רובי וויליאמס- סין
M McCriminal New member 16/7/06 #9 קיללל מיייי אבל שאקירה ../images/Emo4.gif ואל תתפלאו אם תמצאו את הגופה שלי עם פתק: "לא לדבר ככה על שאקירה" חוצמזה רק בסמליות לא נראלי שראוי כרגע לבנונית במצעד שלנו
קיללל מיייי אבל שאקירה ../images/Emo4.gif ואל תתפלאו אם תמצאו את הגופה שלי עם פתק: "לא לדבר ככה על שאקירה" חוצמזה רק בסמליות לא נראלי שראוי כרגע לבנונית במצעד שלנו
L limors2 Active member 17/7/06 #25 השיר בדיסק הכביסה שלה עםערבית../images/Emo54.gif ממש ממש ממש ממש יפה!
I Inbar789 New member 16/7/06 #10 ../images/Emo128.gifקולדפליי- ווייט שאדוס../images/Emo128.gif../images/Emo103.gif
S steelwater New member 16/7/06 #17 System of a dawn - Lonly day פשוט כי שאר השירים דווקא סבבה ויש כאלה שאני פשוט לא יודעת איך קוראים להם אז יכול להיות שיש פה שירים שאני יותר רוצ להוריד אבל אני לא יודעת איך קוראים להם חחח והשיר הזה גם לא טוב וגם נמאס כבר. הוא גם ממש מדכא חחח.
System of a dawn - Lonly day פשוט כי שאר השירים דווקא סבבה ויש כאלה שאני פשוט לא יודעת איך קוראים להם אז יכול להיות שיש פה שירים שאני יותר רוצ להוריד אבל אני לא יודעת איך קוראים להם חחח והשיר הזה גם לא טוב וגם נמאס כבר. הוא גם ממש מדכא חחח.
S Sweet Revenge New member 17/7/06 #32 ../images/Emo128.gifיוטו וMJ בלייג'- וואן../images/Emo128.gif לא סובלת את U2, לא את MJ ובטח שלא את השיר הזה שלהם..
../images/Emo128.gifיוטו וMJ בלייג'- וואן../images/Emo128.gif לא סובלת את U2, לא את MJ ובטח שלא את השיר הזה שלהם..