ARRIVING
B Benn Is Kane New member 16/10/07 #22 זה היה צפוי ../images/Emo6.gif (לא הטעות בשרשור) אני, בכל אופן, עומד להצביע בגמר ל-Start of, אם יגיע לגמר (וכדי מאוד שיגיע, כי אם לא...!!!!).
זה היה צפוי ../images/Emo6.gif (לא הטעות בשרשור) אני, בכל אופן, עומד להצביע בגמר ל-Start of, אם יגיע לגמר (וכדי מאוד שיגיע, כי אם לא...!!!!).
T the finisher New member 16/10/07 #28 SHALLOW |x|a נראה שהגמר יהיה בין אריבינג לסטארט אוף... בכל מקרה, אני מתכוון להגן כמה שיותר על Lazarus
SHALLOW |x|a נראה שהגמר יהיה בין אריבינג לסטארט אוף... בכל מקרה, אני מתכוון להגן כמה שיותר על Lazarus
F Footprint New member 17/10/07 #31 גם אני חושב... ההימור שלי הוא ארייבינג מקום ראשון אחריו סטארט אוף ואז לזרוס.. ד"א שמתי לב שארייבינג זה שיר שמתאים לסתיו O_O
גם אני חושב... ההימור שלי הוא ארייבינג מקום ראשון אחריו סטארט אוף ואז לזרוס.. ד"א שמתי לב שארייבינג זה שיר שמתאים לסתיו O_O
H handlessman New member 17/10/07 #32 גם אני מגן Lazarus בכל מחיר!!!! אבל למה כולכם מוציאים את Shallow כל כך מוקדם?!?! הוא שיר ממש טוב...
T the finisher New member 18/10/07 #35 התלבטתי מה להוציא את האלו או שאלו...ואחרי ששמעתי את האלבום שוב, הגעתי למסקנה ששאלו פחות טוב..למרות שאני גם לא ממש אוהב את האלו.
התלבטתי מה להוציא את האלו או שאלו...ואחרי ששמעתי את האלבום שוב, הגעתי למסקנה ששאלו פחות טוב..למרות שאני גם לא ממש אוהב את האלו.
S singlestroke New member 18/10/07 #40 וואו זה היה מוזר אני לא חושב שבלעדי הפירוש שלך הייתי מצליח :| להוציא את האלו או שאלו ? כן. תרתי משמע.
וואו זה היה מוזר אני לא חושב שבלעדי הפירוש שלך הייתי מצליח :| להוציא את האלו או שאלו ? כן. תרתי משמע.