עד מתי ידחו את זה?
ט טל ליהיא New member 11/9/06 #24 חחח.. זה שיר מהמם אבל נראה לי שאף אחד פה לא מכיר אותו. כי היא שרה אותו עד היום רק פעמיים.. בהופעות הראשונות ראשונות אבל הובטח לי שבקרוב זה חוזר (נכון, קרן? )
חחח.. זה שיר מהמם אבל נראה לי שאף אחד פה לא מכיר אותו. כי היא שרה אותו עד היום רק פעמיים.. בהופעות הראשונות ראשונות אבל הובטח לי שבקרוב זה חוזר (נכון, קרן? )
R raz91 New member 11/9/06 #18 כל הציפורים ../images/Emo128.gif וד"א מה עם "אף אחת" של מירי מסיקה? או שאני טועה וזאת לא קרן כבה והלחינה....
כל הציפורים ../images/Emo128.gif וד"א מה עם "אף אחת" של מירי מסיקה? או שאני טועה וזאת לא קרן כבה והלחינה....
R raz91 New member 11/9/06 #19 אוופפפססס../images/Emo122.gif לא יודע למה תמיד חשבתי שהוא של קרן חחח סליחה
L LaviDavi New member 12/9/06 #36 ../images/Emo109.gifתברח../images/Emo128.gif איך אפשר להעיף את כל הציפורים או בקרקס הזה?
ב בלונד 16 New member 12/9/06 #37 יכול להיות ש.... מה שלא אהבנו את תברח זה בגלל שאנו לא אוהבים את שירי מימון תחשבו על זה
ט טל ליהיא New member 12/9/06 #38 אני אוהבת את תברח אל תשכח שגם השיר הזה עבר שינויים בלי לשאול את את קרן, ורק ביקשו ממנה לחתום אח"כ.. אז זה קצת מרגיז, ואני חושבת שזה הוסיף הרבה לאנטי לשיר הזה.. לא רק שירי, שלי אישית אין שום בעיה איתה, יש לי אפילו את הדיסק שלה
אני אוהבת את תברח אל תשכח שגם השיר הזה עבר שינויים בלי לשאול את את קרן, ורק ביקשו ממנה לחתום אח"כ.. אז זה קצת מרגיז, ואני חושבת שזה הוסיף הרבה לאנטי לשיר הזה.. לא רק שירי, שלי אישית אין שום בעיה איתה, יש לי אפילו את הדיסק שלה