונהההההההה.... ראשון המלט, שני מוגלי שלישי אנדרו אחרונה גרייט!

PiKolulo

New member
אהה כי פשוט

לא זוכרת איזה פרסומת..הייתה פעם פרסומת והופיע שם סוס שרשום לו " רמבו " על התחת... סוס יפה!

פפפפפ הרמבו הזה אז...

זה היה בפרסומת לפייס אני חושבת... ובחופש הגדול לפני לפני שנתיים.. אז הייתי בסאמר סקול.. ובאה איתי מישהי בשם עדי מלמד.. שהיא סיפרה לי שהיא רוכבת בדובי ויש לה שם איזה 3 סוסים.. ואחד מהם זה הרמבו הזה...

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo15.gif

ניתן לבקר באתר של החווה-
http://www.emek-zohar.co.il החווה בנוייה, כשלושה אורוות:
1. אורוות הסוסים הגדולים
2. אורוות הפונים
3. 4 תאים פתוחים בחוץ- סוסים פרטיים וכאלו..
הרצפה עשויה מבטון, קל לטאטות את הלכלוך מעליה.
הדלתות עשויות עץ חזק, וגם הכניסה לתאים, לכל תא
יש חלון משלו, או שסוגרים לסוס ת'חלון או פותחים.
בחווה יש סכום נאה של תלמידים (לא סופרת
) וגם מדריכים נחמדים והכל, יש מספיק, תאמינו לי...
אני כרגע רוכבת בעיקר על הפונים
אבל גם על סוסים גדולים- שכל מי שנותנים לי זה אחלה
יש לנו סטאליונים בחווה: חוואג' שלי
צירפתי תמונות של חוואג' בשרשור אוף האחרון- שסתיו פתחה. אוקיי בחווה תלויות על התקרה כמה רוזטות ליופי
בבית של יעל יש מלאא רוזטות- ממש וילון ענקי של רוזטות
יש גם גביעים בבית
וכעיקרון כל מי שזוכה במשהו הוא לוקח את זה לביתו, כי זה שלו, וזה ההישג שלו
החווה היא חוות אינגליש. עושים שם קפיצות ודרסז' וזבמן הפנוי קצת וולטאז'
טל, זוכרת
חלק מהסוסים מאומנים גם לזה וגם לזה, חלק בעיקר לקפיצות וחלק בעיקר לדרסז', אבל רוב הסוסים מאומנים כשורה לשני הדברים.
חלק מן הסוסים וחלק מן התלמידים יוצאים לתחרויות קפיצות או דרסז'
הסוסים שיוצאים איתם לתחרויות, הם סוסים טובים, (פוצ'יני
) אך כל הסוסים שיוצאים הם פשוט אחלה סוסים- סוסים שכיף להתחרות והכל.
ומצורפת תמונה של החווה
והודעה אחרי זה תמונה של חוואג'..

../images/Emo39.gif

גם החווה שלי היא דיי קטנה......... היא אורווה ששיכת לקיבוץ נען יש תאים מסביב לשטח "מרעה" שהסוסים רצים ומתפלשים שם....אמממ אני לא יודעת כמה תלמידים יש אבל יש מספיק... אמממ יש 3 נקבות ו 4 זכרים מסורסים כולם לבית ספר יש 5 סייחים... ועוד 2 סטליונים מדהימים!!!!!!!!!

שכחתי........

אמממ המדריך הוא עידו והוא מדריך ממש טוב וההישגים נעים מאוד........כפי שפירטתי כבר בכמה הודעות בתחרות האחרונה זכו מהחווה שלי פעמיים מקום ראשון פעמיים מקום שני שלוש פעמים מקום שלישי ופעם אחת מקום רביעי........על אליפות הארץ עדיין לא ההתעדכנתי... אממממ יש ליד האורווה חדר ציוד בצד אחד תלויים כל הראשיות והמתגים ובצד השני יש את האוכפים ובאמצע יש ארון עם ציוד יש מנז' אחד ענקי (לא צריך עוד כי זה ווסטרן) שמחליקים אותו כל יומיים....... אמממ האחראי לאורווה הוא מיכאל שממש צחוקים איתו והוא דואג להאכיל תסוסים 3 פעמים ביום ולנקות את התאים כל יום... אממ יש 2 עמדות שטיפה ו 2 עמדות לאיכוף הסוסים וזיהו... תמונות אין...

אממ כולם פירטו על הסוסים

אז גם אני יפרט: * ערבה- בקסקין מקסימה חולה עליה סוסה ממש לחוצה ויש לה קטעים אבל היא טובה ועדינה * רלי- מקומית למתקדמים * נלה- מקומית היא סוסה למתחילים *max bay choice (ג'ואי)- זכר מסורס המדריך שלי מתחרה עליו סוס מעולה למתקדמים אבל מצויין גם למתחילים * רג'י- זכר מסורס הוא למתחילים כי הוא ממש אדיש אבל בתחרויות הוא מלך * באק- בקסקין אמממ לא יודעת עליו פרטים מיוחדים * פקו- סטליון מאולף לריינינג פרטי של המדריך.. ויש עוד שני סוסים אחד סטליון פלומינו בן 3 שאין לי מושג עליו כי הוא חדש ועוד סוס חדש.. יש גם 5 סייחים שאנחנו בתהליכים למצוא להם שמות...

../images/Emo102.gif

אצלנו יש 22 סוסים,שישה סוסי ביצפר, שני פונים (אחד מהם סייח), שני סייחים, ארבעה סטליונים ושתי חמורות...
על הסוסים: לרה- סייחה קווטרית טהורה מדהימהההההה גם באופי וגם ביופי בת שנה בערך.. ישראל- סייח קווטר טהור ממש מתוקי. הגיע לפני חודש בערך וגם הוא ממש יפההה כוכב- סוסה מניאקית בטירוף- כל הזמן נושכת ובועטת. יש לה עתיד בפלזר אם יעבדו איתה כמו שצריך ולא בביצפר למרות שגם ככה היא די בסיידר. יסמין סוסת ביצפר שאוהבת לפתוח, בכל מקום. היא פיינט די יפה וקצת מעצבנת... יפה הפונית המנייטורית שלנו. היא המליטה לפני כמה שבועות והיא בעיקר לסיבובים שעושים לילדים הקטנים בשבת.. פנטום- טורוברייד עם צעד ממש לא נוח בטרוט אבל בקאנטר הוא די נוח יחיסת לטורובריידים.סוס ביצפר+ טיולים. יש לו את הפנים הכי יאפותת שיש! והוא ענקק וחביב... קאיה- סתם סוסה דפוקה בשכל! לא ניפרדת מאמא שלה (יסמין) לדקה, ואם כן אז היא תשתגע ותעשה הכל כדי להעיף את מי שעליה. לא רוכבים עליה. והיא הגיעה עם אמא שלה ממרעה של איש אחד שנסע לכמה חודשים ושכח אותם שם והם לא אכלו שלושה חודשים והיו 100 קילו פחות ממה שהם היו צריכות להיות אז אפי עשה להם שיקום ועכשיו הם ניראות מצוין! נור- סוס פלומינו מהמם! היה אלוף הליגה (רינינג). ויש לו פנים ממש מתוקות! נגב- סוס צעיר. לא עובדים איתו כי הוא דחף את הרגל שלו בין הכלי של האוכל לבין הקיר והעצם שבתוך הפרסה נשברה. עכשיו עושים איתו רק טרוט. הוא פלומינו ממש בהיר..סוס חאתיךך . מרי- הבת של בוגילינה. בת חצי שנה נראה לי. היא ממש בובה והיא עכשיו דיי בדיכאון כי הפרידו אותה מהאמא..עצובבב בוגילינה- סוסה באימון. בת ישירה של פלאשי. אממ היא סוסה ממש טובה ויפה...חח לביא- אפלוסה בן 8-9-10 מאמנים אותו לרינינג וזהו נראה לי. חצי- הגיע אלינו לפני חודש חודשיים סוס טוב יחסית לסוס שהיה עליו אוכף אולי חודש בחיים שלו (הוא דיי זקן) במבי- סוס פינוקיי ועצלן. יש לו צעד מה זה נוחח. כשהוא נבהל ממשהו אז עדיף לא לעצור אותו סער- יצא לפנסיה.. לואי- הסוס של עוז. הוא בן 5 בערך. סוס אפור עם תפוחים ויש לו ממש כישרון! ועל המבנה...
על הסטליונים: פלאשיסדגש|- קווטר טהור. זכה ב: HRHA open derby- chempion NRHA bronze trophy-chempion germany& itali NRHA open bronze trophy- top tan, 3 place AQHA open R.O.M- chempion un reining אקו- פיינט, אלוף הארץ בפלזר 2002 נרקיס- קווטר פלומינו חוץ מזה אין לי מושג עליו.. מק- אפלוסה טהור מתחיל להתחרות בעונה הבאה ברינינג נראה לי.. תמונות של הסוסים בהודעה הבאה....

../images/Emo102.gif

הסוסים... משמאל למעלה זה פלאשי מתחתיו זה נור אקו הפיינט הפונים בחראאאא תמונה והאפור זה לואי....

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהחווה שאני רוכבת בה..

יש לנו חווה קטנה יחסי.. אבל לא נורא.. היא תגדל.... יש לנו שישה סוסים. אלביס:סוס שרוכבים עליו לטיולים ופעם הוא היה למתקדמים.. אבל עכשיו ילדה אחת מאמנת אותו בשביל תחריות. אז רוכבים עליו רק לפעמים לטיולים. ג'ימי:סדגש| סוס ביצפר. בחצי פנסיון. נגרו:סוס ביצפר. פפוניטה [או בשם המלא ''פפוניטה טאורה'']: סוס לא מסורס...שלא רוכבים עליו.. רק המדריכה.... סבתא/אקו: סוסת ביצפר...בחצי פנסיון.

החווה היא בבלגיה...../images/Emo160.gif

והיא די עזובה יש בה כמעט ורק סוסים פרטיים יש איזה 70 נראה לי חוץ מזה יש לנו בערך 20 סייחים שנת 2002 ו9 2003 +4 סטליונים של החווה וזהו יש לנו 2 קבוצות פוני גיימס-מתחרות ויש קבוצה אחת-ליגה-של הורס בול כל שנה מתחלפים המשתתפים אבל רק שחקנים טובים נכנסים ואלה שרוצים להישאר עוד שנה נשארים... אני חדשה בליגה מהשנה... הסוסים אצלינו 6 חודשים בתאים ושישה חודשים בשדה יש 9 שדות של סוסים פרטיים,3 נראה לי של סייחים ושניים של סטליונים ואחד של סוים של החווה

למעלה