החוליה החלשה Morning View !!!!!!!!!

AeroFan

New member
עזוב aqueous transmission

אני רואה כאלה שמוציאים את Under My Umbrella

o pie

New member
התגובה שלי הייתה לפני...

אכן מראות קשים ומעוררי דמעה.

noGz

New member
באמת קשה!! דיסק אהוב!!!

Under My Umbrella Aqueous Transmission כי אין ברירה. ואחלה פינה!

Incubus Creep

New member
למה?

תפסיקו להצביע ל Under My Umbrella ואם יוציאו פה את Just a Phase אני מפסיקה להצביע ואגב, הצבעתי ל Aqueous Transmission רק כי זה הכי פחות טוב, אחרי Are You In אבל כל השירים טובים.. אבל אני באמת לא יכולה להבין את ההתלהבות מאחורי Are You In.. אף פעם לא אהבתי אותו וגם עכשיו אני לא אוהבת אותו.. הוא חביב + אבל לדעתי הכי חלש של אינקיובס *רצה להתחבא מאחורי סלע גדול*

itzikch

New member
אל תאיימו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחח מצחיקים אתם שמאיימים כמו נטלי ובסוף הצביעה כמו גדולה קיצר איפה המנהלת?? (FOB) לא נוח לי לעשות את זה ככה עדיף דרך סקר !!!

L A D Y B U G 2

New member
אל תפסיקו להצביע!!!

כל אחד והטעם שלו אנשים!!! באמת שאל תיקחו הכל אישית... נכון, יש כאן בחירות נועזות להוציא שירים גאוניים... אבל זה הטעם האישי של כל אחד מהמעריצים... שבת שלום לכולם הישר מבסיס חיל האוויר...
אורטל.

nofi85

New member
טוב.. השלב הראשון לא כזה קשה..

השיר הראשון שלא היה כל כך קשה להפרד ממנו: Aqueous Transmission השני שקצת יותר קשה...: Are You In השלב הבא בטוח יהיה יותר מעניין.... :)

Rock Bottom

New member
קליל

BOTG Echo האלבום הכי הכי קשה למשחק הזה. אין ספק. הגמר יהיה מפחיד. טוב שאני לא אהיה עכשיו בבית יותר משבועיים ואפסיד אותו, לא רוצה לקחת חלק בזה חח (אני מנסה לנחם את עצמי לאיזה סיבות טובות יש לי לצאת לאבט"ש הזה, לא הולך לי
)

למעלה