החוליה החלשה- Deadwing

Ma†an

New member
החוליה החלשה- Deadwing

סיבוב ראשון של אלבום טיפה יותר קצר מIA השירים באלבום: Deadwing Shallow Lazarus Halo Arriving Somewhere, But Not Here Mellotron Scratch Open Car The Start of Something Beautiful Glass Arm Shattered המשך שבוע נעים

Footprint

New member
Halo

מי הוציא את גלאס ארמ?!?! אתה תקבל מכות1!!!

Benn Is Kane

New member
shallow /tapuzforum/images/emo128.gif

שיר פשוט גרוע. איך אפשר להוציא את היילו וגלאס ארם לפניו? ורק אני חושב שאין סיכוי שארייבינג סאמוור לא מנצח? סליחה על ההודעה הזו, אני כותב מהפלאפון.

handlessman

New member
שכחת כמה טראקים!!!

So Called Friend ו-Half Light (מהסינגל של Lazarus) אבל הם מופיעים בכמה מגרסאות הבונוס של דדווינג, ואני מחשיב אותם כחלק ממנו. את Shesmovedon ה-Hidden Track לא חייבים להכניס, אבל מכיוון שזהו ביצוע שונה מהגירסה של Lightbulb Sun אז אפשר גם. בכל אופן את השניים הראשונים חייבים להוסיף! אז בהנחה שמוסיפים אותם, אני מוציא את Half Light
. בהנחה שלא, מוציא את Glass Arm Shattering
.

Ma†an

New member
רק אל תהיה קריטי!!@$₪

אם ככה אפשר גם את Mother and Child Divided אבל לא, נבחר מהאלבום נטו בדיוק כמו אין אבסנטיה

handlessman

New member
בדיוק כמו אין אבסנטיה?

טעות, ב-In Absentia הוספנו את הבונוסים!!! ראה קישור לשרשור הרלוונטי. טוב, בכל מקרה, בשבילי הם יצאו בין הראשונים, אז לא אישית לא ממש אכפת, אז אם אתם לא רוצים להוסיף אותם - אין בעיה. אולי יש אנשים אחרים שהשיר המועדף עליהם באלבום הוא אחד משניהם, או בין הטופים? אני יודע שיש פה כמה שמאוד אוהבים את Half-Light... תחליטו מה שבא לכם, רק הבעתי את דעתי.

Benn Is Kane

New member
נכון, הם היו חלק מהמשחק.

ואחרי 2-3 סיבובים הורדו באופן אוטומתי בגלל שהם לא חלק מהאלבום.

handlessman

New member
לא, הם נפלו...

טוב חדל קשקשת - לא רוצים, לא צריך. אני כבר אמרתי את דעתי. אז מוציא את Glass Arm Shattering
.

Benn Is Kane

New member
לא נכון.

הורידו אותם אחרי ש-2 שירים נפלו. הינה קישור אפילו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1727&msgid=103103256 תקרא את התגובה הראשונה שהגיבו לך בשרשור הזה, ותראה לבד. ושוב, שירי בונוס, או Extra Play, הם לא חלק מהאלבום. הם שירים של הלהקה, אבל הם פשוט לא משתייכים לאלבום מסויים. פשוט שירים. והם לא צריכים להיות ברשימה שממנה בוחרים את השיר הטוב ביותר מאלבום מסויים.

Benn Is Kane

New member
אז אתה מחשיב אותם כחלק מהאלבום..

אבל שורה תחתונה, הם לא. הם שירים שלא נכנסו לאלבום, כמו השירים מה-EP החדש.

למעלה