החוליה החלשה 3

הייתי גרה בקצרין, להבדיל ממכם

אני לא משקרת, ואני לא מתביישת במי שאני באמת.

Funky Giraffe

New member
מי משקר, מי מתבייש

זה שכתבת מורן אולי זה מעיד על זה שאת מאמינה בגלגול נשמות, באמא שלי אני לא יודע מה את רוצה

sunshiner

New member
כן אני ידעתי את זה מלאן זמן

(על הקטע עם מורן) ואם מחברים את החלקים באמת נראה לי שיש מקרה של פיצול אישיות... "זה נראה לי כמו מקרה חמור מאוד של סכיזופרחה" (מתוך גבעת חלפון אינה עונה)

הוד11

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif../images/Emo195.gif../images/Emo197.gif../images/Emo199.gif../images/Emo218.gif

הוד11

New member
../images/Emo134.gif../images/Emo222.gif../images/Emo219.gif../images/Emo216.gif../images/Emo198.gif

הוד11

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo202.gif../images/Emo220.gif../images/Emo213.gif../images/Emo122.gif

sunshiner

New member
ואני לא הבנתי

למה אין שום הודעה חדשה והשרשור הפך לשרשור גדול כזה...

והמנהל הקודם עוד אומר לי ללכת לפורם

פסיכולוגיה, עם כול ההיבוחנים "האמיתיים האלה", אתם אלה שצריכם ללכת לפורום פסכולוגיה, למרות שאני לא חושבת שיש רע בזה שמדברים,ועושים פילוספיות, תאורייות, ופסיכולגיה אחד עם השני. אבל לדעתם מי שמדבר ומנתח דברים אז הוא זקוק לטיפול, הוא "מפגר". (נו טוב זה בגלל החרם שעשו עלי לא??? ציציצי עוד הפעם נכנסתי לזה אויבי בוי לי
) אז חבל עליך, קישרון מבוזבז,,,,אל תדבר ככה שלא יגידו שאתה גם זקוק לטיפול
נו סתם סתם פעם הבאה תנסה להבחן מחלה שיש בלקסקאון הרפואי חח הרגת אותי מצחוק,,,ועוד אומרים שאני לא בסדר
יאללה ביי
מתן בחברות

לא חמוד שלי התכוונתי שלא תעשה

פה עלינו= פה על האנשים שנמצאים פה. אבל בסדר אתה תמיד תחפש איזה פאק בדברי, לא יצליח לך כי אני יודעת מה אני אומרת.

אה ודרך אגב,,,,

זה שרשום אוריה= מורן,,, אני צריכה להסביר או שכבר הבנת כמו עידו= מוש משה אסרף= בן ארי וכול מני כאלה, אז את הפורים האלה אל תעשה, עלינו= פה על האנשים סבבה מותק? יאללה ביי אנשים שמנסים להיות חכמים

Funky Giraffe

New member
מה הקרה מוש משה בן ארי מההאאאעעעה

לאשפוז ומהר לפני שיהיה מאוחר.

אני העמקתי מחשבתי בשיר

למה את חושבת שלא??? וזה מה שניסיתי להגיד, לכול מי שהסתחרר מההצחלה, שיעוף הביתה. ובאמת אני לקחתי לי משל משל עצמי מהשיר! ואת והוא לקחתם משל משל עצמכם? כי זו הייתה הכוונה שלי! אז לפני שאתה מדברת קצת תחשבי, באמת יש מילים חזקות לשיר אבל את בטוח שלא יכולה לבוא ולומר לי דברים כאלה.

ושוב זה קרה,,, ההודעה הקודמת הייתה

אמורה להיות מתחת לטיפקסית, אחרי הניתוח המעניין שנתנה לי על השיר שאני רוצה להוציא.

אהלן אנשים

המחשב שלי נפל רצינית מאיזה ווירוס מסריח (למה אנטי-ווירוס לא עובד כשצריך הא?). בקיצר, חזרתי אז תעדכנו אותי טוף? (הרגע דיברתי עם עידות פיספסתי המון!!!) תבלו עומר נ.ב. פיצבורג לשילטון!!!!!!!!!!!!! (והמבין יבין...) נ.ב. 2 עדיף ללכת עכשיו

טיפקסית

New member
../images/Emo220.gif עומממממממר מה המצב גבר אחי

עדכונים-שנת 2006 התחילה ברגל ימין. הדג נחש היו במוסקבה והופיעו שם הופעה חד פעמית [היה מלא קהל] כמו כן האלבום הרביעי של הדג יגיע לחנויות ב-22.3.2006 ובינתיים ביום שישי הזה [וואו זה ממש קרוב] הם יטוסו וינחתו בארה"ב בפעם השלישית כאשר הסיבוב יימשך שבוע ויכלול ארבע הופעות שידועות שתיים מתוכן שיתקיימו בשיקגו ב-29.1 ובמילווקי ב-30.1,ישנן שתי הופעות שלא הצלחנו להשיג עליהן מידע,נסה באיזור מגוריך. בגזרת טיפקס הדברים מתחממים והאלבום העשירי שלהם ייקרא "רדיו/מוזיקה/עברית" שייצא לחנויות לקראת אמצע חודש מרץ [פחות או יותר יחד עם החדש של הדג]. סינגל ראשון מתוכו יצא ב-17.1 לתחנות הרדיו ונקרא "תן לי חתימה" ומבוסס על לחן של שיר של להקת שפתיים. באלבום החדש של טיפקס יתארחו בין השאר [תקרא טוב את השם הראשון בעיקר]-הראפר ש"ססס
,אמסי שירי,עלמה זקקק [איפה טל פרידמן כשצריכים אותו],ואפילו פיני חדד ואולי עוד כמה אורחים. ההקלטות הסתיימו ממש בימים האחרונים,ואחרי שהדיסק יצא לחנויות יתחילו שבעת חברי טיפקס לעבוד על העמדת הופעה ויפצחו בסיבוב הופעות ארצי [ואולי גם בינלאומי?
נערי רפול הלא הם מאיר ואיתי עובדים בימים טורפים אלה על אלבום חדש שנשמע די מבטיח [ביג אם השמיע לי חומרים כשנסעתי לבקר אותו ואת איתי באולפן לפני חודש],וינגן איתם שם גם אריאל שרבקובסקי הבסיסט של מרסדס בנד
מרסדס בנד עצמם חורשים את הארץ בימים אלה בסיבוב הופעות מטורף,ובמקביל עובדים על הדיסק הבא שעתיד לצאת לחנויות כנראה בקרוב. הזמר שמעון בוסקילה נעצר לפני כמה ימים ושהה במעצר במשך כ-48 בחשד שהיכה את חברתו לחיים,הוא שוחרר בתנאים מגבילים ונכון לימים אלה נמצא במעצר בית. זהו בגזרת לבנטיני לפי הידוע לי

הוד11

New member
חזרת אח שלי

באמת תהיהתי לאן נעלמת (הסתכל למטה בדף) מקווה שהמחשב שלך עכשיו בסדר

למעלה