החוליה החלשה

adi love noa

New member
../images/Emo128.gifברני מק ../images/Emo128.gifה-4400

אתן שפוייות?יש המון סדרות שמגיע להן לרדת לפני אנשים יפים... קונספירציה

always be me mc

New member
ברור שקונספירציה

הרגע ראיתי ש-mordillogirl אמרה שיעל ביקשה ממנה להצביע נגד מלרוז כדי שזו תעוף. זו באמת מעיין קונספירציה ויעל תזהרי שלא נעשה קונספירציה נגד האוס כי זה ממש לא בסדר להגיד לאנשים למה להצביע.. המשחק אמור להתבסס על איש ובחירתו החופשית לכן אני לא אגיד כלום על זה שמישהו רוצה שמכושפות תעוף.

YaEl 15

New member
לא אמרתי לענת למה להצביע !!!!!!

ואין לי שום דבר נגד מלרוז פלייס !! בפעם הקודמת, "רמזתי" לה שבוסטון בסכנה, היא בחרה להעיף את מלרוז פלייס, והפעם, היא פשוט רצתה שהמשחק ילך מהר יותר, ולכן היא העיפה בהתאם לבחירה שהכי קרובה לטעם שלה, אין לזה שום קשר אליי !! תנו לי קצת קרדיט (אני לא מבקשת הרבה, רק קצת) אני אולי אובססיבית, אבל באמת שאני לא יתאבל על שום דבר מהסוג הזה... ואני כבר רואה שזה בא, ההעפה של האוס, לא חשבתי שהתוכנית הזו תרחיק לכת במשחק הזה...

YaEl 15

New member
יווו זה ממש מכעיס אותי !!!

אני כתבתי לה: "ולגבי בוסטון ליגל, *שיעול* תרדי למטה להצביע ל'חוליה החלשה *שיעול*" לא אמרתי לה למה להצביע, בסה"כ אמרתי לה שעומדים להעיף את בוסטון ליגל (אז עוד היה לי איכפת...) והפעם היא כתבה "אני לא אוהבת אנשים יפים והייתי צריכה לבחור עוד סדרה (שאני לא רואה), אז החלטתי להצביע למה שיעל הצביעה כדי שהם יעופו מהר יותר" לא אמרתי לה, אפילו לא רמזתי... קונספרציה?? הייתי מציעה לכן לבדוק לפני שאתן מאשימות אותי. לאור ההתפתחויות האחרונות, בשבועות האחרונים, אני חושבת שאני פשוט אאמץ את "
"...

always be me mc

New member
אהבתי את הפרצוף החדש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולמרות שאני מצטערת שדיי האשמנו אותך לדעתי בכל זאת היה מקום להסבר מה שהיא כתבה הרבה לפני שהגבתי לזה לעיל(כאילו לא חשבת שהדברים האלו יעלו גבות ויש מקום להסביר?) כמו כן לדעתי עדיין היית צריכה לתת לה לשים לב לפרטים לבד. אבל סבבה אין יותר האשמות.....באמת(תראי אפילו את ההודעה למטה) אה ואגב קצת עצה יעל.. קחי את החיים באיזי
אני בטוחה שתחשבי על האוס וכבר תחייכי אז תחשבי עליו
(אגב לדעתי הוא לא יעוף כל כך מוקדם מהמשחק כפי שאת חושבת)

YaEl 15

New member
היא לא יכלה לגלות לבד,

כי השרשור היה למטה ! אם את זוכרת, היה צריך שובר שיוויון, והיא הייתה חדשה והייתי אומרת לה שיש תיקו ושצריך הכרעה, גם אם היא לא הייתה אוהבת את 'בוסטון ליגל' (כי אני לא אוהבת שיוויון). "אבל סבבה אין יותר האשמות" -- עד הפעם הבאה.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאוקיי, אני מרגישה ממש רע אז תנו לי להסביר

למה התכוונתי.. הצטרפתי לפורום ולא ממש בדקתי את ההודעות שהיו למטה. כשכתבתי שאני אוהבת את בוסטון ליגל, יעל רמזה שהסדרה הזאת בסכנה ועומדת לעוף. אז ירדתי למטה וחיפשתי את השירשור ואז ראיתי למה צריך להצביע כדי שבוסטון ליגל לא תעוף. אז הצבעתי, יעל לא אמרה לי למה להצביע אלא פשוט רמזה שאם אני אוהבת בוסטון ליגל, כדאי לי להצביע כדי שהיא לא תעוף. ועכשיו, הצבעתי לאנשים יפים כי אני פשוט לא אוהבת את הסדרה הזאת, ואז הייתי צריכה לבחור סדרה שאני לא רואה (ומן הסתם לא אוהבת) אז החלטתי לבחור בחצי האפל כדי שהיא תעוף מהר יותר (בגלל שכבר הייתה לה הצבעה אחת). בקיצור (כאילו שלא חפרתי כבר בכל מקרה), יעל אף-פעם לא אמרה לי למה להצביע. אז אני רוצה לבקש סליחה מכל מי שהשתתף בויכוח הזה, ובמיוחד מיעל שהאשימו אותה במשהו שהיא לא עשתה.

YaEl 15

New member
ענת, את לא צריכה לבקש סליחה

כי לא את לא האשמה בסיפור...

adi love noa

New member
אממ...

ממה שאמרה mordillogirl זה באמת נשמע ככה אבל יכול להיות שהיא לא הבינה את יעל. ואם זו באמת היתה הכוונה של יעל אז זה די הורס את המשחק כי זה אמור להיות הסדרה שאת הכי פחות אוהבת ולא להתחשב בדעה של אחרים
. כל מיני קונספירציות הורסות את המשחק וכמו שגליה אמרה אפשר לעשות את זה נגד סדרה מסויימת ובגלל שאנחנו קצת בפורום(4)יהיה הרבה יותר קל להעיף את אותה הסדרה. בכל אופן להבא תעשו את הבחירות שלכן על דעת עצמכן בלבד... לילה טוב

YaEl 15

New member
מה גורם לך לחשוב, שהיא התחשבה בדעתי ??

בהצבעה הראשונה, היא לא רצתה שבוסטון תעוף, ולכן היא הצביעה לסאמרלנד, ולמלרוז פלייס. בהצבעה השניה - היא בחרה על דעת עצמה היא אמרה שהיא לא אוהבת את "אנשים יפים", וסדרה שניה, היא לא ידעה, ולכן היא בחרה ב"חצי האפל", שהיא לא רואה, ועוד מישהו הצביע לזה, ולכן יש סכוי שההצבעה באמת תעיף סדרה, ולא רק תגרום לתיקו מעצבן... אנשים רואים רק את מה שהם רוצים לראות.

always be me mc

New member
על דעת עצמה- זה אף פעם לא ב-100%

כשיש התערבות(גם אם מינימלית) של גורמים אחרים אבל סבבה בואו נעזוב את זה. למי באמת אכפת כבר מהחצי האפל? ויש סדרות הרבה יותר מוצלחות מאנשים יפים אז דווקא אפשר להבין את ההצבעה כשאני חושבת על זה. וזה המקום לסיים את כל הסיפור... יאללה תמשיכו ללכת חח(עדי פגשי אותי במסעדה לדייט שלנו חח)

YaEl 15

New member
את יודעת מה, בואי לא נעזוב את זה !

יש לי חברה, שכל הזמן מאשימה וכועסת וצועקת ושמישהו מגיב להאשמות היא אומרת משהו כמו "טוב, מה את כועסת?", קצת מזכירה אתכן... בקטע הזה, לפחות. אתן קלטתן את כל העניין ממש לא נכון. הסברתי את עצמי מספיק פעמים, אבל אני שונאת שלא מבינים את התמונה נכון. ענת הצביעה למה שהיא הצביעה מתוך בחירה אישית ! לא כפיתי עליה, ולא אמרתי לה מה לבחור, בשום מקרה! וזה עניין של עיקרון, שמשום מה חוזר על עצמו פה כל הזמן..

adi love noa

New member
אני לא מאשימה אותך בשום דבר פשוט ש...

מההודעה של ענת היה נשמע כאילו את אמרת לה למה להצביע:אני זוכרת שיעל ביקשה שאני אצביע למלרוז פלייס כדי שבוסטון לא תעוף-זה בדיוק המילים שהיא כתבה ואם תקראי את ההודעה את תביני למה אני וגלי חשבנו שיש פה משהו לא טוב. אני באמת מצטערת על כל הוויכוח הזה אבל ככה זה השתמע מההודעה שלה יכול להיות שלא הבנו נכון אבל מקריאה פשוטה של ההודעה ככה זה נראה. ואני חושבת שבאמת כדאי להפסיק כאן...

YaEl 15

New member
ובכל זאת, אחרי שאני הסברתי אלף פעם, וענת

הסבירה, את עדיין כותבת "יכול להיות שלא הבנו נכון" מתסכל.

adi love noa

New member
כי באמת לא הבנתי נכון...

אני קראתי את ההודעה של ענת וזה מה שאני הבנתי ונראה לי שכל מי שקרא את ההודעה הבין ככה. אחרי ההסברים הבנתי את הדברים בצורה אחרת. אל תקחי את זה כ"כ קשה

YaEl 15

New member
קודם כל יש הבדל בין "באמת" ל"יכול להיות".

שנית כל, אתן לקחתן את זה קשה ודחפתן כל מיני מילים כמו "קונספירציה" אז למה שאני אפסיק עכשיו...?

adi love noa

New member
את יכולה להמשיך אני מפסיקה כאן...

אין לי שום רצון להמשיך להתווכח במיוחד שאת לא מבינה שזה מה שהבנו מההודעה של ענת ושאני כבר התנצלתי. הוויכוח הזה סתם הורס את האווירה בפורום

למעלה