החוליה החלשה Morning View !!!!!!!!!

itzikch

New member
החוליה החלשה Morning View !!!!!!!!!

נגנוב את השם של הפינה מפורום FOB חח הפעם את האלבום שכולנו אוהבים ומכירים Morning View להצביע 2 שירים ולנמק אם בא לכם :))))) (תגידו לי אם אתם אוהבים את הפינה , אם לא אז נפסיק ) רשימת השירים: Nice to Know You Circles Wish You Were Here Just a Phase 11am Blood on the Ground Mexico Warning Echo Have You Ever Are You In Under My Umbrella Aqueous Transmission אחחחחחחחחח זה הולך להיות כואב כי כול השירים טובים !!!!!! אני יודע כבר מה השיר שאני הכי אוהב באלבום !!! יאללה תתקתקו חח נגיע לשיר הכי טוב בכול האלבומים :) ב ה צ ל ח ה !

itzikch

New member
*להצביע ל2 שירים שאתם רוצים להעיף :O

מה לא שיחקת !!!!!!!!!

L A D Y B U G 2

New member
משחק חזק,,, אין צורך לעצור!!!

כן כמה שזה קשה... ולבסוף אפשר לעשות סבב הוצאת שירים של השירים שנבחרו בכל אלבום, אחד נגד השני... טוב, אני בוחרת... Aqueous Transmission Have You Ever לא ידעתי להחליט בין Echo בגלל שהוא קצת חופר לי שם עם הפזמון החוזר מיליון פעם (Could you show me dear... Something I've not seen?) ל- Have you ever ששם הוא מזכיר לי את הפרק בחברים עם פיבי שהיא חולה ויש לה את הקול ה"סקסי" שהיא אוהבת והיא שרה "sticky shoes, sticky shoes" (מישהו ראה/מכיר?) אז לבסוף הוא נבחר... ות'אמת שרציתי לרשום את Are you in בגלל שאין טקסט.. אבל נו, לא נורא... לילה טוב, אורטל

o pie

New member
מה Aqueous Transmission מה?!?!?

יצירת מופת!!!!! לא מספיק אמרתם שאנה מולי יותר טובה מרוגס עכשיו גם אתם מעיפים יצירה גאונית שכזאת? Echo Mexico

AurelieG

New member
ממממ...

ואני חשבתי שלהצביע ב LG היה התעללות :( אני מצביעה ל... Blood on the Ground תהרגו אותי אבל אני לא אוהבת את השיר הזה חח >< 11AM

o pie

New member
אם כבר להרוג אותך...

אז על 11AM

itzikch

New member
Blood on the Ground , Echo בעע קשה

סעמק אין סיבה חח זה קשה מדיי כול השירים טובים !!!

noynav

New member
לוךלוךלוך.

Aqueous Transmission Have You Ever אני הכי פחות אוהבת אותם. זה דיסק שקשה להעיף בו שירים גם ככה.

AeroFan

New member
קשהההה

Mexico Echo ואיך אפשר להעיף את Are You In?? ואת Aqueous Transmission???!!!

o pie

New member
תכלס.

אני לא מצביע יותר... מיואש מההצבעות פה (חוץ משלך ומשל איציק)

orit a3at

New member
השירים שאנחנו בצער רב וביגון פריקין קודר

מורידות: Aqueous Transmission Echo

o pie

New member
אתה חייב להפסיק את המשחק הזה...

אני לא אתפלא אם בסיבוב הבא הם עוד יעיפו את just a phase
מצטער על כל ההודעות בנושא אני פשוט לא יכול לשבת בשלווה כשאנשים מסביב אומרים ש- aqueous transmission השיר הגרוע באלבום.

למעלה