החוליה החלשה- הזוכה הגדול ../images/Emo13.gif
עברנו הרבה, העפנו הרבה, החזרנו והעפנו שוב (
) צחקנו, דיברנו, התלבטנו, פקפקנו, הסברנו, נימקנו, ובקיצור- עשינו עוד הרבה דברים שנגמרים ב"נו". אבל עכשיו- זה נגמר
. הפורום (שהיה קומונה
) בחר את החוליה החזקה שלו. אבל לפני ההכרזה הגדולה, הנה השירים שהחלטתם, אחד אחרי השני, שהם לא מתאימים לתואר הנ"ל:
Stuck In The Middle
Any Other World
My Interpretation
Billy Brown
Happy Ending
(Big Girl (You Are Beautiful
Lollipop
Relax, Take It Easy לגמר הגיעו שני שירים- Love Today וGrace Kelly ואת השיר הזוכה שלכם בחרתם, לפי הנימוקים הבאים: "מבחינתי? זה ה-שיר שלו. הפריצה הגדולה שלו, השיר הכי מפורסם, הכי מצליח, הכי מזוהה איתו. השיר הכי אמיתי שלו, הכי כנה, שבעצם בא להגיד "אתם מנסים לשנות אותי, לגרום לי להיות קצת יותר כמו אומן ממוצע של המיינסטרים ופחות "שונה", פחות מוזר כמו שאני, רציתם שאני אשתנה, אז במקום להשתנות, אני אישאר כמו שאני ולא רק זה, אני אהיה עצמי פי מאה פעם יותר, ואם אתם לא אוהבים את זה, צאו מהדלת, כי אני לא מתכוון להשתנות"... " (ענבי פ) "השיר פשוט מקפיץ בצורה שלא תיאמן, אף פעם לא נמאס לי ממנו, זו התמכרות של ממש!!! אני חולה על כל השיר, הפזמון, הקול הגבוה, הילדה החמודה, היצירתיות של הקליפ.... פשוט מושלם!!!!"(lollipop161) "זזהה השיר שאני חושבת צריך להיבחר למס' 1 אצלינו בפורומיקה!!. ועם לא, הוא תמיד יהיה מקום 1 בשבילי ^^..." (helen333) אז ליאור, הפורומיקאיסטים מסכימים איתך
השיר, שאתם בחרתם שהוא ה-שיר של מיקה, הכי טוב, הכי נכון, הכי מזוהה איתו- שהוא החוליה החזקה של LICM- הוא....... תופים!!!
Grace Kelly
כל הכבוד, ומזל טוב לזוכים
אתם מוזמנים להגיב במזל טוב, להתבאס, להסכים ולחגוג. ביום שישי אני אפתח את "החוליה החלשה" החדש, ועד אז אתם מוזמנים לנחש על מה זה יהיה הפעם
המשך יום מעולה לכם פורומיקה
דמבו ^^
עברנו הרבה, העפנו הרבה, החזרנו והעפנו שוב (