החוליה החלשה 3

הוד11

New member
החוליה החלשה 3

אחרי עוד סיבוב בוא העפתם את להתנקם (אחד השירים הטובים בדיסק) הגענו לעשריה הראשונה אך גם כאן אחד יעוף מי הולך לגרדום? יושבים בבית קפה כמו לפני עשרים שנה הקניון החדש מי שליבו ואת ואת ואת אילו היית עדיף ללכת עכשיו אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך צ'יק צ'יקו צ'אק תזרח

אני לא מאימנה שוב אתה רוצה להוציא

את השיר הזה, נו טוב לא ניראה לי שהוא הולך לצאת אבל לאומת זאת השיר "אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך"
ממש אבל ממש צריך לצאת עכשיו, תראו באיזה דאונים הוא בא על העולם. ואני חושבת שהשיר הזה קצת ילדותי, הוא מתעקש לשחק משחקים של ילדים בני שנתיים בלחץ. מאיפה באת ולאן אתה הולך החוצה
לפני שיהיה מאוחר וחבל
יאללה ביי

טיפקסית

New member
נסי לקרוא את הטקסטואליות של השיר

"אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך" אם תנסי להתעמק בו תביני שהוא מעביר מסר מאוד חזק. הרעיון של השיר הגיע לקובי אחרי המעבר משדרות לתל אביב. קובי בא להגיד לאנשים שלא חשוב לאן תלכו,ומה תעשו אל תשכחו את המקום שאתם באים ממנו,אל תסתחררו מההצלחה. זו פנייה לאנשים שבאו ממקום נידח למקום שנחשב למרכז של התעשייה ויש הרבה מפורסמים שהגיעו למקום של הצלחה,והשתן עלה להם לראש,פתאום הם העיפו את כל העבר שלהם והתרכזו רק בהצלחה. השיר של טיפקס "אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך" בא ממקום שאומר שבעצם כל מה שעברת עד היום הוא מה שהביא אותך למקום הזה,אל תשכח מאיפה אתה מגיע ואל תשכח את העבר שלך,תזכור את הבית,את השכונה. המשפט שנמצא בשיר "ותזכור איפה טעית אחרת תסתבך" בעצם בא להגיד שתזכור את הטעויות שעשית כדי שתוכל ללמוד מהן ולהשתפר כבן אדם,כי אם תשכח את כל הטעויות לא תוכל להתקדם הלאה. "תמיד נזכור אותך כאן אצלינו בשכונה היינו משפחה הסתלקת בן זו**",בעצם אומר עזבת אותנו,שכחת את מי ואת מה שהיית,הרגת את העבר שלך. כשבנאדם מתכחש לעבר שלו ומתרכז רק בהווה שלו אין לו סיכוי ללמוד ממה שהיה,וברגע שההתכחשות שלו תהיה ארוכת טווח זה יתפוצץ לו בפנים. כל בנאדם שעוזב את הבית,עוזב מקום מסוים שהיה קשור אליו תמיד צריך לזכור את אותו מקום בלב,בפנים,אחרת הוא לא יזכור את כל מה שעבר,ואת כל מה שנתן לו את הכוח להגיע לאן שהגיע. אתה מתקדם למקום חדש,אתה עובר לשלב חדש,אבל אל תשכח את מי שהיית ואת המקום ממנו אתה מגיע,כי הם אלה שגרמו לך לעצב את עצמך. נסי להתעמק במילים קצת יותר,בטקסטואליות,נסי ליצור משל של השיר על עצמך.

Funky Giraffe

New member
חבל על המאמץ

באמת חבל. "תראו איך הוא בא בדאווינים על העולם" מה? למה את חיה בסרטים שכולם נגדך? די כבר, צריך לצאת מזה

טיפקסית

New member
לצאת לצאת לצאת מזה

צריך לצאת מזהההההההההההההההההההההההההההההה אורייה את כנראה אכולה בסרטים מטורפים חלאס כבר נשבר לנו ממך!!! מה את באמת יודעת על טיפקס? את בכלל מחזיקה דיסקים שלהם בבית? נראה לי שחצי מהרפרטואר שלהם את לא מכירה

נו ותראו אותה,,,,

תגידי לי מה נסגר איתך??? את שומעת את עצמך לפעמיים???????? אני לא מתכוונת לחזור שוב על התשובה הזו, כי כבר עניתי על התשובה הזו 20 פעמים בערך. תראי טיפקסית יפעת או מי שלא תיהיה, את לא חושבת שאת על אגו טריפ מקולקל הפוזות האלה שאת עושה לא כול כך עובד (לא עלי בכול אופן) לצאת מכאן אני לא רוצה ובטח לא שאת תגידי לי, שאני ארצה לעשות דבר כזה אני אעשה בלי לבקש ממך אישור. ואת יודעת משהו..... אני שואלת את עצמי למה בכלל הם רוצים להעיף אותי??? מה באמת עשיתי לך???? (כי את האמת לא עשיתי לה שום דבר רע, וראיתם את זה בעיניים שלכם שתמיד ניסיתי לא לפגוע, גם אם זה קרוח בזה שאני ארד שיצחקו עלי וכו...ואתם ראיתם שמה שאני אומרת הוא נכון לא?) אז מה עצם היקום שלי מפריע לה? אתם יודעים מתי מנסים9 להוציא להעיף מישהו, הרי באמת מתי מנסים להוציא מישהו??? או שאוהבים אותו יותר ממני, ואין סיכוי שאני אתן לזה לקרות, כי "אני" רוצה שיאהבו אותי הכי הרבה בעולם, ואם ואם יאהבו מישהו יותר ממני, "אני" לא אתן לזה לקרות, ואני אנסה להעיף אותו. או הדבר השני זה...אני רואה דרכו את עצמי, ואני כול כך לא אוהב את עצמי ככה אז אני אצחק אליו, אני העיף אותו (וכמובן ככה אני מנסה להעיף את החלק שבתוכני אני לא אוהב לצד). אז חלאס כבר עם כול המשחקים המגעילים האלה, תפסיקי עם האגו טריפ המקולקל שאכלת, תפסיקי לשחק אותה, את בטוח שלא תהרהרי לי את הביטחון שלי! אז אם לא כייף לך אם זה שאני כאן לכי מפה את בעצמך, אבל את התסכולים שלך תעשי לי טובה אל תשלכי עלי! אז אני מקווה שמשהו מדברי יכנסו עליכם, כי כבר ידוע שאין לכם כול כך לב. בכול אופן לא משנה כמה פעמיים תגידו לי ללכת אני אלך כשאני ארצה, לא שאתם תגידו לי ללכת,אתם צריכים להבין שאני מחליטה משהו אף אחד לא יכול לשנות לי את המחשבה שלי. קפיש! נו אז הנה עוד מגילה שיצאה לדרכה נהנהתם אם כן ספרו לחברכם, ואם לא זה לא ממש מזיז לי כי עדיין אני "א..ע..ש..ה..- כ..ו..ל..- ש..א..נ..י..- ר..ו..צ..ה.."

Funky Giraffe

New member
ושובבבבבבבבבבבב אותה הקלטת

'הפוזות שלכם - לא עלי' 'החרטות שלכם - לא עלי' לא נמאס?

לא כול עוד אתם עושים את מה

שאתם עושים, אז שוב פוזות לא פה! אני אחזור על זה שוב כשתבין את זה פוזות לא עלינו, החרטות לא עלינו, את השטיות שאתם עושים אל תוציאו עלי, ושוב פוזות לא עלי, חרטות לא עלי, את התסכולים שלך לך תוציא במקום אחר
ועכשיו הבנת שלא נמאס לי לומר את זה! ואם לא הבנת אני אומר שוב את הפוזות לא עלי, את החרטות לא עלי! סבבה מקווה שתבין את זה שאני לא אצטרך לומר לך שוב יאללה ביי

Funky Giraffe

New member
מי זה עלינו? דוגרי עכשיו

תודי שהתכוונת לך ולפיצול אישיות שלך ורק אחרי זה תיקנת וכתבת 'עלי'.

Funky Giraffe

New member
חחח תאר לך שהייתי מציע לאוריה/מורן

או אחד מהפיצולים שלה לנהל פה... יוווווו איזה סרטים רעים חחחח

Funky Giraffe

New member
מתוך מגילת העצמאות #4

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1276&msgid=67756981&FlagSybase=1 קרא את השם, גם בחתימה כתוב את זה אחי אני לא טענתי סתם שהיא סכיזופרנית

הוד11

New member
עאלק לא רוצה שידעו איפה היא גרה

אני יודע איפה היא גרה וזה די קרוב אלי

הוד11

New member
אני מקריית שמונה

היא מקשת או מרמת מגשימים איפה שהו באיזור הזה

למעלה