אה הבנתי, תודה!
L LilyKat New member 4/8/10 #17 ../images/Emo31.gifStarStruck SummerBoy lets get lost you can take me home...lalala summerboy
L LilyKat New member 4/8/10 #18 ../images/Emo31.gifStarStruck SummerBoy lets get lost you can take me home...lalala summerboy
Y yarjor New member 6/8/10 #28 שמתי את השירים ../images/Emo41.gif מהגרסה הכי פשוטה שמצאתי שיש בה רק בונוס טראק אחד (שהדחתם גם ככה )
Y yarjor New member 6/8/10 #29 ישלנו תיקו! ../images/Emo41.gif כרגע יש שני תיקואים(ככה כותבים את זה? ): תיקו בהדחה בין מוני האני ופייפר גנגסטה, וגם תיקו בחסינות בין סאמרבוי לסטארסטראק. את התיקו לחסינות קל לפתור - חסינות לסטארסטראק כי לסאמרבוי היה השבוע, אבל מה עם ההדחה? לערב "גורם חיצוני" או מה? רעיונות בבקשה
ישלנו תיקו! ../images/Emo41.gif כרגע יש שני תיקואים(ככה כותבים את זה? ): תיקו בהדחה בין מוני האני ופייפר גנגסטה, וגם תיקו בחסינות בין סאמרבוי לסטארסטראק. את התיקו לחסינות קל לפתור - חסינות לסטארסטראק כי לסאמרבוי היה השבוע, אבל מה עם ההדחה? לערב "גורם חיצוני" או מה? רעיונות בבקשה
L LordGaga New member 6/8/10 #30 פשוט שרשור קטנטן או אפילו פה.. של אלה שלא הצביעו נגד אחד משני השירים בתיקו
L limors2 Active member 6/8/10 #31 ../images/Emo45.gifאו שנבחר שוב בין השירים האלה? אולי כשזה בחירה בין 2 שירים בלבד אנשים ישנו את ההצבעה שלהם.
../images/Emo45.gifאו שנבחר שוב בין השירים האלה? אולי כשזה בחירה בין 2 שירים בלבד אנשים ישנו את ההצבעה שלהם.
Y yarjor New member 7/8/10 #35 טובב אין יותר תיקו ../images/Emo41.gif ועכשיו גם סאמר בוי קיבל את החסינות כי הוא עבר את סטארסטראק נארלי משבוע הבא אני אבטל את האפשרות לתת חסינות למשו כמה זמן ברצף אחרת סאמר בוי יקבל שוב חסינות כלשבוע (למרות שגם אם אני אעשה ככה הוא יקבל פעם בשבועיים )
טובב אין יותר תיקו ../images/Emo41.gif ועכשיו גם סאמר בוי קיבל את החסינות כי הוא עבר את סטארסטראק נארלי משבוע הבא אני אבטל את האפשרות לתת חסינות למשו כמה זמן ברצף אחרת סאמר בוי יקבל שוב חסינות כלשבוע (למרות שגם אם אני אעשה ככה הוא יקבל פעם בשבועיים )
ק קרפחוס New member 7/8/10 #33 BE אני לא סוגל להבין למה אתם רוצים להכיף את PG הנפלא ולא את הבלדה המעפנה הזו
L limors2 Active member 8/8/10 #37 ../images/Emo45.gifשום בלדה מעפנה! למרות שבעבר חשבתי ככה והתבאסתי בהופעה שאחד מהשירים התבזבז על זה. אבל עכשיו אני ממש אוהבת!
../images/Emo45.gifשום בלדה מעפנה! למרות שבעבר חשבתי ככה והתבאסתי בהופעה שאחד מהשירים התבזבז על זה. אבל עכשיו אני ממש אוהבת!