אלמה ריי
ג ג ב ש ו ש New member 31/7/05 #11 קפיצה לילית../images/Emo105.gif../images/Emo88.gif הקפצונת קטנטונת.. חח סתם חבר'ה יאללה להצביע הגענו לשלב מתקדם
קפיצה לילית../images/Emo105.gif../images/Emo88.gif הקפצונת קטנטונת.. חח סתם חבר'ה יאללה להצביע הגענו לשלב מתקדם
T TuTyBoP15 New member 31/7/05 #26 ../images/Emo128.gifתאו רואיס פלסיוס אני עדיין המומה שהעפתם את דייגו בשלב מוקדם כל כך אני שמחה שהחזרנו אותו דייגיןןןןןןןןןןןן
../images/Emo128.gifתאו רואיס פלסיוס אני עדיין המומה שהעפתם את דייגו בשלב מוקדם כל כך אני שמחה שהחזרנו אותו דייגיןןןןןןןןןןןן
T TuTyBoP15 New member 31/7/05 #29 למה ויקו אבל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מזה למה כי את השאר אנחנו אוהבים יותר או שאנחנו לא אוהבים את הדמות הזאת..החלטה שלנו.. וסוניטה בקשר למה שדיברנו במסר ואמרתי לך שאני אעשה..עשיתי ואני אעשה עוד כמה פעמים
למה ויקו אבל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מזה למה כי את השאר אנחנו אוהבים יותר או שאנחנו לא אוהבים את הדמות הזאת..החלטה שלנו.. וסוניטה בקשר למה שדיברנו במסר ואמרתי לך שאני אעשה..עשיתי ואני אעשה עוד כמה פעמים
S Sonia La Rebelde New member 31/7/05 #31 תודה../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif ממש תודה גם אני עשיתי
S shucina New member 31/7/05 #35 מתחילים ... מרשימה עם כל השחקנים... וכל יום כל אחד אומר את מי הוא רוצה להעיף מהרשימה - מי החוליה החלשה והוא רושם אותו בכותרת יחד עם הסמל של X אם הוא רוצה להסביר הוא מסביר למה .. וככה כל יום עפה דמות אחת לפי הרב קובע ... עד שבסוף נשארת דמות אחת שהיא המנצחת..
מתחילים ... מרשימה עם כל השחקנים... וכל יום כל אחד אומר את מי הוא רוצה להעיף מהרשימה - מי החוליה החלשה והוא רושם אותו בכותרת יחד עם הסמל של X אם הוא רוצה להסביר הוא מסביר למה .. וככה כל יום עפה דמות אחת לפי הרב קובע ... עד שבסוף נשארת דמות אחת שהיא המנצחת..