החוות שלכם!

TauraMan

New member
יכול להיות.. חחחח../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זאת סוסת קפיצות שהיתה אצלנו לשנה בערך.. היא נמכרה לפני שנתיים.. אני עדיין מחפשת את עקבותיה..

Juli kleo rullz

New member
אההה אז לא יודעת... ../images/Emo15.gif

כי אצלנו יש סוסה ממש דומה לזאת... אבל אם אני לא טועה היא הייתה פעם בקאנטרי....

1VeReD

New member
חחחח פרסיוסוס סוס דרסז'...

רעות תפרטי קצת יותר מסוס בה"ס... גמלא המלכה!!!

OHIO

New member
פרסיוסוס... ז"א כתם ז"ל??

פחחחחחחחחחחחחחחח סוס דרסז'..... קרעתם אותי!!! הוא לא סוס... לכלום.... חחחחחח ומה זה השם הזה?? כאילו.... אני חייבת להבין! מה זה פרסיוסוס?

כן היא שינתה לו את שם בגלל שיש לנו

כתם בחווה ואין לי שמץ של מושג למה היא שינתה לו את השם דווקא לפרסיוסו

טוב אני מוספיה לפירוט של סוסה פראית

* שחף-סוס בית ספר הלשון שלו תמיד בחוץ אבל הוא חמוד לאללה * שלומצי-סוסת בית ספר הכי מלכה שיש בעולם כולו! עובדת גם בטיפולי. * סטיל-סוס בית ספר חבר של שלומצי סוס מאוד רגיש ועם קצת בעיות גב * סלייטר-סוס בית ספר אפלוסה חום השתתף שנה שעברה באף אי איי ילדים באליפות * האני-כעיקרון סוסת בית ספר אבל רוכבים עליה רק מתקדמים * ג'ולי-סוסת בית ספר חומה ואיך ששמים עליה רסן היא מתחילה לשחק בשפה התחתונה זה מצחיק אבל היא חמודה * 13-סוס בית ספר הוא היה פעם סוס כירכרה בלטרון, הביאו אותו לחווה והוא הפך לסוס בית ספר במקרה הצורך בלבד * לאונרדו-רק חגית ושני שעושה עליו חצי פנסיון רוכבות עליו הוא מתחרה ב' עם שני וג' עם חגית * סו-סוסת ווסטרן פרטית שעברה תאונה אבל היא מחלימה לאט לאט * פולו-סייח פרטי הסייח של סו הוא כזה מתוק ואוהב מגע של אנשים * ווילי-סוס בית ספר,פוני יפיוף הוא גם עובד בטיפולי * רפאלה-סוסת דרסאג' פרטית של חגית, סוסה מדהימה כל מי שראה יודע * פרסיוסו-סוס פרטי מלמדים אותו דרסז'(היה סוס ווסטרן) * מיסטר-סוס בית ספר מתוק עובד בעיקר בטיפולי ונותן את הנשמה * כתם-סוס שעושים עליו חצי פנסיון והחצי השני של בית ספר כרגע כי לחצי השני שללו את הרשיון * רוזי-סוסת קפיצות פרטית של דיה * לייט-סוסת בית ספר מתחרה א' רוכבים עליה בעיקר מתקדמים(כי הם מתחרים עליה- תלמידים רק של חגית) * וויסקי-סוס בית ספר לבן לפעמים הוא קצת מתחרפן אבל הוא בסדר גמור * גמלא-סוסה שעושים עליה פנסיון מלא,סוסה מתוקה ויפה התחרתה א' והעונה אין לי מושג מה היא תתחרה * בז-סוס בית ספר בונבון התחרה קפיצות בשתי תחרויות השנה נראה לי הוא ממש מלך, מציל את הרוכב, הוא נורא אוהב לקפוץ! * יוניק-סוסה שעושים עליה חצי פנסיון והחצי השני של בית ספר אבל היא בעיקרון עובדת רק עוד פעם אחת בשבוע עם דנה תלמידה של חגית וזהו! * אידיאל-סוס בית ספר מתוקי עובד גם בטיפולי הוא פשוט פוני יפיפה!!! * מאיה-סוסת בית ספר היא עברה התעללות שהייתה צעירה לפני שהגיעה לחווה ובגלל זה הזנב שלה שבור * פייבל בי-סוסת בית ספר רוכבים עליה רק תלמידים של חגית היא למכירה * טיני-סוסת בית ספר היא פונית יפיפיה עם עניים בצבע תכלת ופרווה לבנה עם כתמים שחורים היא עובדת בעיקר בטיפולי היא מותק של סוסה * אחד-סוס בית ספר מתוקי הוא גם פוני הוא הפלינגר הוא עובד בעיקר עם הטיפולי בגלל הצעד החזק שלו. * יאנג בלאד-סוס ווסטרן פרטי שהבעלים שלו שכחו שהוא קיים * ג'וני-סוס ווסטרן פרטי של אותו איש של יאנג בלאד והוא שכח שהוא קיים נראה לי * דנה-סוסת בית שהגחעה אלינו לפני חודשיים או משהוא כזה.

וליידי רוז ששכחתי אותה...! ../images/Emo110.gif

סוסה בובההההההההההההההההההה שעברה ניתוח לפני כשלושה חודשים,סוסת בית ספר..!

OHIO

New member
יאפ.... בהחלט אימפריה...

למרות שזה קצת באיחור החווה שלנו חייבת כבוד.... אזז ככה... (לפי הסדר)
אוהיו המלך- צריך לפרט יותר?! פשוט מלך!! אני ויהודה רוכבים עליו. סוס קפיצות בעיקרון. גם כמובן... היה בנצר חחחחח אה... והוא אוטיסט מושלםםםםם שלי!!
אונסלו- תינווווווווקי!! סוס קפיצות פרטי
באטר-קאפ-סוסת בצפר זקנה לאללה
בארט- קווטר כל יכול! סוס בצפר
בוי- יותר נכון לאבר בוי- מי שלא מכיר ממש טיפש.. חחחח הסוס קפיצות של חיים. סוס מאמי אבל דפוק בראש... רובכם מכירים אותו
וינסנט- הסייח של באטר-קאפ. הבן של דוסנט התותח למי שזוכר.. יש לו צעד פיצוץ! ועכשיו מתחילים לאמן אותו.
טורנדו- הסוס השחור המגודל של טל! פשוט דינוזאור תינוקי!! סוס מושלםם
גם עם צעד יפה לאללה
לורד- סוס בצפר חדש. לא יודעת עליו הרבה...
מאיר- היה סוס פנסיון וחזר להיות בבצפר עכשיו.
מהגוני- סוסה בצפר זקנה יחסית. סוסה מתוקה לאללה
מילניום- סוסה חדשה יחסית. הייתה בפארק לפני ועכשיו היא עברה אלינו.
מלבלוקו- אנדלוסי. סטאליון. לבן גדול ומרשים!! וחמוד לאללה
מרינו- פנוי שחור! חחחח ססתם הוא אנדלוסי קטן ושחור... וסטאליון. הוא פשוט סוס מותקק!
סייח- אין לו שם. לא יודעת מה הוא עושה אצלנו... קוראים לו הסייח חחחח
סנטנה- סוסת דרסז' צעירה. יש לה צעד יפהההה לאללה!! בעתיד אתם תשמעו את השם שלה עוד הרבה... חחחחח נכון שי??
פאשה- סוס בצפר מגודל! פשוט פילל...
פיטנגו- כל וותיקי נצר בטוח מכירים אותה.. סוסה מכשפה מכל הבחינות- סוסה פרטית
פיץ- סוס קפיצות פרטי
פלומה- סוסת בצפר ערבייה יפה.
פליפר- פוני וולש פיינט...גמד רשע שכמותו! סוס בצפר... הוא מיובאאא!! תשאלו את זוהר! חחחחח
פרלה- סוסה חדשה גם סוסה פרטית לקפיצות. היא יפה אלףףףף
צ'יקווו!- הסוס הפיינט של שיץ'... לעתיד!! חחחח סוס קפיצות פשוט מלך חחחחחח הוא ואוהיו המלכים של החווה!!
קלואי- סוסה חדשה אצלנו. סוסת קפיצות פרטית. שי..... תבדקי אם כולם רשומים... כמו רשימת נוכחות!
תמונה של החווה שלנו- המגרש קפיצות

ILQHA

New member
בא לי רק לפרט על הסוסים:

צופית- קווטרית באי יפיפיה לקחה פעמיים ברצף את התצוגות של ה-ILQHA סוסה רחבה ונוחה בטירוף, יש לה הליכה של טנסי ווקר פשוט מדהים. משי- קווטרית רד דאן מתוקונת הכי נוחה מכל הסוסים בחווה (ולפי דעתי גם הכי יפה, יותר מצופית) יש לה את הטרוט הכי מהיר והכי רך ויש לה גאלופים מטריפים היא מגיעה למהירויות מדהימות והיא יכולה לעשות את הטרוט הכי איטי שאפשר. פילון- אלוף פעמיים ברצף בריינינג 7/8 קווטר נולד ברמת הגולן וחי בעדרים, סוס חם אך קל מאוד ברכיבה סוס טיולים מעולה! מרקו- הבן של צופית סוס חם כמו ערבי עם צעד של סוס דרסז'. משה- קווטר זקן ונחמד, נקרא על שם בעליו (חחח) פותח כל מנעול (אם זה של התא או של המנז'). חץ- אפלוסה יפיפה ומתוק בן 6 ועצלן. לילך- סוסה מעורבת 3/4 קווטר מתוקה חברותית ונוחה בקאנטר. הסייחים: 1. הסייח של לילך פלמינו מניאק בטירוף. 2. הסייח של צופית, בן של הצ'יק צבע באי ובד"כ שקט ורגוע (חוץ מפעם שהכניס לי בעיטה) ואני מתערב שהוא לוקח בתצוגה הבאה. 3. סייחה רד דאן מתוקה יפיפיה וחברותית הבת של הוליווד דאן איט וסוסה שנקראת בת-צ'ק. 4.סייח טורוברייד מכוער.

למעלה