../images/Emo220.gif עומממממממר מה המצב גבר אחי
עדכונים-שנת 2006 התחילה ברגל ימין. הדג נחש היו במוסקבה והופיעו שם הופעה חד פעמית [היה מלא קהל] כמו כן האלבום הרביעי של הדג יגיע לחנויות ב-22.3.2006 ובינתיים ביום שישי הזה [וואו זה ממש קרוב] הם יטוסו וינחתו בארה"ב בפעם השלישית כאשר הסיבוב יימשך שבוע ויכלול ארבע הופעות שידועות שתיים מתוכן שיתקיימו בשיקגו ב-29.1 ובמילווקי ב-30.1,ישנן שתי הופעות שלא הצלחנו להשיג עליהן מידע,נסה באיזור מגוריך. בגזרת טיפקס הדברים מתחממים והאלבום העשירי שלהם ייקרא "רדיו/מוזיקה/עברית" שייצא לחנויות לקראת אמצע חודש מרץ [פחות או יותר יחד עם החדש של הדג]. סינגל ראשון מתוכו יצא ב-17.1 לתחנות הרדיו ונקרא "תן לי חתימה" ומבוסס על לחן של שיר של להקת שפתיים. באלבום החדש של טיפקס יתארחו בין השאר [תקרא טוב את השם הראשון בעיקר]-הראפר ש"ססס
,אמסי שירי,עלמה זקקק [איפה טל פרידמן כשצריכים אותו],ואפילו פיני חדד ואולי עוד כמה אורחים. ההקלטות הסתיימו ממש בימים האחרונים,ואחרי שהדיסק יצא לחנויות יתחילו שבעת חברי טיפקס לעבוד על העמדת הופעה ויפצחו בסיבוב הופעות ארצי [ואולי גם בינלאומי?
נערי רפול הלא הם מאיר ואיתי עובדים בימים טורפים אלה על אלבום חדש שנשמע די מבטיח [ביג אם השמיע לי חומרים כשנסעתי לבקר אותו ואת איתי באולפן לפני חודש],וינגן איתם שם גם אריאל שרבקובסקי הבסיסט של מרסדס בנד
מרסדס בנד עצמם חורשים את הארץ בימים אלה בסיבוב הופעות מטורף,ובמקביל עובדים על הדיסק הבא שעתיד לצאת לחנויות כנראה בקרוב. הזמר שמעון בוסקילה נעצר לפני כמה ימים ושהה במעצר במשך כ-48 בחשד שהיכה את חברתו לחיים,הוא שוחרר בתנאים מגבילים ונכון לימים אלה נמצא במעצר בית. זהו בגזרת לבנטיני לפי הידוע לי