החוליה החלשה

החוליה החלשה../images/Emo128.gif ../images/Emo124.gif

תודו שהתגעגעתם למשחקים בין הצבעה להצבעה... אז אנחנו חוזרים לחוליה החלשה והפעם קצת שונה עליכם לבחור את השיר שאתם הכי פחות אוהבים של קרן, לשרשר ולידו לרשום
מה שיהיה שונה הפעם, זה שאנחנו מתחילים דווקא מהשירים שקרן כתבה לאחרים או שרה בהופעות ולא נכנס לאלבום (מי שלא מכיר זה גם בסדר, אתם יכולים לבחור בשיר שאתם לא מכירים, מהסיבה שאתם לא מכירים) וכל יום אחרי ששיר אחד שקיבל הכי הרבה קולות
יוסר, יתווסף שיר אחר של קרן מתוך "אם אלה החיים" (לפי הא'-ב') כך שהמשחק הולך לערוך כמעט שבועיים, עד שנגיע לשיר המנצח שלנו.. הוא השיר של קרן שאותו אתם הכי אוהבים
אז הנה... מתחילים רצה הביתה - קרן בקרקס הזה - מירי מסיקה אלייך שר- הראל סקעת תברח- שירי מיימון פסק זמן - קרן בחידוש לאריק איינשטיין לשם - מירי מסיקה כל הציפורים - הראל סקעת סקס עם האקס - קרן טיול לילי - מירי מסיקה ואת - הראל סקעת סוני אצל שוני - קרן נובמבר- מירי מסיקה אני יודעת שהבחירה קשה וכל השירים יפים ואתם לא צריכים לבחור שיר שאתם לא אוהבים, אלא שיר שאתם פחות אוהבים מהשאר. בהצלחה

papashdon

New member
../images/Emo128.gifבקרקס הזה

ו..לא שמעתי את 'סוני' ו'סקס עם האקס'...

ושמעת את בקרקס הזה??../images/Emo7.gif

ממש נעלבתי... אני חושבת שהיה מפריע לי פחות אם היו מצביעים לעל שפת הכנרת מאשר לבקרקס הזה.. שזה פשוט שיר עוצר נשימה... בסגנון זאת שבמקומי

papashdon

New member
שמעתי...יש לי את הדיסק של מירי...

וממש לא אהבתי אותו..לעומת 'טיול לילי' שאותו אני מאוד אוהב

אני עדיין מתרגש מבקרקס הזה..

אחד השירים המרגשים בתקליט..ולדעתי זה בכלל לא דומה לזאת שבמקומי...

לא אמרתי שזה דומה לזאת שבמקומי

ההתרגשות בשמיעת השיר הזה היא כמו ההתרגשות בשמיעת זאת שבמקומי.. לא אמרתי שיש דימיון בין השירים, פשוט שניהם ממש מרגשים אותי

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif"נובמבר" ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

ביי ביי לכם בלונים

Liquid Dreams

New member
סקס עם האקס../images/Emo128.gif

לא שמעתי שום שיר של קרן שהיא שרה רק בהופעות וזה.. והשם לא נשמע לי ממש

עדי C

New member
../images/Emo6.gif

הזכרת לי, שהרבה לפני שיצא הדיסק, אז קראתי בקומונה שיש שיר שנקרא- "שמעון השכן" וחשבתי לעצמי, איזה מין שיר זה יכול להיות, שקוראים לו שמעון השכן?
ועוד שכולם מתלהבים ממנו כ"כ
והופתעתי לגמרי

Liquid Dreams

New member
חח נו עוד לא הייתי בהופעה><

עם טיפה מזל אני אקנה כרטיסים ל-5.10[מתי מתחילים כבר עם הכרטיסים?!
]

עדי C

New member
בפעם האחרונה שדיברו על זה כאן,

אמרו בסופ"ש...
לא לכעוס, העיקר שבסוף תבואי

למעלה