נו ותראו אותה,,,,
תגידי לי מה נסגר איתך??? את שומעת את עצמך לפעמיים???????? אני לא מתכוונת לחזור שוב על התשובה הזו, כי כבר עניתי על התשובה הזו 20 פעמים בערך. תראי טיפקסית יפעת או מי שלא תיהיה, את לא חושבת שאת על אגו טריפ מקולקל הפוזות האלה שאת עושה לא כול כך עובד (לא עלי בכול אופן) לצאת מכאן אני לא רוצה ובטח לא שאת תגידי לי, שאני ארצה לעשות דבר כזה אני אעשה בלי לבקש ממך אישור. ואת יודעת משהו..... אני שואלת את עצמי למה בכלל הם רוצים להעיף אותי??? מה באמת עשיתי לך???? (כי את האמת לא עשיתי לה שום דבר רע, וראיתם את זה בעיניים שלכם שתמיד ניסיתי לא לפגוע, גם אם זה קרוח בזה שאני ארד שיצחקו עלי וכו...ואתם ראיתם שמה שאני אומרת הוא נכון לא?) אז מה עצם היקום שלי מפריע לה? אתם יודעים מתי מנסים9 להוציא להעיף מישהו, הרי באמת מתי מנסים להוציא מישהו??? או שאוהבים אותו יותר ממני, ואין סיכוי שאני אתן לזה לקרות, כי "אני" רוצה שיאהבו אותי הכי הרבה בעולם, ואם ואם יאהבו מישהו יותר ממני, "אני" לא אתן לזה לקרות, ואני אנסה להעיף אותו. או הדבר השני זה...אני רואה דרכו את עצמי, ואני כול כך לא אוהב את עצמי ככה אז אני אצחק אליו, אני העיף אותו (וכמובן ככה אני מנסה להעיף את החלק שבתוכני אני לא אוהב לצד). אז חלאס כבר עם כול המשחקים המגעילים האלה, תפסיקי עם האגו טריפ המקולקל שאכלת, תפסיקי לשחק אותה, את בטוח שלא תהרהרי לי את הביטחון שלי! אז אם לא כייף לך אם זה שאני כאן לכי מפה את בעצמך, אבל את התסכולים שלך תעשי לי טובה אל תשלכי עלי! אז אני מקווה שמשהו מדברי יכנסו עליכם, כי כבר ידוע שאין לכם כול כך לב. בכול אופן לא משנה כמה פעמיים תגידו לי ללכת אני אלך כשאני ארצה, לא שאתם תגידו לי ללכת,אתם צריכים להבין שאני מחליטה משהו אף אחד לא יכול לשנות לי את המחשבה שלי. קפיש! נו אז הנה עוד מגילה שיצאה לדרכה נהנהתם אם כן ספרו לחברכם, ואם לא זה לא ממש מזיז לי כי עדיין אני "א..ע..ש..ה..- כ..ו..ל..- ש..א..נ..י..- ר..ו..צ..ה.."