ניקול
Y yaeli1993 New member 17/8/05 #42 ../images/Emo127.gif אן! ../images/Emo127.gif ../images/Emo62.gif רק כי אני שונאת את ניקול...
L L U Z I A New member 18/8/05 #49 אפסולוטלי ניקול../images/Emo127.gif../images/Emo15.gif למרות שיה-יה היא עדיין הפייבוריטית שלי אן פשוט לא יפה
אפסולוטלי ניקול../images/Emo127.gif../images/Emo15.gif למרות שיה-יה היא עדיין הפייבוריטית שלי אן פשוט לא יפה
W WTP New member 18/8/05 #52 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ניקול בארור ניקול הרבה הרבה יותר יפה מאן.. איף על אן.. ניקול תעשי לי ילד
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ניקול בארור ניקול הרבה הרבה יותר יפה מאן.. איף על אן.. ניקול תעשי לי ילד
N niranat New member 18/8/05 #55 זה ממש מוזר ../images/Emo122.gif כי ניקול עפה כבר לפני איזה 5 סיבובים, והיא אמנם זכתה בגלגל הצלה אבל הגיוני שהיא תהיה פחות אהובה, כי בכל זאת - אותה העיפו ואת אן לא... זה משונה אבל החיים משונים
זה ממש מוזר ../images/Emo122.gif כי ניקול עפה כבר לפני איזה 5 סיבובים, והיא אמנם זכתה בגלגל הצלה אבל הגיוני שהיא תהיה פחות אהובה, כי בכל זאת - אותה העיפו ואת אן לא... זה משונה אבל החיים משונים
י ילדת סיקסטיז New member 18/8/05 #56 באמת... הייתי בטוחה שהאחרונות שיישארו במשחק יהיו אווה, אן, יה יה ואמנדה (כמו בסדרה) אבל זה לא ככה. איזה כיף, ניקול היא הטופ מודל הבאה של הפורום! וויפי היי
באמת... הייתי בטוחה שהאחרונות שיישארו במשחק יהיו אווה, אן, יה יה ואמנדה (כמו בסדרה) אבל זה לא ככה. איזה כיף, ניקול היא הטופ מודל הבאה של הפורום! וויפי היי
R randu New member 19/8/05 #57 ../images/Emo127.gif ניקולל... למרות שאני מעדיף את אמנדה ה"עיוורת למחצה"... אבל מכיוון שנשארנו עם אן וניקול אז אני בוחר בניקול, כי רק היא...תביא שלום..(או במקרה שלנו,דוגמנות...או משו כזה..)
../images/Emo127.gif ניקולל... למרות שאני מעדיף את אמנדה ה"עיוורת למחצה"... אבל מכיוון שנשארנו עם אן וניקול אז אני בוחר בניקול, כי רק היא...תביא שלום..(או במקרה שלנו,דוגמנות...או משו כזה..)
C cornilius New member 19/8/05 #60 אןןןןןןןן../images/Emo103.gif אן צריכה לזכות גם יפה וגם יש לה אופי חזק ביותר ....