במקרה שלי
ההתחברות לפיזיקל הייתה ממש לא פשוטה, בעיקר בגלל החלק השני של האלבום שדי ייגע אותי בהתחלה, עם אין דה לייט בפתח, כנראה שהתעייפתי לקראת שאר השירים ובהתחלה כל החלק השני נראה לי מעורבב ומוזר מאוד, במיוחד בוגי, דאון ביי דה סי סייד, נייט פלייט,ובלאק קאנטרי וומן (מצטער על התעתיק העלוב...) שהצטיירו לי בהתחלה כשירים מוזרים מאוד, לא הזפלין שהכרתי. בין כל העירבוביאדה שהלכה שם, לא שמתי לב לטן יירס, וונטון, סיק אגן וBron-Yr-Aur, שהיום הם בין השירים האהובים עלי של זפלין. החלק הראשון הוא סיפור אחר לגמרי, התחברתי אליו ממש מהר, כל השירים (מלבד קאשמיר, שהיה קצת קשה לעיקול בהתחלה ואין מיי טיים אוף דיינג שגם היה מין שיר די מייגע שכזה) "קליטים" ו...פשוט מעולים. אני מסכים איתך לחלוטין שיש אנשים שהיו מעדיפים לשמוע ת'חלק השני ולהגיד "היי... זה לא מה שאני רוצה.." ולא לתת לו הזדמנות שנייה, אני מכיר כאלו אנשים, והם חברים טובים שלי ששומעים מוזיקה מיינסטרימית (זפלין?.. לא תודה, זקנים מדי בשבילי..)- ציטוט אמיתי לגמרי, אני יודע, גם אותי זה קרע מצחוק.. בגלל זה כמעט כל שיר באלבום הרביעי (חוץ מ...u got it, סטרוואי ובלאק דוג) סובל ממקרה חמור של קיפוח, אחרי שאנשים שומעים את סטרוואי ושומעים את הקירוב הזה לגאונות (אין מה לעשות..... שיר ענק..), הם נאטמים לכל השאר ולא נותנים לשירים אחרים יותר מצ'אנס אחד, לצערי, בדיוק אותם שירים שמצריכים לדעתי יותר מפעם אחת שמיעה כדי להבין אותם ולהתחבר אליהם (באטל אוף אברמור, שיר שאוכל את סטרוואי והסולו שלו ומחרבן אותו לקערה[מצטער על התיאור הגרפי..], אבל מה?.. שמעתי אותו איזה שלוש פעמים לפני שהבנתי איזה שיר גאוני זה..) and there you have it... the story of my life מצטער על החפירה...