החוליה החלשה
פינה חדשה

The Evil Cat

New member
החוליה החלשה ../images/Emo88.gif פינה חדשה

בכל יום שבת אחרי "המצעד- הגרסה המלאה" יבחר כל אחד מחברי הפורום את השיר הישראלי והבינלאומי שהוא היה רוצה להוציא מהמצעד. ההצבעה תסגר ביום שישי. המועדמים יפורסמו בתתי-השרשור למתחת להודעה זו שבוע טוב

The Evil Cat

New member
ישראלי ../images/Emo104.gif

המועמדים: רמי קליינשטיין- בין הטיפות נורית גלרון- אתה משתחרר הדג נחש- איזה כיף דפנה פיק קרן פלס- איתי דניאל זילברשטעיין- אליך דיןדיןאביב ומוש בן ארי- חולמת סיוון שביט- את מי את משקה דמעות אייל גולן- את תלכי לי הג'ירפות- גג הנרי וניקה- בגידה קרן פלס- אם אין לך חיים הדורבנים- עוד לילה איה כורם- קליפה סאבלימינל- טורו אביב גפן- זה רק הלב שכואב לך סינרגיה- מרגיש אחר הראל סקעת- משהו ממני שי גבסו- תגידי לי את עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב על לאה

Inbar789

New member
../images/Emo128.gifעידן יניב - חושב עליה../images/Emo128.gif../images/Emo103.gif

ובטח שלא מקום ראשון!

steelwater

New member
../images/Emo128.gifסינרגיה - מרגיש אחר

איכס אני מתעבת את השיר הזה! אני לא יכולה לסבול אותו! הוא פשוט נוראי.

Euterpe

New member
סיוון שביט- את מי את משקה דמעות ../images/Emo128.gif

לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה!!!

The Evil Cat

New member
בינלאומי ../images/Emo222.gif

המועמדים: ניו- סו סיק רובי וויליאמס- סיןX3 פוסיקט דולז- ביפ! ריהנה- הצילו הצילו גנארלס בארקלי- קרייזי צ'יקיין וטום ג'ונס- מסטול שאקירה שאקירה רדהוט- דני קליפורניה דיפדיש- דרימז אלגרו וLV- מישהו אחר נלי פורטדו- מן איטר כריסטינה- איינט נו את'ר מאן יוטו וMJ בלייג'- וואן בוב סנקלעער- וורלד,הולדאון סיסטם אוף איי דאון- לונלי דיי פורט מיינור- וורדיוגו פאניק!- אני כותב חטאים לא טרגדיות מדונה- אייזיק קולדפליי- ווייט שאדוס בלאקאייזפיז- משקנדה

למעלה